Top Intoarcerea Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Intoarcerea by most favorite authors.

Favorite Intoarcerea Quotes

1. "La citeva luni dupa intoarcerea sa, incepuse sa imbatrineasca atit de repede si intr-un chip atit de nelinistitor, incit in curind fu privit ca unul dintre acei strabunici inutili care se foiesc ca niste umbre prin odai, tirindu-si picioarele, amintindu-si cu glas tare de timpurile frumoase din trecut, si de care nimanui nu-i mai pasa si nici nu-si mai aminteste de ei pina in ziua cind ii gaseste morti, in zori, in patul lor."
Author: Gabriel Garcí­a Márquez
2. "Adesea se gindea la discursul rostit de Dubcek la posturile de radio dupa intoarcerea sa de la Moscova. Nu-si mai amintea nimic din spuselel lui, dar ii mai rasuna si acum in ureche vocea aceea tremuratoare. Se gindea la soarta lui : niste soldati straini l-au arestat in propria sa tara, pe el, seful unui stat suveran, l-au ridicat, l-au tinut sechestrat timp de patru zile, undeva in muntii Ucrainei, l-au facut sa inteleaga ca va fi impuscat, asa cum fusese impuscat, cu doisprezece ani in urma, precursorul sau maghiar Imre Nagy, apoi l-au transferat la Moscova, i s-a poruncit sa se imbaieze, sa se barbiereasca, sa se imbrace, sa-si puna cravata, l-au anuntat ca nu mai era destinat plutonului de executie, ca trebuia sa se considere in continuare seful statului, l-au asezat la o masa in fata cu Brejnev si l-au constrins sa negocieze."
Author: Milan Kundera

Intoarcerea Quotes Pictures

Quotes About Intoarcerea
Quotes About Intoarcerea

Today's Quote

My son is pre-K and my daughter is in elementary school. So they don't watch the show. But my son knows that I'm on it - he says that 'Breaking Bad' is his favorite show even though he's never seen it. It's really great that he says that, because it makes me look like mother of the year."
Author: Betsy Brandt

Famous Authors

Popular Topics