Top Imperecheata Quotes

Browse top 1 famous quotes and sayings about Imperecheata by most favorite authors.

Favorite Imperecheata Quotes

1. "Nu stiu daca Iubirea e Poezie, dar stiu cu siguranta ca e rima imperecheata. De suflete."
Author: Teodor Burnar

Imperecheata Quotes Pictures

Quotes About Imperecheata

Today's Quote

Gratë bien në dashuri me burrat, që të matin frikën e tyre dhe pë të neutralizuar varësinë e tyre të supozuar ose faktike."
Author: Christine Grän

Famous Authors

Popular Topics