Top Herinneringen Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Herinneringen by most favorite authors.

Favorite Herinneringen Quotes

1. "De bloem van de eeuwige jeugd', mompelt hij. Er dringen zich meer herinneringen aan hem op, ook aangename. In het moeras van zijn geheugen zitten ook mooie herinneringen verstopt. Als je je geluk kunt herinneren, dan heeft het bestaan."
Author: Arnon Grunberg
2. "Ik zal afscheid nemen van mijn vrienden en weggaan zonder weg te gaan vanwege de herinneringen die ik meeneem en achterlaat en als ik terugkom zal alles anders zijn en toch hetzelfde en voorgoed veranderd."
Author: Cees Nooteboom
3. "Na die tocht leken zijn herinneringen meer op verzinsels dan op feiten, zei hij en hij was verbitterd omdat de wereld veranderd was en geen rekening met zijn verleden en zijn gemis had gehouden."
Author: J. Bernlef
4. "Waren er geen herinneringen als er geen woorden waren? Wat was er dan, buiten woorden? Er moest toch íéts zijn? Niet buiten woorden, maar erachter, aan de andere kant ervan."
Author: Marianne Fredriksson

Herinneringen Quotes Pictures

Quotes About Herinneringen
Quotes About Herinneringen
Quotes About Herinneringen

Today's Quote

Then no attribute of God can cease to be engaged for us. Is he mighty? He will show himself strong on the behalf of them that trust him. Is he love? Then with lovingkindness will he have mercy upon us. Whatever attributes may compose the character of Deity, every one of them to its fullest extent shall be engaged on our side."
Author: Charles H. Spurgeon

Famous Authors

Popular Topics