Top Doa Quotes

Browse top 264 famous quotes and sayings about Doa by most favorite authors.

Favorite Doa Quotes

1. "Doarme. Si-a încheiat socotelile cu lumea asta. De-acum încolo totul îi va fi usor. Va trece doar de la un somn plin de imagini la un somn fara vise. Si ceea ce pentru toti ceilalti înseamna o smulgere îngrozitoare nu va fi pentru el decît un somn nesfîrsit."
Author: Albert Camus
2. "Robert crede ca stie tot despre mine. Nici macar nu banuieste ca pot avea o viata a mea, independenta de a lui. Ma considera doar drept o anexa. Îi sunt necesara pentru a se simti confortabil instalat în existenta. Sunt sotia lui."
Author: André Gide
3. "…exista o tendinta generalizata de a transforma oamenii si ideile în idoli. Daca ne place Tutea, atunci el ne place în chip absolut : marile lui calitati îi anuleaza toate fisurile, verva formularilor lui ne determina sa-i omagiem sforaitul : cum poate un personaj atît de impresionant sa nu fie perfect si cînd doarme ?"
Author: Andrei Ple?u
4. "Di setiap udara yang kau temukan, Di sana akan kau jumpai Allah yang senantiasa mendengar doamu"
Author: Asma Nadia
5. "The puppet thinks:It's not so muchwhat they make me doas their hands inside me."
Author: Charles De Lint
6. "I pen you words from my heartneither paper nor pen would doas I lay them out in flowery fontswhat more could you ask foras I am writing in your heartthe love that I want to endureI am no Keats nor am I anyone but mea poetess longing for your touchget lost with me in my wordsas I serenade you with a forever quill."
Author: Chimnese Davids
7. "Sólo a veces, por la mañana temprano, faltaba a su ladoaquel hombre bajo la manta. Pero no debía sercualquier hombre, ni siquiera cierta clase de hombre,sólo uno concreto. Y por eso, lamentablemente, nopodía ser ninguno de los que conocía."
Author: Daniel Glattauer
8. "Aici nu exista mai devreme sau mai târziu... aici exista doar munca, asta facem aici."
Author: Daniel Kehlmann
9. "POD is DOA."
Author: Dean Koontz
10. "Kalau ada keinginan yang kuat, niat ikhlas disertai usaha dan doa, Insya Allah berhasil."
Author: Dian Nafi
11. "Tak hanya usaha yang akan berpengaruh pada hasil, namun juga kesungguhan, doa dan tawakal"
Author: Dian Nafi
12. "Numai înspaimântatorul putea sa ma linisteasca si doar pentru a-l întâlni ma trezisem înaintea rasaritului."
Author: Emil Cioran
13. "Asta-noapte, am fost foarte atent la cîntecul cocosului. Era atît de sincer, de plin de elan, îneît nu pot concepe ca nu se adreseaza nimanui, ca o face doar pentru sine. în mod vadit, are ceva de comunicat, desi registrul lui ramîne acelasi si nu pare sa-si schimbe formula. Si ce daca! Atîta convingere trebuie sa corespunda unei realitati si sa exprime un mesaj. Nu poti sa crezi ca-i vorba de un simplu exercitiu."
Author: Emil Cioran
14. "Tot elm-a ajutat si sa cred în tine. Sunt plina deiubire, Doamne, parca ma arde pe dinauntru,mi-a daruit atâta, încât sa-mi ajunga pentrutotii anii de-acum încolo."
Author: Éric Emmanuel Schmitt
15. "– Întrebam si eu, nu-i nevoie sa facetimutra asta, domnule doctor. De altfel, daca e sa fim sinceri, tin sa va spun ca, din partea mea, am fost cât se poate de corect în ce priveste medicamentele, iar dumneavoastra de asemeneaîn privinta bolii. Asa ca terminati odata cu aerul asta de vinovatie. Nu e vina dumneavoastra daca trebuie sa dati vesti neplacute oamenilor anuntându-i ca sufera de tot felul de boli incurabile cu nume latinesti. Destindeti-va nitel,relaxati-va, ce naiba, ca doar nu dumneavoastra sunteti Dumnezeu Tatal. Nu sunteti dumneavoastra cel care comanda naturii.Dumneavoastra nu sunteti decât un reparator. Nu mai fiti asa încordat, domnule doctor,ce naiba, nu va mai dati atâta importanta, altminteri nu veti putea continua multa vreme meseria asta. Uitati-va numai un pic ce mutrafaceti!"
Author: Éric Emmanuel Schmitt
16. "Dupa cum se pare, demnitatea vietii omului nu a fost prevazuta in planul globalizarii. Nelinistea e singurul lucru care a ajuns pe culmi niciodata banuite. Este o lume care traieste in perversitate, unde unii, putini, isi contabilizeaza castigurile pe seama amputarii vietii imensei majoritati. S-a ajuns la aparitia unui biet om care apartine lumii dezvoltate si care are acces la nenumarate produse dintr-un supermarket. Si in timp ce acel sarman nefericit doarme linistit, inchis in fortareata lui de aparate si ciurucuri, mii de familii trebuie sa reziste cu doar un dolar pe zi. Marginalizatii de la marele banchet al economistilor se numara cu milioanele."
Author: Ernesto Sabato
17. "Insotit de Matilde si Jorge, care avea patru ani, m-am dus sa traiesc in muntii din Cordoba, la o ferma fara apa curenta si curent electric, in localitatea Pantanillo. Sub maiestuosul cer instelat, m-am simtit impacat. Ceva asemanator cu ceea ce spune Henry David Thoreau: "M-am dus in padure pentru ca voiam sa traiesc in meditatie, sa infrunt doar faptele esentiale ale vietii, sa vad daca puteam trai si sa invat ceea ce era de invatat; ca nu cumva sa descopar, apropiindu-ma de moarte, ca nu traisem cu adevarat"."
Author: Ernesto Sabato
18. "Querendo ou não, iremos todos envelhecer. As pernas irão pesar, a coluna doer, o colesterol aumentar. A imagem no espelho irá se alterar gradativamente e perderemos estatura, lábios e cabelos. A boa notícia é que a alma pode permanecer com o humor dos dez, o viço dos vinte e o erotismo dos trinta anos.Erótica é a alma que se diverte, que se perdoa, que ri de si mesma e faz as pazes com sua história. Que usa a espontaneidade pra ser sensual, que se despe de preconceitos, intolerâncias, desafetos. Erótica é a alma que aceita a passagem do tempo com leveza e conserva o bom humor apesar dos vincos em torno dos olhos e o código de barras acima dos lábios; erótica é a alma que não esconde seus defeitos, que não se culpa pela passagem do tempo. Erótica é a alma que aceita suas dores, atravessa seu deserto e ama sem pudores. #BOMDIA!!!!["Erótica é a alma", por Fabíola Simões- blog "A soma de todos os afetos"]"
Author: Fabíola Simões
19. "Au existat pâna acum o mie de scopuri, caci au existat o mie de popoare. Doar lantul pe cele-o mie de capete lipseste, lipseste înca un singur scop. Umanitatea n-are înca scop. Dar spuneti-mi, voi, frati ai mei: daca umanitatii îi lipseste scopul, nu-nseamna oare ca ea însasi nu exista înca?"
Author: Friedrich Nietzsche
20. "Can'ttrustpeople. Won'tdoanygood. They'llkillyoueverytime. They'llkilleachother. They'llkilleveryone."
Author: Haruki Murakami
21. "Îmi amintesc din viata doar iubirea mea pentru tine."
Author: Hjalmar Söderberg
22. "Taceau unul lânga altul, mâna în mâna, lipiti, orbi, fara de gând, fara trecut si fara viitor, fericirea fiind splendoarea unui vid perfect ca si al cerului."
Author: Ionel Teodoreanu
23. "Tot ce sclipeste tine doar o clipa, ce-i cu temei în veci va fi pastrat."
Author: Johann Wolfgang Von Goethe
24. "Cînd esti copil, esti în centrul tuturor lucrurilor. Totul se întîmpla pentru tine. Ceilalti oameni? Sînt doar niste fantome puse la dispozitia ta ca sa le vorbesti. Dar cînd cresti, îti iei locul si îti capeti masura si forma ta proprie. Anumite lucruri pornesc de la tine spre ceilalti si îti vin tie din partea altora. E mai rau, dar e si mult mai bine asa"
Author: John Steinbeck
25. "Fico admirado quando alguém, por acaso e quase sempresem motivo, me diz que não sabe o que é o amor.eu sei exactamente o que é o amor. o amor é saberque existe uma parte de nós que deixou de nos pertencer.o amor é saber que vamos perdoar tudo a essa partede nós que não é nossa. o amor é sermos fracos.o amor é ter medo e querer morrer."
Author: José Luís Peixoto
26. "...e, subindo-lhe à lembrança o rio de sangue e de sofrimento que do seu lado irá nascer e alagar toda a terra, clamou para o céu aberto onde Deus sorria, Homens, perdoai-lhe, porque ele não sabe o que fez."
Author: José Saramago
27. "(...) Acho que foi quando percebi o que era a vergonha e também qual era a sua cor. A vergonha não é preta, como a sujidade, como eu sempre pensei que era. A vergonha é da cor de uma farda branca, nova, que a tua mãe engomou toda a noite para poder pagar, ainda branca, sem uma nódoa ou uma pinta de sujidade de trabalho."
Author: Kathryn Stockett
28. "Doa yang lemah,bisa diperbaiki dengan doa yang lebih kuat.Doa yang buruk,bisa diganti dengan doa yang baik.Lalu engkau bertanya,mengapakah doa-doa terbaik yang kau naikkanbelum juga terjawab?Pertama,ikhlaskanlah pengertianmu agar lebih mudahbagimu untuk bersyukur.Kedua,ketahuilah bahwa doa yang sudah sangat baik,hanya bisa diperbaiki dengan meningkatkan akhlaqdari pribadi yang berdoa."
Author: Mario Teguh
29. "I will not let anything hurt you," Balik promised."I will not let anything come between us," I replied with my own whisperedoath."You and me," Balik smiled a little."Always," I agreed as I reached up to draw his face to mine and pressed my lipsonto his."
Author: Melanie Cusick Jones
30. "Intotdeauna si-a dorit cuvinte, le iubea, crescuse printre ele. Cuvintele ii dadeau claritate, ii ofereau o logica, un tipar. Pe cand eu simteam ca vorbele indoaie emotiile ca pe niste nuiele inmuiate in apa."
Author: Michael Ondaatje
31. "Neindoielnic omul nu e facut pentru fericire, ca sa aiba intr-adevar posibilitatea practica de a fi fericit omul ar trebui sa se transforme, sa se transforme fizic. Cu ce poate fi comparat Dumnzeu? Mai intai, evident, cu sexul femeilor; dar si, poate, cu aburii dintr-o baie turceasca. Oricum, cu ceva care sa faca spiritul posibil cand trupul exulta de bucurie si de placere, iar orice teama e abolita. Acum sunt sigur ca spiritul inca nu s-a nascut, ca vrea sa se nasca si ca nasterea lui va fi dificila, ca deocamdata avem despre el doar o idee trunchiata si nociva."
Author: Michel Houellebecq
32. "Recomeça…Se puderes,Sem angústia e sem pressa.E os passos que deres,Nesse caminho duroDo futuro,Dá-os em liberdade.Enquanto não alcancesNão descanses.De nenhum fruto queiras só metade.E, nunca saciado,Vai colhendoIlusões sucessivas no pomarE vendoAcordado,O logro da aventura.És homem, não te esqueças!Só é tua a loucuraOnde, com lucidez, te reconheças."
Author: Miguel Torga
33. "Am mai vazut fotografii de-ale ei de cînd era doar o adolescenta. Toate mi s-au parut cu neputinta de suportat, ca si cînd ai vrea sa tii mîna pe un fier înrosit. Nici nu stia ca existi cînd si le-a facut, iar faptul ca ai pierdut momente atît de pretioase din viata ei ca a risipit atîta emotie pentru altcineva decît pentru tine, chiar daca pentru nimeni, este de neînteles, denetrait."
Author: Mircea Cărtărescu
34. "Dna Moscu îi privise tot timpul zâmbind, parca s-ar fi rugat sa fie iertata ca nu ia parte la discu?ie. Banuie?te cât de interesanta, savanta, instructiva, dar e prea obosita ca s-o urmareasca. Doamna Moscu, fire?te, nu auzise niciun cuvânt; sunetele trecusera alaturi de urechile ei, fara rezisten?e, fara urme."
Author: Mircea Eliade
35. "Chiar melomanii îl irita, oamenii aceia macerati de o singura patima, neputinciosi sa traiasca fara muzica, fara concupiscenta fonica, palizi si rafinati, cu ochii extatici sau orbi, injectati de voluptate, adunându-se unii lânga altii si abandonându-se viciului, fara pudoare, fara reculegere, juisând în public, probabil felicitându-se de sensibilitatea lor muzicala. Sunt afemeiati, invertiti sau masochisti ai spiritului; spiritul, de obicei, e ponderat si are initiativa asupra obiectelor, constrânge si purifica senzatiile, dar la ei spiritul e biciuit de voluptate, e posedat de inspiratia vreunui sentiment urias (toti compozitorii au fost sentimentali, pasionati si abulici, chiar Beethoven)."
Author: Mircea Eliade
36. "Mascariciul face ce stie si ce poate în fata icoanei Maicii cu Pruncul. Îsi aduce prinosul pe singurul drum ce-i sta deschis, al giumbuslucurilor. Oficiantul regulamentar, de dupa un stîlp, priveste îngrozit bîlciul. Dar pruncul rîde si bate din palmes iar Maica-Sa sterge cu marama Ei sudoarea sfintei nevointe de pe fruntea saltimbancului."
Author: Nicolae Steinhardt
37. "Academia ar trebui sa fie un institut eminamente filozofic - Doar o unica facultate - întreg asezamântul organizat în vederea stimularii si exersarii adecvate a fortei de gândire."
Author: Novalis
38. "Pudoarea e probabil un sentiment de profanare. Prietenia, iubirea, evlavia ar trebui tratate în chip tainic. Ar trebui sa vorbim despre ele doar în clipe rare, intime, sa ne întelegem în tacere cu privire la ele - Multe lucruri sunt prea gingase spre a fi gândite, si mai multe spre a fi rostite."
Author: Novalis
39. "Doar un pas ne desparte.Nu stiu daca pasul absente al meusau al tau.Tu stai pe un mal al luieu pe altulsi între noi curge noaptea.Ca sa ajungem atât de aproapeca sa ramânem atât de departedoar un pas ne despartesi între noi curge noaptea continuuprin pasul absent."
Author: Octavian Paler
40. "Oamenilor n-ai voie sa le vorbesti despre speranta daca doresti sa-i salvezi. Miroase a Paradis. Speranta ne-a pregatit doar sa inghitim mai bine cacealmaua."
Author: Octavian Paler
41. "Substituirile risipisera oare senzatia absentei trupului, despre care vorbea la început? Câtusi de putin. Ea continua sa simta, din cauza persistentei pierderii proprioceptiunii, ca trupul ei e mort, nereal, ca nu este al ei - nu poate pune stapânire pe propriul ei trup. Nu stie cum sa descrie aceasta stare, gaseste doar analogii derivate din alte simturi: «Simt ca trupul meu e orb simut fata de el însusi... nu are simtul de sine» - acestea sunt vorbele ei."
Author: Oliver Sacks
42. "Pentru a-?i recâ?tiga tinere?ea trebuie doar sa-?i repe?i nebuniile."
Author: Oscar Wilde
43. "Memali adalah kembang yang tidak mati-matipersis bunga taman syurga yang harum semestatak pernah doa kami lupa; moga dagang merekadagang terpilih di depan Rabbi."
Author: Ridzuan Harun
44. "Nu cunosteam cantecul, nu-l auzisem niciodata inainte si nu-l voi mai auzi niciodata. Imi amintesc doar ca era vorba de niste lamai sau portocali, nu mai stiu precis, si pentru mine asta-i un succes, c-am retinut ca era vorba de lamai, sau de portocali, caci din alte cantece pe care le-auzisem in viata mea, si-am auzit destule, caci este fizic imposibil s-ar zice, sa traiesti, chiar si asa cum traiam eu, fara sa auzi cantecele, exceptandu-i pe surzi, nu retinusem absolut nimic, niciun cuvant, nicio nota, sau atat de putine cuvinte, atat de putine note ca, ca ce, ca nimic, fraza asta a durat destul."
Author: Samuel Beckett
45. "You doan go diggin' for gold in an outhouse."
Author: Sandra Hill
46. "Dengan segala kekurangan yang dimiliki, saya akan tetap gigih berjuang untuk kebaikan negeri ini. Mohon doa restu rakyat Indonesia"
Author: SBYudhoyono
47. "A doable goal for me is to finish a marathon under four hours. I'm doing all the training, but the hardest part is eating right."
Author: Sean Astin
48. "Dragostea nu-i fu doar admiratie în fata frumusetii, ci orgoliul ca era a lui."
Author: Stendhal
49. "Toy EmpressarioWonder AfficianadoAvid Shoewearer"
Author: Suzanne Weyn
50. "Y si queriendo alzarte nada has alcanzadoDéjate caer sin parar tu caída sin miedo al fondo de la sombraSin miedo al enigma de ti mismoAcaso encuentres una luz sin nochePerdida en las grietas de los precipicios Cae Cae eternamenteCae al fondo del infinitoCae al fondo del tiempoCae al fondo de ti mismoCae lo más bajo que se pueda caerCae sin vértidoA través de todos los espacios y todas las edadesA través de todas las almas de todos los anhelos y todos los naufragios."
Author: Vicente Huidobro

Doa Quotes Pictures

Quotes About Doa
Quotes About Doa
Quotes About Doa

Today's Quote

Here is what the end of the world looks like:It looks like a child running out into the road, eyes focused only on some destination ahead - the future, which is on the other side - and the child fails to notice the speeding truck that is there, on that same road, in the present.This is what the end of the world looks like.All roads cross here."
Author: Andrew Smith

Famous Authors

Popular Topics