Top Gyani Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Gyani by most favorite authors.

Favorite Gyani Quotes

1. "A férfi olyan hamar felmelegszik, mint a villanykörte: egy pillanat alatt tuzbe jön, s ugyanilyen hamar ki is hul. Ellenben a no - s ez tudományosan bizonyított tény - úgy melegszik fel, mint a vasaló. Lassan, fokozatosan forr fel, mint a jó húsleves. De ha egyszer átforrósodott, nincs, aki lehutse."
Author: Carlos Ruiz Zafón
2. "Fölöttük sorakoztak a könyvei. Neil lakásában mindenütt könyvek voltak, itt-ott elszórva – ugyanis úgy érezte, bármely szoba meztelen nélkülük, ráadásul annyi volt belolük, hogy el sem fértek volna egy helyen –, itt a kuckóban csak a kedvenceit orizte: klasszikus sci-fik, fantasyk (csakis a legjobb fajtából) és egy csomó kézikönyv – súlyos, történelmi témájú kötetek, foleg háborúkról, melyek közül nem mindegyiknek ért a végére. Ezeket mufajok szerint csoportosította, azon belül pedig ábécérendben tárolta oket."
Author: Marie Phillips
3. "Szétesése fokozatosan történt, és mindegyik fokozata gyötrelmesebb volt az elozonél; az emberi agy ugyanis a legjobb kínzókamra bír lenni mindazok közül, melyeket kieszelt, létrehozott és használt évek millióin át, földek millióiban, üvölto teremtmények millióin."
Author: Vladimir Nabokov
4. "[…] az ostobaság ugyanis mindig a zsúfoltság szinonimája, és semmi sincs jobban tele, mint egy üres fej."
Author: Vladimir Nabokov

Gyani Quotes Pictures

Quotes About Gyani
Quotes About Gyani
Quotes About Gyani

Today's Quote

I grew up a child of Watergate. It gave me a good dose of skepticism about authority. One of my favorite movies is 'All the President's Men.' Woodward and Bernstein, those guys were my heroes. I have a degree in journalism."
Author: Chris Carter

Famous Authors

Popular Topics