Top Ivana Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Ivana by most favorite authors.

Favorite Ivana Quotes

1. "Hietzingin eläintarhassa on vain yksi ruokkiperheen edustaja. Se on pienin ruokkilaji, jota kuvataan pienikokoiseksi ja nuivanaamaiseksi ja aika tyhmäksi; sen tiedetään vaeltaneen pitkin polkuja, missä sen päälle saatettiin heposti astua. Itse asiassa kuningasruokki oli niin typerä lintu, että se kuoli sukupuuttoon. Viimeinen isoruokki nähtiin elävänä vuonna 1844 ja viimeinen kuollut isoruokki huuhtoutui rantaan Trinity Bayssa Irlannissa vuonna 1853. Isoruokki oli tarinan mukaan sekä utelias että herttainen. Jos sitä lähestyi varovasti, se saattoi pysyä liikkumatta paikoillaan. Sitä pyydystettiin muonaksi kalastusaluksille: kalastajat vaanivat rannalla, lähestyivät äänettömästi ja nuijivat isoruokit hengiltä.Olipa mahtava juttu! Tarkoittaako se, että isoruokki kuoli sukupuuttoon omaa tyhmyyttään - vai että tyhmät ihmiset tappoivat sen sukupuuttoon?"
Author: John Irving
2. "I Missed His Book, But I Read His Name"Though authors are a dreadful clanTo be avoided if you can,I'd like to meet the Indian,M. Anantanarayanan.I picture him as short and tan.We'd meet, perhaps, in Hindustan.I'd say, with admirable elan ,"Ah, Anantanarayanan --I've heard of you. The Times once ranA notice on your novel, anUnusual tale of God and Man."And AnantanarayananWould seat me on a lush divanAnd read his name -- that sumptuous spanOf 'a's and 'n's more lovely than"In Xanadu did Kubla Khan" --Aloud to me all day. I planHenceforth to be an ardent fanof Anantanarayanan --M. Anantanarayanan."
Author: John Updike
3. "Mom thinks I live in this dream world where everybody's Ivana Trump."
Author: Kathie Lee Gifford
4. "Kas me kunagi mõtleme sellele, et maailma rikus on mäletamatutest aegadest olnud prjade loodud? Alates Mesopotaamia niisutussüsteemidest, Hiina müürist, Egiptuse püramiididest, Ateena akropolist kuni Kuuba suhkrurooistandusteni, Louisiana ja Arkansase puuvillaistandusteni, kuni Kolõma söekaevadnusteni ja saksa automagistraalideni välja. Aga sõjad? Sõdu on igivanast ajast peetud selleks, et orje saada"
Author: Ryszard Kapuściński

Ivana Quotes Pictures

Quotes About Ivana
Quotes About Ivana
Quotes About Ivana

Today's Quote

I am not a painter, nor an artist. Therefore I can see straight, and that may be my undoing."
Author: Alfred Stieglitz

Famous Authors

Popular Topics