Top Funny Posing Quotes

Browse top 1 famous quotes and sayings about Funny Posing by most favorite authors.

Favorite Funny Posing Quotes

1. "You didn't take part, Benjamin?" Gunther asked, as he passed me a plate of cheese and cold meat."My brother doesn't play games," said Paul. "He's an aesthete. He sat by the window all afternoon with a funny look on his face: probably composing a tone poem."
Author: Jonathan Coe

Funny Posing Quotes Pictures

Quotes About Funny Posing

Today's Quote

Ik ben niet bevreesd, noch voor de ouderdom noch voor de dood, maar berusting is me schrikbeeld. Nooit zou ik aan de oevers waar braafheid en gezapigheid wonen, willen aanleggen. Ik ben nu vijfentachtig, ik schrijf nog steeds en ik zou nog tot liefhebben in staat zijn."
Author: Claire Goll

Famous Authors

Popular Topics