Top Gyani Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Gyani by most favorite authors.

Favorite Gyani Quotes

1. "A férfi olyan hamar felmelegszik, mint a villanykörte: egy pillanat alatt tuzbe jön, s ugyanilyen hamar ki is hul. Ellenben a no - s ez tudományosan bizonyított tény - úgy melegszik fel, mint a vasaló. Lassan, fokozatosan forr fel, mint a jó húsleves. De ha egyszer átforrósodott, nincs, aki lehutse."
Author: Carlos Ruiz Zafón
2. "Fölöttük sorakoztak a könyvei. Neil lakásában mindenütt könyvek voltak, itt-ott elszórva – ugyanis úgy érezte, bármely szoba meztelen nélkülük, ráadásul annyi volt belolük, hogy el sem fértek volna egy helyen –, itt a kuckóban csak a kedvenceit orizte: klasszikus sci-fik, fantasyk (csakis a legjobb fajtából) és egy csomó kézikönyv – súlyos, történelmi témájú kötetek, foleg háborúkról, melyek közül nem mindegyiknek ért a végére. Ezeket mufajok szerint csoportosította, azon belül pedig ábécérendben tárolta oket."
Author: Marie Phillips
3. "Szétesése fokozatosan történt, és mindegyik fokozata gyötrelmesebb volt az elozonél; az emberi agy ugyanis a legjobb kínzókamra bír lenni mindazok közül, melyeket kieszelt, létrehozott és használt évek millióin át, földek millióiban, üvölto teremtmények millióin."
Author: Vladimir Nabokov
4. "[…] az ostobaság ugyanis mindig a zsúfoltság szinonimája, és semmi sincs jobban tele, mint egy üres fej."
Author: Vladimir Nabokov

Gyani Quotes Pictures

Quotes About Gyani
Quotes About Gyani
Quotes About Gyani

Today's Quote

Not every owner of a qualified high-qualified for the position, and not every man did not have the opportunity to obtain higher qualification to the circumstances of what that he is ignorant or not fit for the position even if the president's job"
Author: Abdelrahman Sabry

Famous Authors

Popular Topics