Top Kauneus Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Kauneus by most favorite authors.

Favorite Kauneus Quotes

1. "Kissa ja nainen esiintyvät samassa merkityskentässä. Kissalla on "emäntä" ja koiralla "isäntä". Koiran ja miehen suhde perustuu valtaan, kissan ja naisen suhde kumppanuuteen. Kun kissa yhdistetään naimattomaan naiseen, syntyy pelottava liitto, jossa yhdistyvät mykkä animaalinen kauneus ja kahlitsematon feminiininen seksuaalisuus. Saduissa nainen muuttuu tällaisessa liitossa noidaksi.Nykyajan noitia ovat "kissatantat" eli yksin elävät naiset, joilla on kissa tai mielellään monta. Kissatantta on sosiaalisista karikatyyreista halveksituimpia. Hän on ärsyttävämpi kuin esimerkiksi pultsari tai nörtti (tai sukulaishahmonsa moraalitantta), sillä kissatantta investoi tunteensa eläimiin. Kissatantta jos kuka on "eläinrakas", siis eräänlainen sodomiitti, eläimiinsekaantuja. Mitä hänen ihmisyydelleen ja seksuaalisuudelleen on tapahtunut?"
Author: Antti Nylén
2. "Naisen ilmeistä.Viehättäviä ilmeitä joissa kauneus pääsee oikeuksiinsa ovat:Kyltynyt ilme,ikävystynyt ilme,utuinen ilme,julkea ilme,kylmä ilme,sisäänpäin kääntynyt ilme,käskevä ilme,määrätietoinen ilme,häijy ilme,kärsivä ilmesekä kissan ilme, sekoitus lapsellisuutta, piittaamattomuutta ja kurittomuutta."
Author: Charles Baudelaire
3. "Ei ole olemassakaan puhdistunutta suhdetta, sielujen ylivertaista liittoa tai mitään, joka muistuttaisi sitä, edes etäisesti. Fyysisen rakkauden loppuessa kaikki loppuu, päivät täyttää pinnallinen ja synkkä ärtymys. Eikä minulla ollut harhakuvitelmia fyysisestä rakkaudesta. Nuoruus, kauneus, voima: ruumiillisen rakkauden kriteerit ovat samat kuin natsismin. Olin lyhyesti sanottuna iskenyt käteni paskaan."
Author: Michel Houellebecq

Kauneus Quotes Pictures

Quotes About Kauneus
Quotes About Kauneus
Quotes About Kauneus

Today's Quote

I don't have 'five' you can borrow. My piggy bank is officially anorexic."
Author: Becca Fitzpatrick

Famous Authors

Popular Topics