Top Inaki Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Inaki by most favorite authors.

Favorite Inaki Quotes

1. "- - Pitäydyn mieluummin Leo Leiken sanoissa: "Meri on tyyni. Sen peili on kirkas, aurinko häikäisee. En odota mitään. Kaikki on tässä, kaikki kulkee rataansa. Ei muutoksia näköpiirissä. Tyyntä." Niin on hyvä elää. Niin on ainakin parempi nukkua.Kolme minuuttia myöhemminVS:Älä odota siltä liikaa, Emmi. Leppoisa merenkäynti vaatii siihen sopeutuvan yksilön. Jotkut kokevat tyynen sisäisenä rauhana, jotkut jatkuvana lamana."
Author: Daniel Glattauer
2. "Vaikk' oot kallis, armahin, mulle, kunnia kuitenkin kalliimpi on.' Se on varsin sattuvasti sanottu, eikö olekin? Ainakin paremmin kuin mitä pystyisin itse keksimään tällä hetkellä. Sillä minä rakastan sinua, Scarlett, huolimatta siitä, mitä sanoin sinulle sinä iltana vain kuukausi sitten porraspylväikössä istuessamme."Rhettin venyttävä ääni oli hyväilevä, ja hänen kätensä, lämpimät, voimakkaat kädet, liukuivat ylös pitkin Scarlettin paljaita käsivarsia. "Rakastan sinua siksi, että olemme niin samanlaiset, luopioita molemmat ja itsekkäitä heittiöitä. Me emme kumpikaan välitä vähääkään siitä, vaikka koko maailma syöksyisi hornan kitaan, kunhan oma olomme vain on turvattu ja mukava."
Author: Margaret Mitchell
3. "Ulkomaalaispöydässä istunut Mike oli juhlien kestäessä väittänyt taas kerran vakavissaan, että suomalaiset ovat tosiasiassa ulkoavaruudesta kotoisin tai että se ainakin on uskottavin selitys tämän kansan olemassaololle. Ja maassa joka puolella näkyvien vesitornien hän selitti olevan lähtöramppeja, joista suomalaiset jonakin päivänä starttaavat palatessaan taas kaukaiselle kotiplaneetalleen."
Author: Wolfram Eilenberger

Inaki Quotes Pictures

Quotes About Inaki
Quotes About Inaki
Quotes About Inaki

Today's Quote

Oh, alright. You're no fun," he sighed. "My name is Razor." "What kind of a name is that?" "It's a nickname." "What kind of a nickname is that?" "Spike, Blade, Fang—all the good, deadly objects were already taken. It was the best I could do."
Author: Ada Adams

Famous Authors

Popular Topics