Top Carmina Burana Quotes

Browse top 1 famous quotes and sayings about Carmina Burana by most favorite authors.

Favorite Carmina Burana Quotes

1. "Semis. An haec animos aerugo et cura peculiQuum semel imbuerit, speramus carmina fingiPosse, lindenda cedro et levi servanda cupresso?"Nje gjysme". Ja, kur kjo lakmi dhe kujdes i tepruar ndaj prones, i ka zhveshur shpirtrat, a thua ka shprese se mund te kendohen kenget, qe duhen lyer me vajin e cedrit e duhen ruajtur ne arken e qiparisit?"
Author: Horace

Carmina Burana Quotes Pictures

Quotes About Carmina Burana

Today's Quote

The toughest metal melts when the maker has an issue...."
Author: Adil Adam Memon

Famous Authors

Popular Topics