Top Jatt Quotes

Browse top 6 famous quotes and sayings about Jatt by most favorite authors.

Favorite Jatt Quotes

1. "Kesän sinisinä iltoina kulkisin polkuja, vehnän raapimana, tallaisin hentoa ruohoa; mietteissäni tuntisin tuoreuden jaloissani. Antaisin tuulen huuhtoa hiuksiani. En puhuisi, en ajattelisi mitään: mutta loputon rakkaus kohoaisi sydämeeni, ja menisin kauas, kovin kauas niinkuin mustalainen, luontoon - onnellisena, kuin naisen kanssa."
Author: Arthur Rimbaud
2. "Rakkaudessa niin kuin lähes kaikissa ihmisten välisissä asioissa sydänten sopu syntyy väärinymmärryksestä. Tämä väärinymmärrys on nautinto. Mies karjuu: >>Oi enkelini!>> Nainen kujertaa: >>Mamma! Mamma!>> Ja nämä kaksi typerysstä ovat vakuuttuneita että he ajattelevat samoin. Ylikäymätön kuilu - yhteydettömyys - jää ylitse käymättä."
Author: Charles Baudelaire
3. "You ugly rat-faced birds. You call yourself a bird? You call yourself an owl? You ain't no decent kind of fowl! They call you Jatt? They call you Jutt? I'm gonna toss you in a rut! Then I'm gonna punch you in the gut! Then your gonna wind up on your butt! Think you're all gizzard! I seen better lizards. One-Two-Three-Four, You're goin' down, won't ask for more. Five-Six-Seven-Eight, You ain't better than fish bait...Nine-Ten-Eleven-Twelve, I'm gonna send you straight to hell. -Twilight"
Author: Kathryn Lasky
4. "Se huomasi, että jokin sen sisällä kului - se ihan oikeasti huomasi sen - niin kuin taskulampun paristo. Sille puhuttiin lentokentistä ja pesukoneista, mutta se pystyi ajattelemaan vain hirmumyrskyjä."
Author: Ray Loriga
5. "Ei ajattelu ole yhtään sen arvokkaampaa kuin mielikuvitus tai tunne, vaan niihin rinnastettavaa. Ajattelun ylivalta johtaa harhaan."
Author: Søren Kierkegaard
6. "Typerien edelläkävijoiden seuraaminen ja molempien silmien ummistaminen on helpompaa kuin ajatteleminen."
Author: William Cowper

Jatt Quotes Pictures

Quotes About Jatt
Quotes About Jatt
Quotes About Jatt

Today's Quote

Art is the concrete representation of our most subtle feelings."
Author: Agnes Martin

Famous Authors

Popular Topics