Top Jumala Quotes

Browse top 8 famous quotes and sayings about Jumala by most favorite authors.

Favorite Jumala Quotes

1. "Mitä on rakkaus?Tarve tulla ulos itsestään.Ihminen on palvova eläin.Palvominen on itsensä uhraamista ja prostituoimista.Niin on kaikki rakkaus prostituutiota. Kaikista olennoista prostituoiduin on korkein olento, Jumala, koska hän on jokaisen yksilön ylin ystävä, koska hän on rakkauden yhteinen, ehtymätön lähde."
Author: Charles Baudelaire
2. "Kui me püsime Jumala Sõnas, hakkab me süda mõistma asju, mida mõistus tõrgub vastu võtmast."
Author: Eve Juurik
3. "- - tämä kaikki on tuuleen huutamista. Itsemurhien ytimessä ei ollut suru eikä salaperäisyys, vaan silkka itsekkyys. Tytöt riistivät itselleen ratkaisut, jotka on viisainta jättää Jumalalle. Heistä tuli liian voimallisia elämään meidän keskuudessamme, liian itsekeskeisiä, liian näkemyksellisiä, liian sokeita. He eivät jättäneet jälkeensä elämää, joka aina siloittaa luonnollisen kuoleman jäljet, vaan mitä arkipäiväisimmän luettelon maallisia seikkoja: seinällä tikittävän kellon, keskipäivälläkin hämärän huoneen ja sen raivostuttavan tosiasian, että ihminen voi ajatella ainoastaan omaa itseään. Että häneen aivonsa saattavat sumeta kaikelle muulle, roihahtaa liekkeihin vain tietyissä täsmällisissä kohdissa, joissa kyse on henkilökohtaisesta kivusta, haavoista ja sortuneista unelmista. Kaikki lähimmäiset loittonevat kuin pieniksi pisteiksi valtaisan jäälautan toiselle laidalle, missä he heiluttavat pikkuruisia käsivarsiaan äänenkantaman ulkopuolella."
Author: Jeffrey Eugenides
4. "Kaikki käy, oli Jumalasta tai tieteestä tai omasta päästä, kunhan todistus palvelee käsitystä johon joka tapauksessa uskoo, kylän teologia on täikammalla haraamista, siivotaan sopimattomat ajatuksen ja samalla lähtee tukkakin päästä. (s. 54)"
Author: Kristina Carlson
5. "Mille poolest kultuurid üksteisest erinevad? Esmajoones tavade poolest. Ütle mulle, kuidas sa riietud, kuidas käitud, missugusi kombeid jälgid, missuguseid jumalaid kummardad, ja ma ütlen sulle, kes sa oled. Inimene mitte ainult ei loo kultuuri ega ela selles, inimene kannab kultuuri endas, inimene ongi kultuur."
Author: Ryszard Kapuściński
6. "Nyt jumalainen lyyranisoi"
Author: Sappho
7. "Minä on vain synnin ja erehdyksen luoma varjo; synti ja erehdys pysähdyttävät Jumalasta säteilevän valon. Ja tätä varjoa minä luulen olennoksi. Vaikka voisikin olla Jumalan kaltainen, olisi sittenkin parempi olla liejua, joka tottelee Jumalaa."
Author: Simone Weil
8. "Jumalat eivät voi tehdä mitä eivät tahdo."
Author: Sophocles

Jumala Quotes Pictures

Quotes About Jumala
Quotes About Jumala
Quotes About Jumala

Today's Quote

In the Federal Government, electronic records are as indispensable as their paper counterparts for documenting citizens' rights, the actions for which officials are accountable, and the nation's history."
Author: Allen Weinstein

Famous Authors

Popular Topics