Top Duhovno Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Duhovno by most favorite authors.

Favorite Duhovno Quotes

1. "Ko se povežete v duhovno partnerstvo z drugim cloveškim bitjem, prinesete energijo pralika duhovnega partnerstva v fizicni prostor. Zacnete oblikovati in živeti po vrednotah, zaznavah in dejanjih, ki odražajo enakost z vašim partnerjem in povezanost z njegovim duhovnim razvojem ter vašim lastnim. Odmikati zacnete hotenja svoje osebnosti, da bi naredili prostor za potrebe duhovne rasti vašega partnerja in pri tem rastete tudi sami. Tako deluje duhovno partnerstvo."
Author: Gary Zukav
2. "Osebnost se zanima zase. Rada ima vznemirjenje. Ni nujno, da je odgovorna, skrbna ali ljubeca. Duša je energija univerzalne ljubezni, modrosti in socutja. Ustvarja s temi energijami. Osebnost razume moc kot nekaj zunanjega in jo zaznava kot tekmovanja, grožnje, dobitke in izgube ter jih primerja z drugimi. Ko se uglasite z svojo osebnostjo, daste moc kraljestvu petih cutov, zunanjim okolišcinam in predmetom. Sami si odvzemate notranjo moc. Ko se zacnete zavedati svojega duhovnega jaza in izvora, svoje nesmrtnosti, ko izberete in živite v skladu s prvim in šele nato s fizicnim, zapolnite vrzel, ki obstaja med osebnostjo in dušo. Doživljati zacnete duhovno moc."
Author: Gary Zukav
3. "Duhovno bogat covek neretko pokazuje šustinski prezir prema materijalnom. Medutim, malo koji materijalista pokazuje prezir prema duhovnom - iako ga poprilicno prezire. Postoji u njih izvesna svest o tome da produhovljeni nikad ne dolazi u opasnost da bude nazvan glupanom zbog nepoštovanja prema materijalnom, ali zato obrnuto uvek važi."
Author: Marko Šelić

Duhovno Quotes Pictures

Quotes About Duhovno
Quotes About Duhovno
Quotes About Duhovno

Today's Quote

I have been a friend to Shadowhunters. I know many of your families, going back for hundreds of years.""There is nothing we can do to correct the questionable judgments of our ancestors," Lucian said.Magnus hated this guy."
Author: Cassandra Clare

Famous Authors

Popular Topics