Top Kissat Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Kissat by most favorite authors.

Favorite Kissat Quotes

1. "Kissa ja nainen esiintyvät samassa merkityskentässä. Kissalla on "emäntä" ja koiralla "isäntä". Koiran ja miehen suhde perustuu valtaan, kissan ja naisen suhde kumppanuuteen. Kun kissa yhdistetään naimattomaan naiseen, syntyy pelottava liitto, jossa yhdistyvät mykkä animaalinen kauneus ja kahlitsematon feminiininen seksuaalisuus. Saduissa nainen muuttuu tällaisessa liitossa noidaksi.Nykyajan noitia ovat "kissatantat" eli yksin elävät naiset, joilla on kissa tai mielellään monta. Kissatantta on sosiaalisista karikatyyreista halveksituimpia. Hän on ärsyttävämpi kuin esimerkiksi pultsari tai nörtti (tai sukulaishahmonsa moraalitantta), sillä kissatantta investoi tunteensa eläimiin. Kissatantta jos kuka on "eläinrakas", siis eräänlainen sodomiitti, eläimiinsekaantuja. Mitä hänen ihmisyydelleen ja seksuaalisuudelleen on tapahtunut?"
Author: Antti Nylén
2. "Onko sitten mitään näkymää rakkauteen?Millaisen näkymän rakkauteen tahtoisit? Kissat asuvat laumanaA Laskoun tien varressaja illansuussa yksi makaa selällään ja toinen kissa poikittain sen päällänuolee voimakkain nuolaisuin sen poskia.Tahtoisitko siis rakkauden näkymän joka eivuorenvarmasti näyttäisi miltään muulta, nälältä,ruumiinlämmöltä, lihasten supistumiselta.Ei, sitä en tahdo. Vaan tahdon tuon suunnattoman,kuin vuoren jonka näen siksi että se peittää tähdet.En saa täsmälleen tietää mitä tarkoitan kun sanon: rakastan sinua.Sen sanoessani minun pitää haroa ympärilleni ja valojensyttyä tyhjässä mielessäni."
Author: Pauliina Haasjoki

Kissat Quotes Pictures

Quotes About Kissat
Quotes About Kissat

Today's Quote

I stared out the window the whole way, because it was raining, which is how I like the city best. It looks like it's been polished up. All the streets shine and lights from everywhere reflect off the black. It's like the whole place has been dipped in sugar syrup. Like the city is some kind of big candy apple."
Author: Carol Rifka Brunt

Famous Authors

Popular Topics