Top Gebruiker Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Gebruiker by most favorite authors.

Favorite Gebruiker Quotes

1. "Zomaar een mijmering, een pasgeboren stuiverfilosofietje:Dat de tranen die vloeien als de pupillen elkaar aanraken, zoals ik vroeger droomde, misschien heel anders zijn dan de tranen die de gangbare traangebruiker kent. Ik bedoel - misschien zijn het honingzoete tranen die komen uit een verborgen reservetraankliertje dat we niet eens kennen. Het enige orgaan dat geschapen is in de wetenschap dat het nooit gebruikt zou worden. Een droevige privé-grap van God, die van tevoren wist met wie hij te maken had, want de aantrekkingskracht kan kennelijk wel overwonnen worden, maar niet de afkeer en afweer van een ziel die ineens een andere ziel voor zich ziet, dichtbij en gapend, waarna dus meteen de knippering komt, die de grenswacht is."
Author: David Grossman
2. "Als iedereen zich aan de standaarden zou houden, zouden er minder gefrustreerde webontwikkelaars en internetgebruikers rondlopen."
Author: Hedwyg Van Groenendaal
3. "Usability is de mate waarin een product door bepaalde gebruikers in een bepaalde gebruikersomgeving kan worden gebruikt om bepaalde doelen effectief, efficiënt en naar tevredenheid te bereiken."
Author: Peter Kassenaar

Gebruiker Quotes Pictures

Quotes About Gebruiker
Quotes About Gebruiker
Quotes About Gebruiker

Today's Quote

She'd lived through something the rest of them could never imagine. So much torture and horror that she didn't need to tell people about it. She'd never need drama or joy or pain ever again."
Author: Chuck Palahniuk

Famous Authors

Popular Topics