Top Headhunter Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Headhunter by most favorite authors.

Favorite Headhunter Quotes

1. "Wait, go back to that Southern Baptist part," Julia said, interrupting, as she does. "Are you a born-again?" articulating her question as if she were asking me if I were really a headhunter or a Martian. "Yes," I said, "but I'm not an asshole. At least not theologically speaking."
Author: Cathleen Falsani
2. "Witihin seconds the headhunter had lost control of his car and it squealed, sliding sideways right into several other cars.Cool!' said the Gasman."
Author: James Patterson
3. "Langley bred a certain type of person with great intention. The human resources department required nearly as sophisticated of analysts as the foreign intelligence department. Apply the massive computing technology of the CIA to hiring, along with the naive appeal of the exciting, though perhaps not so lucrative life of a spy, and any headhunter would be jealous of the results."
Author: Lynn Blackmar

Headhunter Quotes Pictures

Quotes About Headhunter
Quotes About Headhunter
Quotes About Headhunter

Today's Quote

Ha egyszeruen oszintén vállaljuk azt, hogy kik vagyunk, a csatát félig megnyertük. Ha szarul érzed magad mindattól, amit a magazinokban és a lapokban olvasol – ne vedd meg oket! Ha felháborít, hogy a céges bulikat csöcsibárokban tartják – szégyelljék magukat a kollégáid! Ha nyomaszt a költséges lakodalom gondolata – ne is törodj az anyósoddal, és szaladjatok el az anyakönyvvezetohöz! És ha úgy gondolod, obszcén dolog egy 600 fontos retikül, ahelyett hogy nagy merészen kijelentenéd: „Csak le kell merítened a hitelkeretemet", szép csendben ismerd be: „Nem engedhetem meg magamnak."
Author: Caitlin Moran

Famous Authors

Popular Topics