Top Kieli Quotes

Browse top 7 famous quotes and sayings about Kieli by most favorite authors.

Favorite Kieli Quotes

1. "- Strachliwego masz chlopa, Maryska. - Edek nalal kieliszek i podal mezczyznie. - Pij! Na odwage!- Jaki on mój. Tak przychodze... - powiedziala kobieta i obciagnela bluzke na baniastych piersiach.- A do mnie bys przyszla? - Edek wetknal kciuki za pasek i odchylil sie z krzeslem do tylu. - Ja bojaca nie jestem. - Lysnela srebrnym zebem i wypuscila pogardliwy klab dymu."
Author: Andrzej Stasiuk
2. "Mikä etu, mikä verraton taivaan lahja onkaan mielihyvän ilmaisemisen taito äänin ja elein. - Ensin hyräilin, sitten sain tuon jäljittelemättömän kyvyn heilautella häntääni mitä siroimmissa kiekuroissa, sitten ihmeellisen lahjan ilmaista yhdellä pikku sanalla iloa, surua, riemua ja ihastusta, kauhua ja epätoivoa, sanalla sanoen kaikkia tunteita ja intohimoja mitä moninaisimpine vivahteineen. Tämä pikku sana on miau. Mitä on ihmisen kieli verrattuna tähän kaikkein yksinkertaisimpaan ajatuksen ilmaisukeinoon!"
Author: E.T.A. Hoffmann
3. "Olipa kerran tyttö,joka tahtoi olla prinsessa.Pää 100% tylliä,kahvipakettikruunuja taukoamaton polotus:kerrokerrokuvastinkerro kuka, arvaa kuka!Herne patjan alla murenee tomuksi,mutta tyttö juoksee yöt metsiä, suuteleesammakoita ja sammakoilla kielivatsanpohjaan saakka.Kokonaisen kesän tyttö roikottoo palmikoita vintin ikkunasta,vaikka kylän pojat kivittävät ruudut rikki.Tulee kuhmu ja tulee haava,mutta prinsessaa ei tule.Salaatytölle kasvaa villieläinsilmät ja säikyt jalat.Silmissä villieläimet vaanivatsyli täynnä marmorikuuliaja jokaisessa kuulassa tyttö, jota ei kohta ole,sillä tyttöjen aika on nopea,tyttöjen aika on villieläimen säikyt jalat."
Author: Kristiina Wallin
4. "Odonata, peto: ahmii sanoja eikä mitään niin kaunista ole kuin siipi-suonet, siipitäplät, siipien lasimosaiikki ja kivihiilikauden kaiku.Korennot kasvavat kirjaimista, tavuista kasvavat kivilinnuiksi ja lentä-vät päin kasvoja. Kivilintujen parvi, huudot kuin rakka, kuin louhoskuin obeliski. Avaan suuni lintujen tulla ja hampaiden pirstoutua.Sanat halkeavat kirjaimiksi, kirjaimet järjestyvät uuden kieliopinmukaan ja sanon: sur kerenti ker korentussur, uum, uum."
Author: Kristiina Wallin
5. "Hän piirsi ensimmäisen hirviönhirviön leuat jäykät ja metallisetja niiden välissä kieli värähtelitätä hirviötä oli mahdollista soittaaHän piirsi toisen hirviönsen silmät ja suu olivat väärissä paikoissa,silmät kämmenissä ja suu rintakehässä.Oli mahdotonta auttaa sen silmätoikeille paikoilleen sillä se söi suuhunsa auttajan.Se oli torjuva. Hän piirsi kolmannen hirviönja hänen kynänsä pysähtyi.Hän nousi ja käveli puoliympyrän,sitten takaisin samaa reittiä,hän oli jaloillaan piirtänyt hirviön verkkokalvon.Niin suuri oli hirviön silmä.Hirviö oli omassa näkökentässäänja kaikkeus jäi sen näkökentän ulkopuolelleHän ahtoi kaikkeuden rakettiinsaja kiihdytti sen valon nopeuteenja siirtyi itse ajassa.Hän söi hirviön kämmeneltä.Hirviö söi hänen kämmeneltään."
Author: Pauliina Haasjoki
6. "Kevään sanansaattaja satakielikaipaus sen äänessä"
Author: Sappho
7. "I want to take one last journey together, just the three of us, and go back to Easterbury… and let the Corporal relax and rest in peace. I'll be with you, Kieli, I'll still be with you… Won't that do…?"
Author: Yukako Kabei

Kieli Quotes Pictures

Quotes About Kieli
Quotes About Kieli
Quotes About Kieli

Today's Quote

The wise will hide your follies and help you learn, but the wicked ones will gossip about it with scoundrels."
Author: Aniruddha Sastikar

Famous Authors

Popular Topics