Top Duh Quotes

Browse top 124 famous quotes and sayings about Duh by most favorite authors.

Favorite Duh Quotes

1. "Zabranjeni grad je pjesma u svojem najcistijem obliku. On je moj duhovni vrt gdje mogu leci medu cvijece i otpocinuti."
Author: Anchee Min
2. "First. Don't get drunk. Don't smoke anything.""Duh. What are you, my dad? That's easy. I don't drink. We aren't even twenty-one. I seriously doubt anyone will be drinking at the Hodjwick house. And who smokes cigarettes anymore? So gross."Dustin shook his head. "You are so backwards. I wasn't talking about cigarettes, and if you truly believe no one will be drinking at a high school party on a Saturday night then you are too much of a baby to even leave your own house."
Author: Anne Eliot
3. "Duhai. Ternyata, pada setiap mata ada kejernihan. Di sana kau bisa melihat jiwa. Jiwa yang mulia. Tak bisa melihatkah kau? Itu lantaran manusia tersandung pada segala yang membingkai mata. Orang sibuk melihat apa yang di seputar mata, dan tak bisa mencapai yang utama."
Author: Ayu Utami
4. "Ovo je mjesto tajna. Svetište. Svaka knjiga, svaki svezak koji vidiš, ima dušu. Dušu onoga tko ju je napisao i dušu onih koji su je procitali i proživjeli i sanjali je. Svaki put kad neka knjiga prijede iz ruku u ruke, svaki put kad netko prijede pogledom preko njezinih stranica, njezin duh naraste i ojaca. Na ovome mjestu knjige kojih se više nitko ne sjeca, knjige koje su izgubljene u vremenu, žive zauvijek, u išcekivanju dolaska ruku novog citatelja, novoga duha..."
Author: Carlos Ruiz Zafón
5. "Duh, why didn't you just kill her?" Lisa asked, annoyed. "Two more seconds and it would have been justifiable vampicide.""Lis, for all we know, she volunteers weekends at the soup kitchen."
Author: Cecily White
6. "Ne të gjithë jemi duke shkuar për të vdekur, të gjithë ne, çfarë cirku! Kjo vetë duhet të na bëjë ta duam njëri-tjetrin, por kjo nuk e bën. Ne jemi të terrorizuar dhe të rrafshuar nga trivialiteti, ne jemi duke u ngrënë nga asgjëja."
Author: Charles Bukowski
7. "Boom, crush. Night, losers. Winning, duh."
Author: Charlie Sheen
8. "Mi-am amintit de doctorul John, de calda mea afectiune pentru el, de increderea mea in marile lui calitati, de bucuria cu care ma invaluia frumusetea sa sufleteasca. Ce devenise aceasta prietenie, care era acum jumatate fiinta vie si jumatate marmura, numai de o parte adevar pur si de partea cealalta poate numai o gluma?Murise oare cu adevarat sentimentul acesta? Nu stiu cu exactitate, insa era ingropat. [...]Ma pripisem oare? Ma intrebam asta adesea [...] Dar, in timp, am invatat ca nimic din aceasta bunatate, aceasta cordialitate, aceasta muzica, nimic din toate astea nu-mi era adresat. Faceau parte din fiinta lui, erau mierea firii lui, blestemul fapturii sale- le impartea in jur asa cum fructul copt rasplateste cu dulceata lui albina ratacitoare, le raspandea in jur asa cum florile isi daruiesc mireasma. Oare nectarul iubeste cu adevarat albina sau pasarea careia i se daruieste? Oare macesul e cu adevarat indragostit de vazduhul din jur?"
Author: Charlotte Brontë
9. "No duh, Susan said. You are like a walking vault of things you don't tell people. People who have secrets should pay you to hold on to them for them. You could be like a secret bank."
Author: Chelsea Cain
10. "A study in the Washington Post says that women have better verbal skills than men. I just want to say to the authors of that study: 'Duh.'"
Author: Conan O'Brien
11. "Osecanje, za koje nemam imena, obuzelo mi je dušu – osecanje koje se opire analizi, kojem su znanja iz davnih vremena neprimerena, i za koje mi, zebem, ni sama buducnost nece prutiti kljuc. Za duhovni sklop kao što je moj, kobno je ovo drugo saznanje. Necu nikad – znao sam da necu nikad – dokuciti prirodu tih svojih misli. Ipak, nije sasvim cud-no što su ove moje misli neodreCene, jer poticu iz sasvim novih izvora. Novi osecaj – ne-ka nova suština – uvecali su mi dušu"
Author: Edgar Allan Poe
12. "- Cini mi se da se u pokušajima meditacije samo svadam sa sobom.- To je samo tvoj ego, koji nastoji zadržati vlast. Drži te u osjecaju podvojenosti, pokušava te uvjeriti da si manjkava, poremecena i usamljena umjesto potpuna. Nastaviš li duhovnim putem, tvoj ce ego uskoro ostati bez posla, a sve ce odluke donositi tvoje srce. Odvrati mu pozornost. Umjesto da misli pokušavaš silom izgurnuti iz svojega uma, daj mu nešto zdravije cime se može igrati. Primjerice, ljubav."
Author: Elizabeth Gilbert
13. "Când talentul unui scriitor se epuizeaza, ineptiile unui duhovnic umplu golul inspiratiei."
Author: Emil Cioran
14. "Aku adalah aku..dulu tak seorangpun mampu mengubahku..kecuali kamu..Duh,mengapa begitu mudah kau menyihirku??"
Author: Ennoviannie
15. "Duhai RABB..Aku terpanapada seseorang yang mempesona,hingga aku membutamelupakan-MU Sang Pencipta dirinya,seharusnya ENGKAU lah yang paling layak ku puja,Duh, Malunya..."
Author: Ennoviannie
16. "- Vetëm mendimi, që gjallon në botë drejtësia dhe lumturia, më të mirëfillta se të mijat, ma mbush me shpresë e vlag zemrën, por edhe me lavdi! Se njeriu e ka të domosdoshme njohjen e lumturise së vet, duhet të besojë çdo çast që diku prehet e qetë lumturia për të gjithë... Ligji i madh i qënies njëri këtë dhe parashikon; përuljen e pafundme para të madhes. Po e privove njeriun nga e madhje e pamatë, ku s'ka për të jetuar dot më, do të vdesë nga deshperimi. E pamata dhe e pafundta po aq i nevojiten njeriut, sa dhe ky planet i dashur, në të cilin rron..."
Author: Fyodor Dostoyevsky
17. "O prapësi jetë! O natyrë njerëzore! Njeriu në botë bën jetë vetmitari, nga kjo i vjen e keqja! "A ka njeri të gjallë në stepë?" - thërret kreshniku rus. Edhe unë pas tij kështu ulërij, ndonëse kreshnik nuk jam, por askush nuk më përgjigjet. Thonë se dielli është ai që i jep jetë gjithësisë. Do të lindë dielli, kthejani sytë, shiheni mirë, ka pamje kufome! Gjithçka e vdekur është, ngado që të hedhësh sytë, vetëm kufoma sheh! Të tillë janë njerëzit, të rrethuar nga heshtja rrojnë! Kjo është toka! "Njerëz, duheni njeri-tjetrin!" - e kush e tha këtë? Ç'zë qenka ky që thirritka?Dëgjohet shpërfilles tiktaku i orës, të ndjell krupën! Ora është dy pas mesnate. Këpucët e saj janë te krevati, duken sikur e presin... Vërtet, ç'do të bëhet me mua, pasi ta marrin që këtu dhe ta varrosin?"
Author: Fyodor Dostoyevsky
18. "Razvojni proces, do katerega prihaja na ravni posameznika, je isti proces, ki se odvija na ravni medsebojnih odnosov med posamezniki. Ko posameznik vnese energijo pralika duhovnega partnerstva, to ne vpliva na partnerstvo, ki ga oblikuje z drugim posameznikom, ampak tudi na skupnost, narod in cel svet. Vaša odlocitev, da se se boste razvijali zavestno odgovorno z izbiro, prispeva ne samo k vaši lastni evoluciji, ampak tudik evoluciji vseh tistih vidikov cloveštva, v katerih sodelujete. S svojimi odlocitvami se ne razvijate samo vi, marvec celotno cloveštvo."
Author: Gary Zukav
19. "Ce duša v samoti svojih lastnih duhovnih izbir napreduje v veri, pogumu in custvih do svoje lastne cloveškosti, gotovo lahko odpre vrata, ki vodijo k vecjemu zavedanju, vecjemu karmicnemu vplivanju in odgovornosti."
Author: Gary Zukav
20. "Cel naš svet je zgrajen na energiji petcutne osebnosti, ki si je izbrala ucenje s strahom in dvomom. Narodi se boje narodov, rase se boje ras, in spola se bojita drug drugega. Fizicno resnicnost, ki je zunanja moc, bi lahko proucevali v duhu sodelovanja z Zemljo in spoštovanja do nje. Namesto tega pa smo cloveški rod izbrali, da Zemljo raziskujemo z obcutkom gospodovalnosti in izkorišcanja. To je pot ucenja s strahom in dvomom, strahom pred fizicnim okoljem in dvomom, ali naravno spadamo vanj."
Author: Gary Zukav
21. "She's giving me that duh, really? look that my little sister gives me. Women must be born with that special talent."
Author: Georgia Cates
22. "Orang yang tidak pernah dibakar panas mentari, mustahil menghargai rimbun berteduh - peribahasa Turki."
Author: Hasrizal Abdul Jamil
23. "Sunt delicta tamen, quibus ignovisse velumis.Nam neque chorda sonum reddit, quem vult manus et mens,Poscentique gravem persaepe remittit acutum;Nec semper feriet, quodcumque minabitur, arcus.Verum, ubi plura nitent in carmine, non ego paucisOffendar maculis, quas aut incuria fudit,Aut humana parum cavit natura. Quid ergo est?Ut scriptor si peccat idem librarius usque,Quamvis est monitus, venia caret, et citharoedusRidetur, chorda qui semper oberrat eadem.Ekzistojne dhe gabimet qe gjithsesi duhen falur; ngase as dora dhe mendja s'e jep perhere tingullin e deshiruar,dhe atij qe kerkon zerin e trashe, ia jep te hollin,e as harku s'e qellon perhere cakun e vendosur pezull.Vertete, kur ne poezine shkelqejne shume gjera, muas'me pengojne njollat e pakta; ato shfaqen nga pakujdesia o nga natyra njerezore. Prandaj cfare duhet bere?Kur si shkrimtari gabon edhe pershkruesidhe pas verejtjes se thene s'kerkon falje fare,ashtu dhe kitaristi do te perqeshet, kur te njejtit tel i bie gabimisht."
Author: Horace
24. "Mnogo samuješ i dugo cutiš, sine moj, zatravljen si snovima, izmoren putevima duha. Lik ti je pognut i lice blijedo, duboko spuštene vjede i glas kao škripa tamnickih vrata. Izidi u ljetni dan, sine moj!- Šta si vidio u ljetni dan, sine moj?Vidio sam da je zemlja jaka i nebo vjecno, a covjek slab i kratkovjek.- Šta si vidio, sine moj, u ljetni dan?Vidio sam da je ljubav kratka, a glad vjecna.- Šta si vidio, sine moj, u ljetni dan?Vidio sam da je ovaj život stvar mucna, koja se sastoji od nepravilne izmjene grijeha i nesrece, da živjeti znaci slagati varku na varku.- Hoceš da usneš, sine moj?Ne, oce, idem da ž i v i m."
Author: Ivo Andric
25. "To je jedan od onih dobrih daka, cednih i primernih u svemu, koji sa velikom lakocom i kao uzgred polažu sve predmete, a celo svoje iskreno i stvarno zanimanje posvecuju svojim pomalo cudljivim i nesredenim duhovnim sklonostima, izvan škole i njenog zvanicnog programa. To su oni daci vedra i jednostavna srca, ali nemirna i ljubopitljiva duha. Njima su gotovo nepoznate one teške i opasne krize culnog i osecajnog života kroz koje prolaze toliki drugi mladici njihovih godina, ali zato oni teško nalaze smirenje svojih duhovnih nemira i vrlo cesto ostaju za ceo život svaštari, zanimljivi osobenjaci, bez stalnog dela i bez odredenog pravca uopšte."
Author: Ivo Andric
26. "Ne pominji mi gomile šarene!Duh beži od nas kad se javi masa."
Author: Johann Wolfgang Von Goethe
27. "Critics claim to see no evidence of CIA's new policy of transparency. Well duh."
Author: John Alejandro King
28. "Uang, berilah aku rumah yang murah saja,yang cukup nyaman buat berteduh senja-senjaku,yang jendelanya hijau menganga seperti jendela mataku."
Author: Joko Pinurbo
29. "Tattitude: Wow, Jeff, who's the babe?Dangerous_pie: Your mom.Tattitude: No, the one three feet away from you.Dangerous_pie: Oh, that's Lindsey Abraham. I had her flown in from California for my personal amusement. You can look at her if you want, though.Tattitude: Sweet. But have you talked to her yet?Dangerous_pie: Uh-huh. We're really close.Tattitude: Intro me?Dangerous_pie: After class.Tattitude: Duh.Just then, I noticed that a large shadow had fallen over my screen. I couldn't even bear to look up as Mr. Laurenzano said, "Thaddeus Ibsen, Lindsey Abraham. Lindsey, Thaddeus. There, you've been introduced. NOW can I teach some science?"Wow, it looked like this was going to be my year for unusual teachers."
Author: Jordan Sonnenblick
30. "Cinjenica je da sam jedinstven. Ne zanima me šta jedan covek može saopštiti drugim ljudima, kao i onaj filozof ja smatram da se veštinom pisanja ništa ne može preneti. Za dosadne i proste sitnice nema mesta u mome duhu, koji je predodreden za velike stvari."
Author: Jorge Luis Borges
31. "What is evil?' you ask. To which I reply, 'Who are you, Friedrich Nietzsche?' To which you respond, 'Duh, wha? Me no understand.'Then I put you back in your cage."
Author: Josh Lieb
32. "Tahiya hote pavan nahin pani, tahiya srishti kown utpati;tahiya hote kali nahin phula, tahiya hote garbh nahi mula;tahiya hote vidya nahin Veda, tahiya hote shabd nahin swada;tahiya hote pind nahin basu,nahin dhar dharni na pavan akasu;tahiya hote guru nahin chela, gamya agamya na panth duhela.Sakhi: avigati ki gati ka kahown, jake gawn na thawngun bihuna pekhana, ka kahi lijai nawnIn that state there is no air or water, and no creation or creator; There is no bud or flower, and no fetus or semen; There is no education or Vedas, and no word or taste; There is no body or settlement, and no earth, air or space; There is no guru or disciple, and no easy or difficult path.Sakhi: That state is very strange. I cannot explain it. It has no village or resting place. That state is without gunas (qualities). What name can on give it?"
Author: Kabir
33. "Bezgove ure"To je stari bezeg za hišo. To so bezgove ure.Grozljivo zelena tesnoba listov.Crnikasta barva jagod. Grenki bezgov cas pred nevihto. Pod zidom vetje kopriv.Nepokošena trava.Za zidom soba.Preležani duh samskih stricev.Votlo bezgovo steblo nedelje.Poobedna tihota.Rdeckasti peclji jagod.Njihov plehki, pusti okusv bezgovem spancu.Sladke sline zorijov medlecih ustih deckov,ki slonijo ob bezgovih bokih hiš."
Author: Kajetan Kovič
34. "Kill first and then say, "Gosh, were you actually good? My duh!"
Author: Kresley Cole
35. "»Ne bi se trebao služiti muškim lukavstvima«, rekla je, stegnuta grla. »Što sam to tako neoprostivo ucinila?« Natjerala si me da te želim, rekao joj je na svojem materinjem jeziku. Ucinila si me klonulim duhom, usamljenim. Natjerala si me da ceznem za onim za što sam se zakleo da nikad necu trebati, nikad to iskati"
Author: Loretta Chase
36. "Waktu sering kali dianiaya dengan menuduhnya 'tak ada' padahal sebenarnya ia hadir, hanya saja kita tidak mau menemuinya"
Author: M. Quraish Shihab
37. "Kao god što se pametan covek nece plašiti da ce ispasti glup u ocima drugog pametnog coveka, tako se i otmen covek plaši da ce njegova otmenost promaci ne nekom velikom gospodinu, nego prostaku.Tri cetvrtine napora da se bude duhovit i tri cetvrtine sujetnih laži koje su, otkako je sveta, prosuli ljudi koje je to samo unižavalo, sve je to bilo radi nižih od njih."
Author: Marcel Proust
38. "Don't duh me!" Puck snapped. "Trying to figure out what you're thinking from one day to the next takes more brains than I have."Well, maybe you should stop. I'd hate to burn out that little peanut in your head."
Author: Michael Buckley
39. "Sarajevski Marlboro - cigareta koju su strucnjaci Philip Morrisa prilagodili ukusu bosanskih pušaca, nakon što su, kažu, kao i u drugim slucajevima, proucili karakteristike lokalne kuhinje. To je razlog što se Marlboro razlikuje od zemlje do zemlje i od proizvodaca do proizvodaca, i što se pušaca zna neugodno dojmiti strani Marlboro. Suradnici Philip Morrisa bili su iznimno zadovoljni svojim sarajevskim proizvodom, i smatrali su da je njegov duhan, koji raste u okolici Gradacca i Orašja, jedan od boljih blend duhana uopce."
Author: Miljenko Jergović
40. "Cimil's eyes lit. "The Niccolo DiConti? What an honor!" Niccolo stood a little taller then. "Yes, I seek your assistance." Cimil rolled her eyes. "Well, no duh. You didn't abandon your queen's side, risking her wrath, to see me in my fabulous birthday suit."
Author: Mimi Jean Pamfiloff
41. "If someone called me chubby, it would no longer be something that kept me up late at night. Being called fat is not like being called stupid or unfunny, which is the worst thing you could ever say to me. Do I envy Jennifer Hudson for being able to lose all that weight and look smokin' hot? Of course, yes. Do I sometimes look at Gisele Bundchen and wonder how awesome life would be if I never had to wear Spanx? Duh, of course. That's kind of the point of Gisele Bundchen. And maybe I will, once or twice, for a very short period of time. But on the list of things I want to do in my lifetime, that's not near the top. I mean, it's not near the bottom either. I'd say it's right above "Learn to drive a vespa," but several notches below "film a chase scene for a movie."
Author: Mindy Kaling
42. "Ne vem, iz kakšnega daljnega casa mi prihajaš cedalje bolj naproti. Tvoje sonce in zvezde te ne morejo za zmeraj skriti pred menoj. Marsikakšno jutro in vecer je bilo slišati tvoje stopnje in tvoj sel je prišel v moje srce in me skrivaj poklical.Ne vem, zakaj je danes moje življenje tako nemirno in mi srce prešinja obcutek trepetajocega veselja. Kakor da prihaja cas, ko naj koncam svoje delo, in v zraku cutim rahel duh tvoje blage navzocnosti."
Author: Rabindranath Tagore
43. "Erau miliarde de frunze pe pamant: Montag se balacea in ele ca-ntr-un rau uscat care mirosea a praf cald si a mirodenii. Dar celelelte miresme! Pamantul rece si nins de razele lunii mirosea a cartofi cruzi! Mai mirosea si a muraturi si a patrunjel, si a mustar. Iar in vazduh plutea si parfumul garoafelor din curtea casei vecine. Montag intinse mana si simti cum o buruiana se inalta ca un copil, fecandu-si capul de el. Degetele lui miroseau acum a lemn dulce.Se ridica in picioare si incepu sa respire adanc; cu cat respira mai adanc, cu atat se umplea de amanuntele vii ale acestui taram. Nu mai era gol pe dinauntru; gasea aici destula hrana ca sa-si sature sufletul. Totdeauna va fi destula hrana de acest fel in lume."
Author: Ray Bradbury
44. "What colors are the eyes of Anubis?""Brown...Duh."
Author: Rick Riordan
45. "Facinating." He broke into a wide grin. "I've discovered something, Khufu. This is not Memphis, Egypt."Khufu gave me a sideways look, and I could swear his expression meant, Duh."I've also discovered a new form of magic called blues music," the man continued. "And barbecue. Yes, you must try barbecue."
Author: Rick Riordan
46. "You'll be okay driving home?" "Duh," I feel miffed that he'd pat me like a child, but also weird and glowy on the inside in places I don't even wanna think about. "I'm like a NASCAR driver. Minus the millions of dollars." "Shame, really. Imagine how many more people you could annoy if you were a millionaire." "At least ten whole people. And their grandmas."
Author: Sara Wolf
47. "Tara. I'm a vampire," Pearl said."Yeah, whatever, and I'm queen of the sea.""Your Marine Majesty, I'm a vampire," Pearl said.Concentrating, she slid her fangs out. "Tara. Tara!" She curled back her lips to expose the points. "See"Tara screamed."I won't hurt you," Pearl said. Calm down. Sheesh."Tara continued to scream.Pearl considered biting her merely to shut her up. Regrettably that would be counter productive. Studying her nails, she waited for Tara to quit screaming. She noticed that Tara didn't try to exit the car, which was an interesting choice."You aren't running away," Pearl said."Duh, it's raining outside," Tara said."
Author: Sarah Beth Durst
48. "Yeah, I know, but word came from Artemis herself that she wanted him here. Looks like we're having a psycho reunion this week…Oh wait, it's Mardi Gras. Duh. (Talon)"
Author: Sherrilyn Kenyon
49. "Duhhhhhhh, tanks, Buttercup."
Author: William Goldman
50. "Kalau begitu, apa gunanya punya akal, Richard Parker?Apakah sekadar untuk memenuhi kebutuhan sehari-hari —- mencari makanan, pakaian, dan atap untuk berteduh?Kenapa akal tak bisa memberikan jawaban-jawaban yang lebih kompleks?Kenapa kita bisa menanyakan hal yang tak ada jawabannya?Buat apa punya jala begitu besar kalau sedikit sekali ikan yang bisa ditangkap?"
Author: Yann Martel

Duh Quotes Pictures

Quotes About Duh
Quotes About Duh
Quotes About Duh

Today's Quote

Your tits are bigger," Shiva said."SHIVA!" Hema and Ghosh said at the same time."Sorry," he said, surprised by their reaction. "I meant her breasts are bigger," he said."SHIVA! That isn't the sort of thing you say to a woman," Hema said."I can't say it to a man," Shiva said, looking impatient."
Author: Abraham Verghese

Famous Authors

Popular Topics