Top Jatt Quotes

Browse top 6 famous quotes and sayings about Jatt by most favorite authors.

Favorite Jatt Quotes

1. "Kesän sinisinä iltoina kulkisin polkuja, vehnän raapimana, tallaisin hentoa ruohoa; mietteissäni tuntisin tuoreuden jaloissani. Antaisin tuulen huuhtoa hiuksiani. En puhuisi, en ajattelisi mitään: mutta loputon rakkaus kohoaisi sydämeeni, ja menisin kauas, kovin kauas niinkuin mustalainen, luontoon - onnellisena, kuin naisen kanssa."
Author: Arthur Rimbaud
2. "Rakkaudessa niin kuin lähes kaikissa ihmisten välisissä asioissa sydänten sopu syntyy väärinymmärryksestä. Tämä väärinymmärrys on nautinto. Mies karjuu: >>Oi enkelini!>> Nainen kujertaa: >>Mamma! Mamma!>> Ja nämä kaksi typerysstä ovat vakuuttuneita että he ajattelevat samoin. Ylikäymätön kuilu - yhteydettömyys - jää ylitse käymättä."
Author: Charles Baudelaire
3. "You ugly rat-faced birds. You call yourself a bird? You call yourself an owl? You ain't no decent kind of fowl! They call you Jatt? They call you Jutt? I'm gonna toss you in a rut! Then I'm gonna punch you in the gut! Then your gonna wind up on your butt! Think you're all gizzard! I seen better lizards. One-Two-Three-Four, You're goin' down, won't ask for more. Five-Six-Seven-Eight, You ain't better than fish bait...Nine-Ten-Eleven-Twelve, I'm gonna send you straight to hell. -Twilight"
Author: Kathryn Lasky
4. "Se huomasi, että jokin sen sisällä kului - se ihan oikeasti huomasi sen - niin kuin taskulampun paristo. Sille puhuttiin lentokentistä ja pesukoneista, mutta se pystyi ajattelemaan vain hirmumyrskyjä."
Author: Ray Loriga
5. "Ei ajattelu ole yhtään sen arvokkaampaa kuin mielikuvitus tai tunne, vaan niihin rinnastettavaa. Ajattelun ylivalta johtaa harhaan."
Author: Søren Kierkegaard
6. "Typerien edelläkävijoiden seuraaminen ja molempien silmien ummistaminen on helpompaa kuin ajatteleminen."
Author: William Cowper

Jatt Quotes Pictures

Quotes About Jatt
Quotes About Jatt
Quotes About Jatt

Today's Quote

It is widely believed that interpersonal relationships of an intimate kind are the chief, if not the only, source of human happiness. Yet the lives of creative individuals often seem to run counter to this assumption."
Author: Anthony Storr

Famous Authors

Popular Topics