Top Jlo Quotes

Browse top 24 famous quotes and sayings about Jlo by most favorite authors.

Favorite Jlo Quotes

1. "Can I come into the out now? - Jlo"
Author: Adam Rex
2. "In inima omeneasca exista atîta încapatînata speranta! Pîna si oamenii cei mai desprinsi de toate sfarsesc uneori prin a accepta iluzia. Aceasta aprobare dictata de nevoia de liniste este sora launtrica a consimtamîntului existential. Exista astfel zei de lumina si idoli de noroi. Dar noi trebuie sa aflam calea de mijloc ce duce catre chipurile omului."
Author: Albert Camus
3. "Motivele care-i determina pe oameni sa actioneze sint in numar de trei: a) Egoismul, care determina bunastarea individului; el este fara margini; b) Rautatea, care doreste nenorocirea aproapelui; c) Mila, care vrea binele aproapelui; ea merge pina la noblete si grandoare. Orice actiune omeneasca are drept cauza unul din aceste mobile, lucrind in parte sau impreuna. Egoismul de care cu totii sintem plini si pe care-l ascundem din politete se tradeaza in momentul in care instinctiv cautam in fiecare persoana pe care-o vedem o relatie sau un mijloc de parvenire catre unul din scopurile pe care le urmarim. Cind facem o cunostinta noua primul nostru gind este de a sti daca si cit ne poate fi folositoare; daca nu poate, nu reprezinta nimic pentru noi. Este in natura fiintei umane sa vada in aproapele sau un posibil mijloc pentru a-si atinge scopurile."
Author: Arthur Schopenhauer
4. "JLo and I did not get along well when we worked together. I don't think there's love lost. I don't know if there was a lot of love from the very beginning."
Author: Carrie Ann Inaba
5. "Bunatatea putea fi uneori gasita în mijlocul iadului."
Author: Charles Bukowski
6. "Ti ljupko oblikovani primjerci ljudske vrste u ovom prigradskom kmu rade svoj posao ne pokazujuci nikakve znakove boli, cak ni bilo kakve naznake da bi mogli osjetiti bol. Kao da su od gume. Bol je samo posljedica volje za užitkom, za razaranjem, uništavanjem i napokon, u svojem najsavršenijem obliku, neka vrsta užitka. Erika bi rado prekoracila granicu vlastitog uništenja. U nespretnim ševama prigradskih kina ima puno više nade da ce glumci osjetiti bol, da ce njihova lica ukrasiti izraz boli. Ti jadni, otrcani naturšcici s puno se više ljubavi unose u svoj posao jer su puno zahvalniji da mogu nastupiti u pra¬vom filmu. Puni su nedostataka, na koži im se vide mrlje, prištevi, ožiljci, bore, kraste, celulit i naslage sala. Kosa im je loše obojena. Znojni su. Prljavih nogu. U estetski zahtjevnim filmovima u tapeciranim kinima u središtu grada može se vidjeti samo površina muškaraca i žena. I jedni i drugi kao da su presvuceni najlonskom opnom otpornom na prljavštinu."
Author: Elfriede Jelinek
7. "Klemmer nastavlja citati pismo, koje ni uz najbolju volju ne može ozbiljno shvatiti buduci da u njemu stoji kako ne smije ispuniti ni jednu njenu molbu. Ako te ja, ljubljeni moj, zamolim da olabaviš lance kojima sam okovana i ako mi ti uslišaš tu molbu, možda bih se mogla osloboditi svojih okova. Zato je jako važno da ne obracaš pozornost na moje molbe! Naprotiv, kada te preklinjem da mi nešto" uciniš, ti se pravi da si to doista i htio uciniti, ali zapravo samo još jace i okrutnije pritegni okove na mojem tijelu i remenje za dvije-tri rupice, što jace, to bolje za mene, a osim toga najlonkama, koje cu staviti sa strane, napuni mi usta i potom usta što je cvršce moguce zaveži, tako da ne mogu ni pisnuti."
Author: Elfriede Jelinek
8. "In mijlocul unor peisaje prea frumoase, ne simtim întreaga putreziciune si ne este lehamite de cadavrul pe care-1 tîrîm dupa noi."
Author: Emil Cioran
9. "Am încercat într-o mare tacere si într-o mare singuratate, în mijlocul naturii, departe deoameni si aproape de mine, o senzatie de tumult nesfîrsit, în care lumea, ca un torentirezistibil, m-a napadit, a trecut prin mine asemenea unui fluid transparent si insesizabil.Închizînd ochii, întreaga lume pare ca s-a topit în creierul meu, prin care ea trece într-unelan torential, de un farmec indefinibil si de un avînt impetuos, curgînd apoi din mine înforme si înaltari de valuri, ca în visurile de înec de o groaza voluptuoasa. Am simtit atuncinu numai cum un om poate trai, în anumite clipe, toata esenta misterioasa a destinului uman,dar si cum în el se poate concentra universalitatea lumii, absorbita în extazurile singuratatii."
Author: Emil Cioran
10. "...oameni care si-au ridicat altarul in mijlocul mocirlei ..."
Author: Ernesto Sabato
11. "...cei mai ghinionisti se ineaca in adancul apelor sau stau pe marginea prapastiei, iar in mijlocul unui carnaval mascat danseaza oamenii zilei, asurziti de propriile bufonerii."
Author: Ernesto Sabato
12. "Spaima profunda si suspicioasa de scufundare într-un pesimism incurabil este cea care constrânge întregi secole sa se tina cu dintii de o interpretare religioasa a existentei: acea spaima a instinctului care îsi închipuie ca s-ar putea ajunge prea devreme în posesia adevarului, mai înainte ca omul sa fi devenit îndeajuns de puternic, îndeajuns de dur, îndeajuns de artist... Considerata din acest punct de vedere, pietatea, "viata întru Dumnezeu" ar aparea ca fiind cel din urma si cel mai rafinat produs al spaimei de adevar, ca o divinizare si o betie artistica în fata celei mai consecvente falsificari posibile, ca o vrere de rasturnare a adevarului, o vrere spre neadevar cu orice pret. Poate ca nici n-a existat pâna acum vreun mijloc mai eficace pentru înfrumusetarea omului ca pietatea însasi: prin pietate omul se poate transfigura într-o asemenea masura în arta si superficie, în joc de culori, în bunatate, încât privelistea pe care o ofera sa nu mai provoace suferinta."
Author: Friedrich Nietzsche
13. "Noua ne e penibil pîna si sa fim oameni, oameni cu trup si sînge adevarat, propriu, ne e rusine de asta, socotim acest lucru degradant si tindem sa fim habar n-am ce oameni — îndeobste, ceva ce înca nu s-a pomenit. Sîntem nascuti morti si, de altminteri, de mult nu ne mai nastem din parinti vii, lucru care ne place din ce în ce. Am prins gust. In curând vom nascoci cumva si nasterea nemijlocita din idee."
Author: Fyodor Dostoyevsky
14. "Dragoste sufleteasca de la mijloc in sus si dragoste trupeasca de la mijloc in jos."
Author: Gabriel Garcí­a Márquez
15. "Banuiesc ca oamenii au nevoie de muzica pentru ca au nevoie de memoria Paradisului si nu exista un alt mod de a-l reintegra decat prin intermediul muzicii si al iubirii. Daca este adevarat ca am cazut dintr-un absolut, atunci singurul mod in care il putem recupera cu mijloacele noastre fizice, intuitive, este muzica, pentru ca muzica este singura dintre arte care poate realiza acest transport intr-o forma directa si rapida."
Author: Gabriel Liiceanu
16. "A organiza ura cu mijloace intelectuale, a o controla si a o canaliza dupa voie, iata care a fost noutatea epocii noastre. Iar organizarea urii - in vederea crimei - cu mijloace intelectuale, se numeste ideologie....Ideologia deschide in istoria omenirii epoca crimei civilizate. Cain a omorat prosteste, fara sa fie dotat cu o doctrina."
Author: Gabriel Liiceanu
17. "Speran?a ne îngaduie sa atingem un grad de stupiditate inaccesibil prin alte mijloace."
Author: Gabriel Osmonde
18. "Spiritul acesta, pozitiv în mijlocul exaltarilor sale, care iubise biserica pentru florile ei, muzica pentru cuvintele romantelor, literatura pentru atâtarile ei pasionale, se razvratea în fata misterelor credintei, dupa cum se îndârjea si mai aprig împotriva disciplinei de nesuportat pentru firea ei."
Author: Gustave Flaubert
19. "Obiectele n-ar trebui sa înduioseze, pentru ca ele n-au viata. Te servesti de ele, le pui la loc, traiesti în mijlocul lor: sunt utile, nimic mai mult. Dar pe mine ma înduioseaza, e insuportabil. Mi-e frica sa intru în contact cu ele, ca si cum ar fi niste animale vii. Acum înteleg: îmi amintesc mai bine ce-am simtit zilele trecute, pe malul marii, cînd tineam în mîna piatra aceea. Era un fel de scîrba dulceaga. Ce neplacut era! Venea de la piatra, sunt sigur, trecea din piatra în mîinile mele. Da, asta e, chiar asta: un fel de greata în mîini."
Author: Jean Paul Sartre
20. "Apoi, pe neasteptate, stiu ce are de facut. Se indrepta spre teancul de discuri si alese "Arta fugii". "Daca geniul lui nu-mi da curaj, gandi el, trebuie sa renunt imediat." Ramase pe scaun, nemiscat, ascultand cum Bach construia o lume, o popula, o organiza si, pana la urma, lupta impotriva ei si era distrus. Cand muzica se opri, intocmai cum se opreste omul la sosirea mortii, in mijlocul unei fraze, Doc isi regasise curajul. "Bach s-a luptat cu disperare, isi zise el, n-a fost invins. Daca ar mai fi trait, ar fi continuat sa lupte cu imposibilul. [....] "Ce inteleg prin a castiga?" Stiu. Pentru a castiga e suficient sa nu fii tu insuti invins." [....] Simti ca n-are de ce sa se mai teama. "La revedere, le spuse serpilor, urati-mi noroc"."
Author: John Steinbeck
21. "Pannica, grasejujac, odspiewala slodko, aczkolwiek z chrypka w glosie, cos niezupelnie zrozumialego, ale sadzac po twarzach kobiet na widowni, musialo to byc cos nader necacego:-Guerlain, Mitsuko, Narcisse Noir, Chanel numer piec, suknie wieczorowe, suknie koktajlowe..."
Author: Mikhail Bulgakov
22. "Nu ne putem împotrivi acestui destin. Dar avem macar datoria sa protestam împotriva lui. Si, eu cel putin, nu am alt mijloc de a protesta decât refuzând sa fiu confiscat, macerat si terorizat de acest destin. Daca va fi sa mor azi, mâine sau într-o luna - am sa mor. Dar am sa mor, cel putin, mândru ca n-am renuntat la demnitatea mea umana, la libertatea mea. Istoria ma va omorî, dar nu va omorî un sclav - ci un om liber, care a stiut sa-si smulga macar o frântura din viata lui teroarei istoriei."
Author: Mircea Eliade
23. "O cuprinse in brate; parca nu auzise.- Eva, o sa-ti simt lipsa!- Atunci de ce pleci?Îl simti ca se duce departe, de unde poate venise adineauri.- Nu stiu; mi-e teama sa nu ma transform in copac. (Nu glumea, nici nu parea nebun.) Mi-e teama de limitarile spatiului. Trebuie sa plec repede, si mereu, sa ma apar!Nu-l intelegea si nici nu credea ca trebuie sa-l inteleaga. Isi pregatise si ultima miza:- Ia-ma cu tine!Nu-i raspunse; din departarile intunecate unde se chinuise ajungea iar la lumina, in mijlocul camerei. O privea si o adulmeca, mirat de ceea ce gasea iarasi nou in pielea curata, aurita de soare, care tremura sub degetele lui, arzându-l, cum ar fi fost incarcata de electricitate.Tacerea o facu sa spere; in inima incepeau sa i se lipeasca la loc firele rupte si nu indraznea sa spuna nimic, inainte de a simti ca sudura e trainica. Trebuie sa umble incet cu speranta ei, sa n-o destrame."
Author: Radu Tudoran
24. "Ma plimb singur prin orasul pe care l-am întemeiatl-as recunoaste si-n somnfarmacia kafka, bulevardul kierkegaard, statuia în care nietzsche îl înnobileaza pe cioran, turnul lui schopenhauer, magazinul de piane hölderlin, canalul schumann, parcul de distractii baudelaire, spânzuratoarea tyler durdensingur în orasul pe care l-am construit prin aceleasi mijloace prin care au ridicat mafiotii las vegas în desertprin introspectie progresiva si controlatasingur"
Author: Ştefan Bolea

Jlo Quotes Pictures

Quotes About Jlo
Quotes About Jlo
Quotes About Jlo

Today's Quote

By George!" cried the inspector. "How did you ever see that?"Because I looked for it."
Author: Arthur Conan Doyle

Famous Authors

Popular Topics