Top Kell Quotes

Browse top 333 famous quotes and sayings about Kell by most favorite authors.

Favorite Kell Quotes

1. "Mission One is the meeting with Zsinj. Face commands and has chosen Dia and Kell to accompany him. This is all intelligence gathering, very delicate, which is why the crew is full of deadly killers."
Author: Aaron Allston
2. "Az öreg elkísért a falu végéig, ott azután megmutatta az utat, és megmagyarázta, hogy merre kell mennem. Már akkor nem tetszett nekem a dolog. Mr. Mansfield magyarázatának a lényege az volt, hogy idonként egy bükkfaerdon kellett keresztülmennem, amit egy nyírfaerdo váltott fel, és egy tölgyfaerdo is nagy szerepet játszott. De én, sajnos, kora ifjúságomtól kezdve városlakó voltam, és a szellemtudományok kizárólagos híve. Sose tudtam két fát megkülönböztetni egymástól."
Author: Antal Szerb
3. "Ian McKellen is brilliant with research. I paid really close attention to the sources he goes to. He's a very, very intelligent man."
Author: Brendan Fraser
4. "Isten hozzám kegyes volt. Nem fizettette meg velem, amivel tartoztam, de talán hajlandónak kellett lennem, hogy megfizessem az árát. Ebben különbözik a bunbánat a megbánástól."
Author: Brent Weeks
5. "Komolyan, bármit, amirol azt állítják, hogy „életed legszebb napja lesz", messzire el kell kerülni. Ritkán süt el jól."
Author: Caitlin Moran
6. "Ha felismerhetoen, kivehetoen emberi a formád – olyasfajta figura, amilyet egy tízéves rajzolna, ha egy perc alatt kell felvázolnia egy embert –, akkor rendben vagy.[…]Aki talál magára olyan ruhát, amiben jól néz ki, és képes felszaladni három lépcsosort, az nem kövér."
Author: Caitlin Moran
7. "A szor a noi lét egyik legelso és legnagyobb gondja. Hívatlanul jelenik meg, úgyhogy döntést kell hozni róla – ami magunknak és a külvilágnak is azt jelzi, kik vagyunk. Mivel a kamaszkorral kezdodik a bonyolult, élethosszig tartó töprengés, hogy mit is csináljunk vele, a szor a nyitánya az évtizedekig tartó néma sikoltozásnak: „KI VAGYOK ÉN?", miközben az üres kosarat markolászva állunk a drogériában egy sor különféle termék elott. Valamint a szorre fordítjuk a legtöbb pénzt és figyelmet. A „rossz" helyen felbukkanó szorre: a lábakon, a hónaljban, az ajkak fölött, az állon, a karon, a mellbimbón, az arcon és a medencetájék különbözo pontjain. E szor ellen életünk végéig tartó irtó hadjáratot indítunk. Ez jelzi a mindennapok árapályait – ehhez igazítjuk a teendoket. Olykor egy egész noi életet."
Author: Caitlin Moran
8. "Az alsónemuk – elsosorban a bugyi és a melltartó, de az alsószoknya, a harisnyafélék és az „alakformáló" ruhadarabok is – a noi lét speciális darabjai. A tuzoltók overalljának és sisakjának noi megfeleloi. Vagy a bohócok túlméretezett cipojének. A noiség „munkájához" kell. Technikai szempontból szükséges. Úgy értem, minden no más, de legtöbbször szükségünk van a melltartóra, hogy átvészeljünk egy-egy napot – foleg, ha futni kell a busz után, vagy kivágott ruha van rajtunk. Különben elo kell adni azt a musorszámot, amikor az ember a keblébe markolva üget – nehogy a melle olyan hevesen ugráljon, hogy a végén mintha körbe-körbe pörögne, mint egy sztriptíztáncosno pomponja, és akaratlanul is hipnotizálja az arra járókat. Velem már megesett. Elég rossz volt."
Author: Caitlin Moran
9. "These past couple of weeks, I'd scaled Kelly's massive wall and peeked at what lay beyond. But I'd made myself too comfortable, and he'd tossed me back out, stacked his defenses thicker and taller and coiled it with a halo of concertina wire."
Author: Cara McKenna
10. "I wish I was born in that era: dancing with Fred Astaire and Gene Kelly, going to work at the studio dressed in beautiful pants, head scarves, and sunglasses."
Author: Catherine Zeta Jones
11. "Teistä on siis hauskaa lähteä pois luotani?""Ei ollenkaan, Bessie! Totta puhuen, tällä hetkellä oikeastaan suren sitä.""Tällä hetkellä! ja oikeastaan! Miten kylmästi pikku neiti sen sanookaan. Luulenpa, että jos pyytäisin teiltä suukon ette antaisi sitä vaan sanoisitte, että että oikeastaan halua.""Annan sinulle suukon mielihyvin, kumarruhan alas."
Author: Charlotte Brontë
12. "He laughed. "Kelsey, we all have some animalistic tendencies. I loved hunting, even when I was young." I shuddered. "Fine. Just keep your animalistic tendencies to yourself." He leaned toward me again and pulled on a strand of my hair. "Now, Kells, there are some of my animalistic tendencies that you seem to like." He started making a rumbling sound in his chest, and I realized that he was purring. "Stop that!" I sputtered"
Author: Colleen Houck
13. "You once asked me if I wanted a home and a family. I didn't think that I'd ever want one without Yesubai, but seeing you like that in my dream, with that little baby…yeah. I want it. I want him. I want…you. I saw him, and I felt…possessive and proud. I want the life that I saw in my dream more than just a little, Kells. I thought you should know that."
Author: Colleen Houck
14. "Haskell to QuinlinYou need anything, Quin, absolutely anything, you call me and I'll be there. Remember, friends help you move. Good friends help you move a body. Best friends bring their own shovel. You say the word, and I'll be there with a spanking new shovel. Or holy water and an exorcism ritual. Whatever works."
Author: I.D. Locke
15. "Ne tappavat itsensä kaasulla, vedellä, tulella,ampumalla, hirttämällä, hyppäämällä, tekemälläharakirin, vuotamalla kuiviin, syömällätabuja tai tarttumalla sähkööntoiset tallentavat itsensä videolleheinäsirkat saapuvatmaa väistyy altakalpeat miehet nousevat kellareistavitamiinipurkit taskuissa helistenonko olemassa ketäänjolla ei olisi luurankoapiilossa sängyn alla!"
Author: J. K. Ihalainen
16. "As Tim Keller says, the gospel is not just the ABCs of Christianity, it is the A–Z; it is not the first step in a stairway of truths, it is more like the hub of God's wheel of truth."
Author: J.D. Greear
17. "Marissa came around the corner, looking Grace Kelly-fine as usual. With her long blond hair and her precision-molded face, she was known as the great beauty of the species, and even V, who didn't go for her type, had to show love."Hello, boys—" Marissa stopped and stared at Butch. "Good… Lord… look at those pants."Butch winced. "Yeah, I know. They're—""Could you come over here?" She started backing down the hall to their bedroom. "I need you to come back here for a minute. Or ten."Butch's bonding scent flared to a dull roar, and V knew damn well the guy's body was hardening for sex."Baby, you can have me for as long as you want me."Just as the cop left the living room, he shot a look over his shoulder. "I'm so feeling these leathers. Tell Fritz I want fifty pairs of them. Stat."
Author: J.R. Ward
18. "Kelly has a rather bad habit of interrupting."
Author: Jack Osbourne
19. "In a blind taste test, nine out of ten Helen Kellers preferred Blue Ribbon Coffee to Starbucks. The tenth Helen Keller, well, she claimed she didn't hear the question."
Author: Jarod Kintz
20. "People say the sun is too bright. I say the sun is too silent. And that's saying something, considering I'm a Helen Keller fan."
Author: Jarod Kintz
21. "Nem áhítozhatunk arra, hogy mi legyünk az elsok vagy a legjobbak, el kell fogadnunk azt, ami van: mi vagyunk a maradék, a felesleg, a túlélok, akik még kéznél vannak, a kiárusítás utolsó darabjai; és ebbol a nem túl hízelgo helyzetbol fakadnak a legnagyobb szerelmek és a legszebb családok, ebbol származik mindenki, a véletlenszeruségbol és a konformizmusból, az eldobott kártyalapokból, a félelmekbol és a távoli kudarcokból, és néha még így is mindent megtennénk, hogy amellett maradjunk, akit a padlásról szedtünk össze vagy egy árverésen csaptunk le rá, kártyán nyertük vagy o húzott ki bennünket a kukából. Hihetetlen, hogyan lehetünk képesek meggyozni magunkat végzetes szerelmeinkrol, és sokan a sors kezét látják abban, ami nem más, mint egy nyárvégi, falusi tombola…"
Author: Javier Marías
22. "Writing in Library Journal, Ben Vershbow of the Institute for the Future of Book envisioned a digital ecology in which "parts of books will reference parts of other books. Books will be woven toghether out of components in remote databases and servers." Kevin Kelly wrote in The New York times Magagzine: "In the the new world of books, every bit informs another; every page reads all the other pages."
Author: Jeff Jarvis
23. "Nagyapámnak viszont sokkal szörnyubb valósághoz kellett hozzászoknia. Fogta a kezemet, hogy el ne essen, a fák és bokrok jobbra-balra korcsolyáztak szédülo szeme elott, és eközben hirtelen ráébredt, hogy a tudat valószínuleg nem egyéb a biológia egyik baleseténél. Bár sosem volt vallásos, a lélekben mindig hitt: abban, hogy van bennünk egy ero, ami túléli testünk halálát. De ahogy az agya egyre jobban ingadozott, egyre surubben kapott rövidzárlatot, végül kénytelen volt higgadtan, örökös jókedvéhez képest méltatlanul higgadtan beletörodni abba, hogy az agy is csak egy szerv, éppolyan, mint a többi, a különbség mindössze az, hogy ha ez leáll, mindennek vége."
Author: Jeffrey Eugenides
24. "Blog'una baktim."Ah. Tanrim. Bebegim. Yüce Isa. Nasil Bulmustu? Bir dakika. Önemli olan bulmus olmasiydi. Blog'um artik Google'da çikiyor muydu? Bu muhtesemdi iste. "Yine beni takip ediyorsun, anliyorum. Yasaklama emri çikarmama gerek var mi?""Rüyanda görürsün Kedicik." Pismis kelle gibi siritti. "Ah, bekle, rüyalarinda zaten basroldeyim, degil mi?"
Author: Jennifer L. Armentrout
25. "Dr. Keller begins pacing. "I don't think we've been hearing Faith just right. Her guard...the words..they sound alike."What do you mean?"Your daughter," Dr. Keller says flatly. "I think she's seeing God."
Author: Jodi Picoult
26. "From my book "Lobisón"..."When the beast confronts you...you must stare it in the eyes...hold your ground...and take-it-down."Jackson Keller, Lobisón's protagonist."
Author: Joe Tuffy Tofuri
27. "Nélkülem – mondja Balgaság – a világ egy pillanatig sem lehet meg. „Mert van-e emberi tett, ami ne lenne tele balgasággal? Hiszen balgák »teszik« balga környezetben." " Az életben semmi közösségi kötelék nem lenne kellemes vagy maradandó nélkülem. Nem turné el hosszabb ideig nép a fejedelmét, úr szolgáját, szolgáló az úrnojét, tanító a tanítványát, barát a barátját, asszony a férjét, ha kölcsönösen nem ámítanák magukat, nem hízelegnének egymásnak, szemet nem hunynának bölcsen, és a Balgaság mézével nem csillapítanák magukat."
Author: Johan Huizinga
28. "Volt valami a levegoben. Mintha lelassult volna az ítéloképességünk is, lazultak volna a gátlásaink. Pedig én mindig úgy gondoltam, hogy pont az ellenkezojének kellett volna történnie. Hiszen a lassulás kezdete után minden cselekedetünk valamivel több erofeszítést igényelt, mint elotte. Megváltoztak a fizikai törvényszeruségek. A kés például egy picit jobban húzta a kezet, a mutatóujj picit nehezebben simult a ravaszra. Ráadásul egy kicsit több idot is kaptunk meggondolni, amit tenni készülünk. Ki tudja, mennyi idore van szükség, hogy meggondolja magát az ember? Senki nem mérte még meg, mennyi ido kell a megbánáshoz. De a felerosödött gravitáció nem volt elég, hogy ellensúlyozni tudjon bizonyos más eroket, hatalmasabb, ismeretlenebb eroket. Az indulatokat semmiféle fizikai törvényszeruség nem tudja kordában tartani."
Author: Karen Thompson Walker
29. "Dr. Kellet himself wore a three-piece Harris tweed suit strung with a large gold fob watch. He smelled of cloves and pipe tobacco and had a twinkly look about him as if he were going to toast muffins or read a particularly good story to her, but instead he beamed at Ursula and said, "So, I hear you tried to kill your maid?" (Oh, that's why I'm here, Ursula thought.)"
Author: Kate Atkinson
30. "I look at that person and I'm like, That's not Kelli White. That's not who I am, who I started out to be."
Author: Kelli White
31. "Meg kell neked is érteni, hogy amint valaki a másiknak a segítségére siet, maga fedezetlen marad."
Author: Ken Kesey
32. "Nagyon fájdalmas dolog a szerettünk halála. Tudjuk mindannyian, hogy földi életünk véges, és elobb-utóbb mi is a temetoben, egy sírhant alatt végezzük, ahonnan már sohasem kelünk fel, mégis… Az embert olyan váratlanul éri ez, ha a környezetében élokkel történik. Hasonló ahhoz az érzéshez, mint amikor valaki siet föl a lépcson a sötétben és számít arra, hogy van még egy lépcsofok, de a lába csak a levegot tapossa – ez olyan kellemetlen meglepetés, mert az elképzelés nem egyezik a valósággal."
Author: Lemony Snicket
33. "Tisztán, világosan éreztem, élni azért kell, hogy az ember boldog legyen,...(Családi boldogság)"
Author: Leo Tolstoy
34. "Nos, végül is rájöttem: el kell siklani mindezek felett, s nem szabad átengednünk magunkat gondolatainknak és szívünk hangulatainak."
Author: Madame De Sévigné
35. "As a dancer, obviously, we are all inspired by Michael Jackson, and I always looked up to Gene Kelly. He was a bigger version of Fred Astaire, and he was amazing as well."
Author: Maksim Chmerkovskiy
36. "Me ei muutu. Arvame, et muutume, kuid see pole nii. Mõni sündmus või inimene võib meis esile tuua joone, millest varem keegi teadlik polnud. Need jooned on alati meie sees olemas, me lihtsalt ei märka neid. Ei märka sedagi, mis väljaspool. Maskid piiravad vaatevälja. Ometi jätab iga inimene, kellega viivuks või aastateks kokku satume, sellele maskile oma kriimu. Mõni inimene kriimustab seda nii tugevalt, et mask hoopiski eest pudeneb. Neile tuleb tänulik olla. Nad päästavad meid."
Author: Marek Kahro
37. "As far as the Jets go, I'm competing to play. It will be a heated competition between Kellen and me, and I'm excited about that; I will do it in a respectful way. I have the utmost respect for him because he's a great player. Whatever's best for team will be best for the team and the coaches will decide."
Author: Mark Sanchez
38. "Your assignment,' he bellowed at Kelly, 'was to make a persuasive argument. Demanding to know whether detractors of your position are on crack is not arguing persuasively."
Author: Meg Cabot
39. "Helen Keller became deaf, dumb, and blind shortly after birth. Despite her greatest misfortune, she has written her name indelibly in the pages of the history of the great. Her entire life has served as evidence that no one is ever defeated until defeat has been accepted as reality."
Author: Napoleon Hill
40. "Otthon apa ette meg az összes égett pirítóst. „Nyamm" mondogatta, meg hogy „Faszén, finom is az!" meg hogy „Égett pirítós! A kedvencem!" és mindet megette. Amikor sokkal idosebb lettem, bevallotta, hogy soha nem szerette az égett pirítóst, csak azért ette meg, hogy ne kelljen kidobni, és akkor a pillanat törtrészére az egész gyerekkorom hazugságnak tunt: mintha hitem egyik alappillére omlott volna porrá, ami a világomat tartó egyik oszlop."
Author: Neil Gaiman
41. "Kellen sighed in exasperation. "I've told you a million times that my funk, as you call it, has little to do with sex.""Then you must be doing it wrong"
Author: Olivia Cunning
42. "When I look back at it, I'm mostly amazed at how poorly it was shot. David Kelley is a great writer, and I thought the scripts were great, but it just looks so cheap."
Author: Peter Berg
43. "It's torture. We're doing four TV spots. Four different bears turn into four different people—four, so we can cover our races. And then fucking Kelly asks if we should make the Asian guy a panda bear. And he was serious. Not only is that racist, panda bears don't hibernate."
Author: Rainbow Rowell
44. "The look of wistful passion in Kellan's eyes in that one brief glance almost had me running across the room to throw myself in his arms - Thoughtless"
Author: S.C. Stephens
45. "I love you, Devyn Wade Kell, with everything inside me. But it's okay if you don't feel the same. I know I'm just a piece of trash in your world, and I don't expect you to share my feelings. (Alix)Don't you ever say that to me again. Trash is something people throw away, Alix. I intend to keep you for the rest of my life. (Devyn)"
Author: Sherrilyn Kenyon
46. "NO reader has ANY obligation to an author, whether it be to leave a review or to write a "constructive" one. I put out a product. You are consumers of that product. Since when does that mean you have to kiss my ass? Hey, I like Pop-Tarts and eat them a few times a year; since when does that mean I'm obligated to support Kellogg's in any way except legally purchasing the Pop-Tarts before I eat them? I wasn't aware that purchasing and consuming a product meant I was under some sort of fucking thrall in which I'm only allowed to either praise the Pop-Tart (which to be honest isn't hard, especially the S'mores flavor) or, if I am going to criticize a flavor, offer a specific and detailed analysis as to why, phrased in as inoffensive and gentle a manner as possible so as not to upset the gentle people at Kellogg's."[Something in the Water? (blog post; January 9, 2012)]"
Author: Stacia Kane
47. "Az vagyok, amit érzek, gondolok és teszek. Szeretném minél teljesebben kifejezni a lényemet, mert valahogy úgy érzem, csak ezzel igazolhatom, hogy élek. Ha az a dolgom, hogy kifejezzem, ami vagyok, kell valami ugródeszka, módszer, életelv- hogy a saját kis gyászos, személyes káoszomból önkényes és ideiglenes szervezetet építsek föl. Csak most kezdek ráébredni, milyen álságos és szukre szabott is lesz ez az ugródeszka, ez a szabvány. Ez az, amivel olyan nehéz szembenézni."
Author: Sylvia Plath
48. "I would love to meet Kelly Clarkson and if I get the chance to I would tell her thank you so much for the inspiration."
Author: Thia Megia
49. "Mayor: How horrible our Christmas will be! Jack Skellington: *No.* [the Mayor switches to his upset face] Jack Skellington: How *jolly*! Mayor: Oh. How *jolly* our Christmas will be"
Author: Tim Burton
50. "I'm fair-skinned, so beaches are a bit boring for me. I'm either smeared in lotion or under a shade. However, I do love the sea - diving, swimming and snorkelling."
Author: Toby Stephens

Kell Quotes Pictures

Quotes About Kell
Quotes About Kell
Quotes About Kell

Today's Quote

Eventually kids become grown-ups too, and from there, the world is whatever they choose to make of it."
Author: Allison Winn Scotch

Famous Authors

Popular Topics