Top Gyani Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Gyani by most favorite authors.

Favorite Gyani Quotes

1. "A férfi olyan hamar felmelegszik, mint a villanykörte: egy pillanat alatt tuzbe jön, s ugyanilyen hamar ki is hul. Ellenben a no - s ez tudományosan bizonyított tény - úgy melegszik fel, mint a vasaló. Lassan, fokozatosan forr fel, mint a jó húsleves. De ha egyszer átforrósodott, nincs, aki lehutse."
Author: Carlos Ruiz Zafón
2. "Fölöttük sorakoztak a könyvei. Neil lakásában mindenütt könyvek voltak, itt-ott elszórva – ugyanis úgy érezte, bármely szoba meztelen nélkülük, ráadásul annyi volt belolük, hogy el sem fértek volna egy helyen –, itt a kuckóban csak a kedvenceit orizte: klasszikus sci-fik, fantasyk (csakis a legjobb fajtából) és egy csomó kézikönyv – súlyos, történelmi témájú kötetek, foleg háborúkról, melyek közül nem mindegyiknek ért a végére. Ezeket mufajok szerint csoportosította, azon belül pedig ábécérendben tárolta oket."
Author: Marie Phillips
3. "Szétesése fokozatosan történt, és mindegyik fokozata gyötrelmesebb volt az elozonél; az emberi agy ugyanis a legjobb kínzókamra bír lenni mindazok közül, melyeket kieszelt, létrehozott és használt évek millióin át, földek millióiban, üvölto teremtmények millióin."
Author: Vladimir Nabokov
4. "[…] az ostobaság ugyanis mindig a zsúfoltság szinonimája, és semmi sincs jobban tele, mint egy üres fej."
Author: Vladimir Nabokov

Gyani Quotes Pictures

Quotes About Gyani
Quotes About Gyani
Quotes About Gyani

Today's Quote

NOVEL, n. A short story padded. A species of composition bearing the same relation to literature that the panorama bears to art. As it is too long to be read at a sitting the impressions made by its successive parts are successively effaced, as in the panorama. Unity, totality of effect, is impossible; for besides the few pages last read all that is carried in mind is the mere plot of what has gone before. To the romance the novel is what photography is to painting. Its distinguishing principle, probability, corresponds to the literal actuality of the photograph and puts it distinctly into the category of reporting; whereas the free wing of the romancer enables him to mount to such altitudes of imagination as he may be fitted to attain; and the first three essentials of the literary art are imagination, imagination and imagination. The art of writing novels, such as it was, is long dead everywhere except in Russia, where it is new. Peace to its ashes — some of which have a large sale."
Author: Ambrose Bierce

Famous Authors

Popular Topics