Top Hurk Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Hurk by most favorite authors.

Favorite Hurk Quotes

1. "Úgy döntöttem, hogy ha noi cipokrol van szó, lényegében sztrájkolok. Kiszállok az egész cipello-világból, amíg nem képesek valami olyat tervezni, amiben több mint egy órán át lehet járni a táncra perdülo Gene Kelly könnyed lépteivel, és utána nem fáj a lábad egy napig. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a lábbeliekkel szembeni igényeim jelen pillanatban csupán kisebbségi érdeknek minosülnek – ki tudja, meddig dübörögnek még a Szex és New York Blahnik-ajnározásának utóhatásai –, de akkor is eltökélt vagyok. Végso soron én is láttam azokat a képeket Victoria Beckham csupasz, bütykös lábairól. Nem akarok úgy kinézni, mint azok a Contergan-hurkák. Ha egyszer elverek 500 fontot egy márkás cipore, az olyan legyen, amiben a) tudok táncolni a „Bad Romance"-ra, és b) el tudok futni egy gyilkos elol, ha netán egyszer hirtelen üldözobe venne. Ez a minimum, amit elvárok egy cipotol. Hogy lehessen benne szaladni, és ne gyilkoljanak le miatta."
Author: Caitlin Moran
2. "Die Unterschiede sind so groß nicht, wir alle sind Schurken und Engel, Dummköpfe und Genies, und zwar das alles in einem: Die vier Dinge finden Platz genug in dem nämlichen Körper, sie sind nicht so breit, als man sich einbildet. Schlafen, Verdauen, Kinder machen - das treiben alle; die übrigen Dinge sind nur Variationen aus verschiedenen Tonarten über das nämliche Thema."
Author: Georg Büchner
3. "Er sah aus wie ein fieses männliches Model, das vorführt, was der modebewusste Schurke im Collegealter dieses Semester auf dem Campus trug."
Author: Rick Riordan
4. "I'd rather play tennis than go to the dentist. I'd rather play soccer than go to the doctor.I'd rather play Hurk than go to work.Hurk? Hurk? What's Hurk?I don't know, but it must be better than work."
Author: Shel Silverstein

Hurk Quotes Pictures

Quotes About Hurk
Quotes About Hurk
Quotes About Hurk

Today's Quote

Most scientists like to operate in the context of economy. If you don't need an explanatory principle, don't invoke it."
Author: Brian Greene

Famous Authors

Popular Topics