Top Kahli Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Kahli by most favorite authors.

Favorite Kahli Quotes

1. "Kissa ja nainen esiintyvät samassa merkityskentässä. Kissalla on "emäntä" ja koiralla "isäntä". Koiran ja miehen suhde perustuu valtaan, kissan ja naisen suhde kumppanuuteen. Kun kissa yhdistetään naimattomaan naiseen, syntyy pelottava liitto, jossa yhdistyvät mykkä animaalinen kauneus ja kahlitsematon feminiininen seksuaalisuus. Saduissa nainen muuttuu tällaisessa liitossa noidaksi.Nykyajan noitia ovat "kissatantat" eli yksin elävät naiset, joilla on kissa tai mielellään monta. Kissatantta on sosiaalisista karikatyyreista halveksituimpia. Hän on ärsyttävämpi kuin esimerkiksi pultsari tai nörtti (tai sukulaishahmonsa moraalitantta), sillä kissatantta investoi tunteensa eläimiin. Kissatantta jos kuka on "eläinrakas", siis eräänlainen sodomiitti, eläimiinsekaantuja. Mitä hänen ihmisyydelleen ja seksuaalisuudelleen on tapahtunut?"
Author: Antti Nylén
2. "ABOUT: KAHLIL GIBRAN "His power came from some great reservoir of spiritual life else it could not have been so universal and so potent, but the majesty and beauty of the language with which he clothed it were all his own." -- Claude Bragdon"
Author: Claude Bragdon
3. "Love is all I can possess and no one can deprive me of it.Kahlil Gibran (Visions of the Prophet)"
Author: Kahlil Gibran
4. "Although it may not seem like it, this isn't a story about darkness. It's about light. Kahlil Gibran says Your joy can fill you only as deeply your sorrow has carved you. If you've never tasted bitterness, sweet is just another pleasant flavor on your tongue. One day I'm going to hold a lot of joy."
Author: Karen Marie Moning

Kahli Quotes Pictures

Quotes About Kahli
Quotes About Kahli
Quotes About Kahli

Today's Quote

We need to bridge the gap between the medical libraries and the hospital rooms; take the information out there already, add to it, focus it, harness it - and bring it to the patient who was just diagnosed today."
Author: Bruce Vento

Famous Authors

Popular Topics