Top Icsi Quotes

Browse top 26 famous quotes and sayings about Icsi by most favorite authors.

Favorite Icsi Quotes

1. "Amint találsz valamit, aminek nem tudsz hátat fordítani, csapdába estél. Ha valaki azt hiszi, egy kicsit is érdekel engem, hogy mi történik veled, mindenki számára célponttá változol, aki csak ismer."
Author: Brent Weeks
2. "Tehát végül is azt hiszem, a könyv eredeti címe, a How to be a Woman kicsit félrevezeto. A botladozó, rémiszto és csodálatos évek alatt végig azt hittem, hogy amit akarok, az, hogy nové váljak. Germaine Greer, Elizabeth Taylor, E. Nesbit, Courtney Love, Jilly Cooper és Lady Gaga valamiféle mesébe illo ötvözete. Hogy valamiképpen elsajátítsam a noi lét misztikus muvészetét, és végül varázsereju eszményképe legyek mindazoknak a dolgoknak, amelyek már kezdettol fogva összezavartak és lesújtottak, ott, akkor, 13 évesen, wolverhamptoni ágyamban. Hercegno. Istenno. Múzsa. De ahogy teltek az évek, rájöttem, hogy nem akarok más lenni, csak ember, és kész. Csak egy eredményes, becsületes ember, akivel mások udvariasan bánnak. Egy „a Srácok" közül. Csak épp igazán gyönyöru hajjal."
Author: Caitlin Moran
3. "Úgy éld minden napodat, mintha az volna az utolsó"- ezt szokták tanácsolni, de oszintén, kinek van erre energiája? Mi van, ha esik az eso, vagy ha az embernek kicsit nyomott a hangulata? Az egész valójában teljesen kivitelezhetetlen. Sokkal jobb, gondolta Emma, ha egyszeruen csak megpróbálsz jó, bátor és vakmero lenni, és nyomot hagyni magad után a világban. Nem kell teljesen megváltoztatni a világot, csak azt a kicsit, ami körülötted van. Lépj ki a világba a szenvedélyeddel meg az elektromos írógépeddel és dolgozz nagy odaadással... valamin. Mondjuk változtasd meg az emberek életét a muvészettel. Becsüld meg a barátaidat, maradj hu az elveidhez, élj szenvedélyesen, élj teljes és jó életet. Tapasztalj új dolgokat. Szeress és szeressenek viszont, ha lehetoséged van rá."
Author: David Nicholls
4. "Különben ne kicsinyeld le azt az érzést, hogy szeretsz valakit. Kevés emberrel esett meg az a szerencse, hogy megszeretett valakit. Te eddig nem ismerted a szerelmet, most meg az öledbe hullt. Mindegy, hogy holnapig vagy holnaputánig, vagy életed végéig tart ez az érzés Maríával, mindenképp a legnagyobb dolog, ami az emberrel történhetik. Mindig lesznek emberek, akik azt hiszik, hogy nincs szerelem, mert ok nem ismerték meg."
Author: Ernest Hemingway
5. "Belefáradtam, hogy erosnek kell lennem. Egyszer végre ostoba és ijedt akarok lenni. Csak egy kicsit, ennyi az egész… egy napig… egy óráig."
Author: George R.R. Martin
6. "– Íme. A hatalom ott van, ahol az emberek hiszik, hogy van. Ott, és nem máshol. – A hatalom tehát egy komédiás szemfényvesztése? – Árnyék a falon – suttogta Varys. – De az árnyak ölni tudnak. És néha nagyon kicsi ember is óriási árnyékot vethet."
Author: George R.R. Martin
7. "Egy kicsit ügyes ember könnyebben lesz miniszter, mint irodafonök. Rá kell eroszakolni magadat az emberekre, nem pedig kunyerálni nekik."
Author: Guy De Maupassant
8. "A legjobb abban a múzeumban mégis az, hogy minden mindig ott marad a helyén, ahol van. Semmi nem mozdul. Százezerszer is odamehetsz, és az eszkimó mindig éppen akkor fogja ki a két halat, a madarak még mindig délre repülnek, a szarvasok isznak a tócsából, a szép kis agancsukkal és a sovány lábukkal, és az indián no, meztelen mellével, még mindig ugyanazt a takarót szövi. Semmi nem változik; ami változik: az ember saját maga. Nem az, hogy idosebb lesz, vagy ilyesmi. Nem éppen azért. Csak éppen megvál­tozik. Mondjuk, most kabátban megy. Vagy az, aki legutóbb a párja volt, skarlátot kapott, és most más a párja. Vagy a Miss Aigletinger helyettese viszi az osztályt. Vagy az ember hallotta, hogy a szülei reggel állati nagy parádét rendeztek a fürdoszobában. Vagy az ember csak elment az utcán egy pocsolya mellett, amin szivárványszínu benzinfoltok úsznak. Úgy értem, az ember kicsit mindig más, nem tudom ezt pontosan megmagyarázni. És még ha tudnám is, nem biztos, hogy akarnám."
Author: J.D. Salinger
9. "Soha nem érezzük úgy, hogy itt a megfelelo pillanat; mindig úgy gondoljuk, hogy ami az ínyünkre van vagy felvidít, amitol megkönnyebbülünk, vagy ami segít rajtunk és elorevisz a mindennapokban, egy kicsit tovább is tarthatott volna: még egy évig, még néhány hónapig, még néhány hétig vagy még néhány óráig; mindig túl korainak érezzük, ha valakinek vagy valaminek vége, sosem tartjuk megfelelonek a pillanatot […]"
Author: Javier Marías
10. "Ezt nézd meg! - sziszegte, és kinyitotta a száját, hogy a halálra vált fogoly láthassa a fogait. Vagyis, ami megmaradt belolük. - Látod? Látod? Ahol kitörték a felso fogakat, ott meghagyták az alsókat, ahol pedig kihúzták oket alulról, meghagyták oket felül, körben egészen végig. Látod? Egy apró vésovel csinálták. Mindennap egy kicsit. Hónapokig tartott. Kituno munkát végeztek, ugye? Micsoda irónia! Meghagyták a fogaim felét, de egyiket sem tudom használni. És ez még csak a kezdet volt. Ülve kell vizelnem, mint egy nonek, tudod. Harmincöt éves vagyok, és csak segítséggel tudok felkelni az ágyból. Minden nap pokol a számomra. Minden egyes nap. Ezek után el tudod képzelni, hogy bármi olyat tudsz nekem mondani, amitol megijedek?"~ Glokta inkvizítor"
Author: Joe Abercrombie
11. "Rosszabbak vagyunk, mint az állatok, amelyek közül nem mindegyik harcol, csak a vadak. Ok azonban legalább természetes fegyvereikkel harcolnak, nem úgy, mint mi, ördögi furfanggal kiagyalt gépekkel. Ok a kicsinyeikért vagy ennivalóért harcolnak; a mi háborúink legtöbbször becsvágyból vagy dühbol vagy irigységbol vagy a lélek más, hasonló betegségeibol fakadnak. A legszerencsésebb kimenetelu háború is több rosszal, mint jóval jár. A háborúzással senki nem tud anélkül bajt hozni ellenségére, hogy elobb az övéire ne zúdítson számtalan szerencsétlenséget."
Author: Johan Huizinga
12. "Szerintem egy írónak sohasem szabad kortárs témához nyúlnia és túl konkrét színhelyet választania a történethez. Mert akkor az olvasók azonnal hibákat találnak benne. Vagy ha nem találnak, keresni fognak, és amit keresnek, azt meg is találják. Ezért szeretem a novelláimat nehezen meghatározható helyekre és sok évvel ezelottre helyezni. (…) Úgy gondolom, térben és idoben egyaránt érdemes bizonyos távolságot tartani. Szerintem egyébként is viszonylag új keletu az a nézet, hogy az irodalomnak kortárs témákról kell szólnia. Ha nem tévedek, az Íliász két-háromszáz évvel Trója eleste után íródott. Szerintem a képzelet szabadsága megkívánja, hogy térben és idoben távoli témákhoz nyúljunk, vagy ha ez nem megy, akkor a mai tudományos-fantasztikus írók módjára más bolygókra helyezzük a történetet. Mert ha nem így cselekszünk, a valóság egy kicsit mindig meg fogja kötni a kezünket. Az irodalom máris túlzottan hasonlít az újságíráshoz."
Author: Jorge Luis Borges
13. "Volt valami a levegoben. Mintha lelassult volna az ítéloképességünk is, lazultak volna a gátlásaink. Pedig én mindig úgy gondoltam, hogy pont az ellenkezojének kellett volna történnie. Hiszen a lassulás kezdete után minden cselekedetünk valamivel több erofeszítést igényelt, mint elotte. Megváltoztak a fizikai törvényszeruségek. A kés például egy picit jobban húzta a kezet, a mutatóujj picit nehezebben simult a ravaszra. Ráadásul egy kicsit több idot is kaptunk meggondolni, amit tenni készülünk. Ki tudja, mennyi idore van szükség, hogy meggondolja magát az ember? Senki nem mérte még meg, mennyi ido kell a megbánáshoz. De a felerosödött gravitáció nem volt elég, hogy ellensúlyozni tudjon bizonyos más eroket, hatalmasabb, ismeretlenebb eroket. Az indulatokat semmiféle fizikai törvényszeruség nem tudja kordában tartani."
Author: Karen Thompson Walker
14. "Hát csókolom, drága kicsikém. Ha tud, szeressen továbbra is, ez az egyetlen dolog, amit kívánok magamnak, amitol megbékél a lelkem. Magának persze még sok mást is kívánok: egy szó, mint száz, minden maga körül forog, magától, magáért, maga által van."
Author: Madame De Sévigné
15. "Mindig és mindenestül a magáé vagyok, drága, egyetlen kicsikém."
Author: Madame De Sévigné
16. "Addig szeressünk, míg élünk, kicsikém, erre maga a legkitunobb példa; tegyük az életet széppé és kellemessé, ne keserítsük, ne kínozzuk azokat, akik szeretnek bennünket; a halálos ágyon már késo megváltozni."
Author: Madame De Sévigné
17. "Felettébb örülök, hogy nem várandós, szívem: köszönet és hála érte Grignan úrnak. Majd írja meg, vajon minek tudható be ez a jótétemény, az önmérsékletének vagy a maga iránti igaz érzéseinek, s vajon maga is nem boldog-e, hogy járhat-kelhet egy kicsit, és sétálhat abban a Provence-ban, a narancsfák között, s hogy mikor együtt leszünk majd, nem kell attól tartania, hogy elesik és megszül."
Author: Madame De Sévigné
18. "Kicsikém, maga azért fohászkodik, hogy szaladjon az ido, és mielobb viszontlássuk egymást; nem tudja, mit cselekszik, alaposan ráfizet majd: az ido készséggel szót fogad, de még milyen készséggel, s amikor már szeretné visszatartani, nem bír vele. Annak idején én is beleestem ebbe a hibába, s aztán megbántam; és bár engem nem viselt meg úgy az ido, mint másokat, megfosztott ezer apró örömtol, nagyon is észrevétetve, milyen gyorsan múlik."
Author: Madame De Sévigné
19. "Ó, kicsikém, mennyire szeretném látni egy cseppet, a hangját hallani, megcsókolni, legalább futólag, ha másképp már nem lehet! Hát igen, hiába, az ilyen gondolatokat nem tudom elnyomni magamban. Nagyon hiányzik nekem, drágám: szívem-lelkem annyira gyötrodik, mióta elszakadtunk egymástól, hogy valóságos testi kínokat érzek."
Author: Madame De Sévigné
20. "Összevissza fecsegek, ugye, drága kicsikém; de ha váltig azt hajtogatnám, hogy szeretem magát, hogy csakis magára gondolok, hogy csakis az érdekel, ami magával kapcsolatos, hogy maga az életem édessége, hogy soha senkit se szerettek ennyire: ez az ismételgetés untatná magát."
Author: Madame De Sévigné
21. "Mondhatom, kedves volt magától, kicsikém, hogy arra kérte az abbét, akadályozza meg, hogy ajándékokat küldjek magának. Micsoda csacsiság! Ugyan mit küldök én? Az övénél magasabb hatalom akadályoz meg benne, hogy szívem szerint küldjek; de a vágyat, a szándékot se o, se más nem fogja kiölni belolem soha. Engem oszintén boldoggá tesz mindig, hogy megajándékozhatom, és maga is velem örülhetne inkább, ha ezt az örömet gyakrabban szerezném meg magamnak. A köszönet e módja mindenesetre roppantul tetszett."
Author: Madame De Sévigné
22. "Az óriások emócióval és affektussal való összekapcsolása a gyakorlatban abból a ténybol látható, hogy akin elhatalmasodnak az érzelmek, az mindig túlozni kezd: ilyenkor „a bolhából is elefántot csinálunk". A másik ember apró megjegyzése, egy kicsiny részlet hatalmas tragédiává válik, amint az érzelem elsodor bennünket. Az emóció maga az a hatalom, amely mindent felnagyít a környezetünkben."
Author: Marie Louise Von Franz
23. "Vannak például vastag boru emberek, akik sok úgynevezett bunt tudnak megengedni maguknak. Képesek boldogan átgázolni mások vetésén anélkül, hogy ez rájuk a legcsekélyebb hatást tenné. Mások azonban a legkisebb bunre sem tudják elszánni magukat, hiszen amint csak egy kicsit is eltérnek belso törvényüktol, a legszörnyubb álmok és belso reakciók gyötrik oket."
Author: Marie Louise Von Franz
24. "Az igazat megvallva egy kicsit nagyon is hajhászom az örömöket, tudva, hogy most vagyok életemnek abban az idejében, mely erre leginkább való; és mert látom, hogy a legtöbb ember, aki a világban sokra viszi, a szerzés idején megfeledkezik az élvezetekrol, arra az idore halasztva azokat, amikor vagyona már elegendo, hanem akkor már késo, semmi örömét nem lelheti bennük."
Author: Samuel Pepys
25. "Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconmay shorten life."
Author: Toba Beta
26. "As i sit here in a chaoticsilence of the roamingocean in mymind, the only think that puts me at ease is the memoryof you staring back atme. you coiled my fears by letting meinside of the gully of your eyes."
Author: Zuky Rose Leigh

Icsi Quotes Pictures

Quotes About Icsi
Quotes About Icsi
Quotes About Icsi

Today's Quote

Ain't no sun in the kitchen without your face lookin' up at me."
Author: Beth Hoffman

Famous Authors

Popular Topics