Top Informatie Quotes

Browse top 5 famous quotes and sayings about Informatie by most favorite authors.

Favorite Informatie Quotes

1. "Informatie die we willen communiceren, moet vindbaar zijn binnen een logische en duidelijke structuur."
Author: Hedwyg Van Groenendaal
2. "Het gaat om het stellen van de juiste vragen en het verzamelen van zo veel mogelijk relevante informatie."
Author: Hedwyg Van Groenendaal
3. "Foto's zien is iets anders dan foto's kijken,' zeg ik. 'Iedereen kan foto's kijken maar een foto zien betekent dat je hem kunt lezen. Aan de ene kant heb je mensen en hun culturele voortbrengselen, aan de andere kant heb je de natuur. Bomen, meren, wolkenluchten spreken op foto's een algemene voor iedereen verstaanbare taal. Buiten de tijd om als het ware. Mensen, bouwwerken, wegen en koffiebussen daarentegen kunnen alleen gelezen worden in een bepaalde context, in de tijd, worden gelezen. U kunt dat fotoalbum op tafel voor het grootste deel niet lezen omdat u de noodzakelijke achtergrondinformatie mist. U was er niet bij. U kunt zich er met andere woorden niets bij voorstellen omdat u zich niet herinneren kunt wat eens echt te zien was. Het is uw verleden niet."
Author: J. Bernlef
4. "Het grote voordeel van het web is tegelijkertijd ook het nadeel. Zeer veel informatie is snel beschikbaar voor velen, maar de voorwaarde voor het gebruik is dat de geboden informatie toegankelijk en overzichtelijk geschreven wordt."
Author: Peter Kassenaar
5. "Je kunt alles doorstaan zei Phoebe, zelfs als het vertrouwen geschonden is, als het maar eerlijk wordt bekend. je wordt dan levenspartners op een andere manier, maar je kunt nog wel partners blijven. maar liegen- liegen is een goedkope manier van macht uitoefenen over de ander. wie liegt, kijkt toe terwijl de ander handelt op basis van onvolledige informatie- met andere woorden zichzelf vernedert. ... het is toch eeuwig hetzelfde verhaal. de man verliest de hartstocht voor de huwelikspartner, zonder dat kan hij niet leven. de vrouw is pragmatisch. de vrouw is realistisch. zeker de hartstocht is geluwd, maar zij is tevreden met de lichamelijke genegenheid, gewoon samen met hem in bed liggen, hij in haar armen, zij in de zijne. maar voor hem is dat niet genoeg. hij is een man die niet zonder leven kan"
Author: Philip Roth

Informatie Quotes Pictures

Quotes About Informatie
Quotes About Informatie
Quotes About Informatie

Today's Quote

A dominant impulse on encountering beauty is to wish to hold on to it, to possess it and give it weight in one's life. There is an urge to say, ‘I was here, I saw this and it mattered to me."
Author: Alain De Botton

Famous Authors

Popular Topics