Top Koi Quotes

Browse top 44 famous quotes and sayings about Koi by most favorite authors.

Favorite Koi Quotes

1. "Ei kukaan ole niin ahne vapaapaikoille kuin miljoonien omistajat."
Author: Alexandre Dumas
2. "Masa kanak-kanak adalah koin berharga pertama yang dicuri oleh kemiskinan dari seorang anak"
Author: Anthony Horowitz
3. "Kissa ja nainen esiintyvät samassa merkityskentässä. Kissalla on "emäntä" ja koiralla "isäntä". Koiran ja miehen suhde perustuu valtaan, kissan ja naisen suhde kumppanuuteen. Kun kissa yhdistetään naimattomaan naiseen, syntyy pelottava liitto, jossa yhdistyvät mykkä animaalinen kauneus ja kahlitsematon feminiininen seksuaalisuus. Saduissa nainen muuttuu tällaisessa liitossa noidaksi.Nykyajan noitia ovat "kissatantat" eli yksin elävät naiset, joilla on kissa tai mielellään monta. Kissatantta on sosiaalisista karikatyyreista halveksituimpia. Hän on ärsyttävämpi kuin esimerkiksi pultsari tai nörtti (tai sukulaishahmonsa moraalitantta), sillä kissatantta investoi tunteensa eläimiin. Kissatantta jos kuka on "eläinrakas", siis eräänlainen sodomiitti, eläimiinsekaantuja. Mitä hänen ihmisyydelleen ja seksuaalisuudelleen on tapahtunut?"
Author: Antti Nylén
4. "Hey, Geekoid!" yelled Duncan Dougal, "Why do you read so much? Don't you know how to watch TV?"
Author: Bruce Coville
5. "Ettekö te... pelkää sutta?" kysyi Syyskuu, joka salaa uskoi voivansa hyvinkin päästä sellaisesta pelosta, jos susi rakastaisi häntä ja vartioisi häntä eikä sotkisi peittoja mutaan."
Author: Catherynne M. Valente
6. "Juz wiosna z cieplym powraca powiewem,Juz marcowego nieba i mórz gniewyWesoly Zefir koi pieszczotami.Wnet ziemie Frygii zostana za nami,Katullu, pola Nicei uprawne -Polecmy do miast azjatyckich slawnych!Juz do wlóczegi mysl zrywa sie lotem,Nogi sie preza z radosnej ochoty.A wiec zegnajcie, towarzysze mili!W podróz daleka wspólniesmy ruszyli,Róznymi szlaki wrócimy z powrotem."
Author: Catullus
7. "Surulliset eläimet. Koiria ei hellitellä niin kuin ei naisiakaan. Niitä on mahdotonta saada leikkimään ja riehaantumaan."
Author: Charles Baudelaire
8. "Nuori tyttö, mörkö, hirviö, taiteen murhaaja.Nuori tyttö niin kuin hän todellisuudessa on.Pieni hölmö ja pikku paskiainen; kertakaikkisen typeryyden ja kertakaikkisen turmeltuneisuuden sekoitus.Nuoressa tytössä on kaikki sakilaisen ja koulupojan viheliäiset piirteet."
Author: Charles Baudelaire
9. "Naisen ilmeistä.Viehättäviä ilmeitä joissa kauneus pääsee oikeuksiinsa ovat:Kyltynyt ilme,ikävystynyt ilme,utuinen ilme,julkea ilme,kylmä ilme,sisäänpäin kääntynyt ilme,käskevä ilme,määrätietoinen ilme,häijy ilme,kärsivä ilmesekä kissan ilme, sekoitus lapsellisuutta, piittaamattomuutta ja kurittomuutta."
Author: Charles Baudelaire
10. "Pitäkää te pojat neitsyenneantakaa minulle kuumia korkeakorkoisia vanhoja naisiajoiden perseet unohtivat vanheta"
Author: Charles Bukowski
11. "... Gunpei Yokoi, asked his boss, 'What should I make?' Nintendo chief executive Hiroshi Yamauchi replied, 'Something great.'Game Over Nintendo's Battle to Dominate Videogames"
Author: David Sheff
12. "Ty wiesz: raz jeszcze ciebie stracic musze i nie moge.Jak celny strzal trafia mnie i niepokoikazda praca, krzyk kazdy, a takze slonypodmuch, co to zawital znad brzegów lecac i wiosne ponura czynina Sottoripa.Kraina zelastwa i masztów lasemsterczacych w tumanach wieczoru.Przydlugi zgrzyt dobiega gdzies z dali,jak paznokciem po szkle tak drazni. Znaku szukamzagubionego, jedynej poreki, jaka bez cieniazalu zlozylas mi w darze.I pieklo jest bez watpienia."
Author: Eugenio Montale
13. "Aku ingin tetap berada di udara jika hidup adalah sebuah koin yang dilempar ke udara dan menjadikan kita sebagai salah satu sisi dari dua mata koin itu. Aku ingin berada di dunia antara, abu-abu, dunia fusi sinergis yang harmonis."
Author: Fahd Djibran
14. "Zrozumial ostatecznie cos, co sam o tym nie wiedzac, wielokrotnie przeczuwal: ze mozna jednoczesnie i z równym bólem kochac wiele kobiet, zadnej z nich nie zdradzajac. (...) ,,Serce ma wiecej pokoi niz mój k*****ki hotel"."
Author: Gabriel Garcí­a Márquez
15. "Se, joka pakotetaan antautumaan, saa voittajaltaan palveluksia: tappion kärsinyt palaa kotiin rikastuneena, siis oppineempana, ja hän on paremmin varustautunut tulevia koitoksia varten."
Author: Giovanni Pico Della Mirandola
16. "Tyhjän paperin painokirjoitusharteilla.Sanojen hampaatmurenivat säryksi.Kun kävelet, kynsipainuu syvälle lihaan.Kaikesta mitä olet sanonutkasvaa torni.Sen alta näetvain oman rohinasimustaa valkoisella."
Author: Hannu Kankaanpää
17. "Nakao: Koizumi, I'm so sorry I said such cruel things.Otani: What's that?Nakao: The whispering of your heart."
Author: Heikichi Nakao Otani
18. "Olen ehkä ääliöiden kuningas. Viimeinen vesa sammunutta dynastiaa... Sitä joka uskoi jalouteen!... Urheuteen."
Author: Hugo Pratt
19. "Hietzingin eläintarhassa on vain yksi ruokkiperheen edustaja. Se on pienin ruokkilaji, jota kuvataan pienikokoiseksi ja nuivanaamaiseksi ja aika tyhmäksi; sen tiedetään vaeltaneen pitkin polkuja, missä sen päälle saatettiin heposti astua. Itse asiassa kuningasruokki oli niin typerä lintu, että se kuoli sukupuuttoon. Viimeinen isoruokki nähtiin elävänä vuonna 1844 ja viimeinen kuollut isoruokki huuhtoutui rantaan Trinity Bayssa Irlannissa vuonna 1853. Isoruokki oli tarinan mukaan sekä utelias että herttainen. Jos sitä lähestyi varovasti, se saattoi pysyä liikkumatta paikoillaan. Sitä pyydystettiin muonaksi kalastusaluksille: kalastajat vaanivat rannalla, lähestyivät äänettömästi ja nuijivat isoruokit hengiltä.Olipa mahtava juttu! Tarkoittaako se, että isoruokki kuoli sukupuuttoon omaa tyhmyyttään - vai että tyhmät ihmiset tappoivat sen sukupuuttoon?"
Author: John Irving
20. "Hullunkurinen juttu, tämä elämä - tämä salaperäinen järjestelmä, jonka armoton logiikka toimii turhaa tarkoitusta varten. Enin mitä siltä voi toivoa saavansa on vähäinen itsetuntemus - joka tulee liian myöhään, satonaan lähtemätön katumus."
Author: Joseph Conrad
21. "Kun ihminen on yhdeksänkymmentäyksi, parasta mitä uskaltaa toivoa on se, että olisi hyvin säilynyt. Mikä tarkoittaa, että näyttää säilykkeeltä."
Author: Kamila Shamsie
22. "Rouva Charlotte Phelanin opas aviomiehenmetsästykseen, sääntö numero yksi: pienikokoinen, sievä tyttö korostakoon viehätysvoimaansa meikillä ja hyvällä ryhdillä. Pitkä ja ruma omalla rahastolla."
Author: Kathryn Stockett
23. "Syntyi, kasvoi, kukoisti ja kuoliihminenitkien, nauraen, vihaten ja rakastaen.Ja itkua oli enemmän kuin nauruaja vihaa enemmän kuin rakkautta."
Author: Katri Vala
24. "Olipa kerran tyttö,joka tahtoi olla prinsessa.Pää 100% tylliä,kahvipakettikruunuja taukoamaton polotus:kerrokerrokuvastinkerro kuka, arvaa kuka!Herne patjan alla murenee tomuksi,mutta tyttö juoksee yöt metsiä, suuteleesammakoita ja sammakoilla kielivatsanpohjaan saakka.Kokonaisen kesän tyttö roikottoo palmikoita vintin ikkunasta,vaikka kylän pojat kivittävät ruudut rikki.Tulee kuhmu ja tulee haava,mutta prinsessaa ei tule.Salaatytölle kasvaa villieläinsilmät ja säikyt jalat.Silmissä villieläimet vaanivatsyli täynnä marmorikuuliaja jokaisessa kuulassa tyttö, jota ei kohta ole,sillä tyttöjen aika on nopea,tyttöjen aika on villieläimen säikyt jalat."
Author: Kristiina Wallin
25. "Tallustelin eteenpäin enkä noudattanut mitään erityistä suunnitelmaa, vaan luotin siihen, että Kaitselmus panisi oikeat sanat suuhuni, kun sellainen hetki koittaisi; sillä mä olin pannut merkille, että Kaitselmus pani mulle aina oikeat sanat suuhun, kunhan annoin sen puuhailla omin päin."
Author: Mark Twain
26. "The five of us followed her to a shallow pool. A few feet away was the shark tank. It looked a lot smaller than it did from the vantage points I'd had on previous visits to the aquarium. And the sharks looked a lot bigger. In fact, they made Jaws look like a pond koi. "That's a nurse shark." Yet another aquarium employee, this time a buoyant guy,pointed out a smaller (yeah,right) one that was lurking near the edge of the tank. "They're cuddlers. They like snuggling up to each other and even us sometimes."I edged closer to Alex.He grinned and wrapped an arm around my waist. That got me into the practice pool."
Author: Melissa Jensen
27. "Jos hävittää moraalisuuden omasta persoonastaan, se on sama kuin karkoittaisi maailmasta moraalin, siinä määrin kuin se on itsestä kiinni."
Author: Michel Houellebecq
28. "Ne sanjamo svi jednakoi to nikome ne smeta.A zašto svima smetamo kad smo drukcije budni?"
Author: Miroslav Antić
29. "As I looked at her from the side, I became newly aware of the softness of the curves of her face. Nagato said she was the "potential for evolution." According to Asahina, she was a "time warp." Koizumi treated her as "God." Then what about me? What did "Haruhi Suzumiya" mean to me?Haruhi was Haruhi and nobody else. I wasn't going to use such overblown language to dodge the question. But I didn't happen to have a decisive answer. Isn't that natural? If someone points to the classmate sitting behind you and asks, "What is she to you?" How are you supposed to respond? ... No, sorry. Guess that's still dodging the question. Haruhi wasn't just a classmate to me. Of course, she also wasn't the "potential for evolution" or a "time warp," much less "God." She couldn't possibly be."
Author: Nagaru Tanigawa
30. "Ei ole hauskuutta enää. Hauskuus loppuu ja palaa vasta myöhemminkun lapsuus on palannut, koirat ja kasvot."
Author: Pauliina Haasjoki
31. "Onko sitten mitään näkymää rakkauteen?Millaisen näkymän rakkauteen tahtoisit? Kissat asuvat laumanaA Laskoun tien varressaja illansuussa yksi makaa selällään ja toinen kissa poikittain sen päällänuolee voimakkain nuolaisuin sen poskia.Tahtoisitko siis rakkauden näkymän joka eivuorenvarmasti näyttäisi miltään muulta, nälältä,ruumiinlämmöltä, lihasten supistumiselta.Ei, sitä en tahdo. Vaan tahdon tuon suunnattoman,kuin vuoren jonka näen siksi että se peittää tähdet.En saa täsmälleen tietää mitä tarkoitan kun sanon: rakastan sinua.Sen sanoessani minun pitää haroa ympärilleni ja valojensyttyä tyhjässä mielessäni."
Author: Pauliina Haasjoki
32. "Hän piirsi ensimmäisen hirviönhirviön leuat jäykät ja metallisetja niiden välissä kieli värähtelitätä hirviötä oli mahdollista soittaaHän piirsi toisen hirviönsen silmät ja suu olivat väärissä paikoissa,silmät kämmenissä ja suu rintakehässä.Oli mahdotonta auttaa sen silmätoikeille paikoilleen sillä se söi suuhunsa auttajan.Se oli torjuva. Hän piirsi kolmannen hirviönja hänen kynänsä pysähtyi.Hän nousi ja käveli puoliympyrän,sitten takaisin samaa reittiä,hän oli jaloillaan piirtänyt hirviön verkkokalvon.Niin suuri oli hirviön silmä.Hirviö oli omassa näkökentässäänja kaikkeus jäi sen näkökentän ulkopuolelleHän ahtoi kaikkeuden rakettiinsaja kiihdytti sen valon nopeuteenja siirtyi itse ajassa.Hän söi hirviön kämmeneltä.Hirviö söi hänen kämmeneltään."
Author: Pauliina Haasjoki
33. "What you should do," she told Fat during one of his darker hours, "is get into studying the characteristics of the T-34." Fat asked what that was. It turned out that Sherri had read a book on Russion armor during World War Two. The T-34 tank had been the Soviet Union's salvation and thereby the salvation of all the Allied Powers- and, by extension, Horselover Fat's, since without the T-34 he would be speaking - not english or Latin or the koine - but German."
Author: Philip K. Dick
34. "Ulkoilma on uskomattoman tehokas sydämen lohtu."
Author: Ralph Waldo Emerson
35. "Frank couldn't breathe underwater.But where was he?Percy turned in a full circle. Nothing. Then he glanced up. Hovering above him was a giant goldfish. Frank had turned -clothes, backpack, and all- into a koi the size of a teen-aged boy."dude." Percy sent his thoughts through the water, the way he spoke to other sea creatures. "A goldfish?"Frank's voice came back to him: "I freaked. We were talking about goldfish, so it was on my mind. Sue me."
Author: Rick Riordan
36. "Ye Chand Yahaan kuch chattanon se fisal raha hai...Sayad tumhare yaha kisi daal se jhool raha hoga.Chalo kuch to hai Jise hum dekh lete hain ek sathjaise ek laltain ko dekh karKayi Khaidi guzar dete hain sari raat.....Kayi Jailon me bati hai duniyaHar jail me khaid hai insaansab jail me hi to hainkoi chote jail me to koi bade..."
Author: Saket Assertive
37. "I catch a flash of red-gold beneath the surface of the water, and realize that there are koi in the pond, massive, serene, and I wonder: are they dreams of fish, or fish who dream?"
Author: Sarah Monette
38. "During the Koizumi administration, I served as the Deputy Chief Cabinet Secretary as well as the Chief Cabinet Secretary."
Author: Shinzo Abe
39. "The visits Prime Minister Koizumi made to the Yasukuni Shrine, I believe, had nothing to do with approval ratings. He paid respects at the Yasukuni Shrine to pay respects to the people of Japan who fought and lost their lives for the country and to pray for the peace of their souls."
Author: Shinzo Abe
40. "Tilanteessa jossa henkilö on jo kiivennyt katolleja heiluttelee nyt räystään yli jalkojaan kuin krokettimailoja(puuttuu vain punainen pallo ja kalahdus, aimo annos aurinkoista mieltä)tyyneys on valttia. Haasteellisinta on hillitä vastustamaton halu kiivetähänen viereensä, levittää kädet siiviksi ja mäiskähtää katuun yhdessähänen kanssaan."
Author: Silene Lehto
41. "Allah Ki Mohabbat Ke Siwa, Har Mohabbat Ko Zawal Hai. Rab Ki Mohabbat Ke Illawa Duniya Ki Koi Mohabbat Sachi Nahi, Aur Rab Asliyat Dekha Deta Hai. Har Rishte, Har Mohabbat Ki. Phir Wo Sab Kuch Dekha Ker Adami Se Kehta Hai, "Ab Bata Tera Mere Siwa Kon Hai?"
Author: Umera Ahmed
42. "Duniya main Larkiyon sey ziadah koi ahmaq nahi hota.. khush fahmi ka aghaaz aur ikhtatam hum par hi hota hai. Sari umar hum mohabbat ki baysaakhiyoN ka intezaar karti rahti hain...Takay Zindagi ki race shuroo karsakain.. Humain mard kay baray main yeh khush fehmi hoti hai kah woh aaiga.. Koi hum sey hamdardi karay tou humain khush fehmi honay lagti hai ... Koi humari taareef karay tou woh humain apni mutthi main Qaid nazar aanay lagta hai... Koi humaray saath waqt guzarat tou humaray hosh o hawas apnay thikanay par nahi rahtay.. hum main MATURITY tab aati hai jab humain REJECT kia jaata hai."
Author: Umera Ahmed
43. "Sydäntä särkevää oli nähdä tämän pienen lapsiraukan, joka ei ollut vielä kuudenkaan vanha, talvipakkasessa vanhojen rikkinäisten ryysyjensä verhoamana, väristen lakaisevan katua jo ennen päivän koittoa, suunnaton luuta pienissä punaisissa kätösissään ja kyynel silmäkulmassa."
Author: Victor Hugo
44. "Mainittakoon lyhyesti, että kiroilussa suomalainen on tasapainon vaalija, siis keskitien kulkija. Sillä siinä missä romaanisten kielten puhuja keskittyy toisia tai itseään häväistääkseen genitaalialueeseen ja germaani pysyttelee tiukasti anaalilinjalla, suomlainen hallitsee sekä uloste- että genitaalirekisterin ja rikastaa sadatteluaan vielä perkeleen tai itsensä saatanan kaltaisella demonikuvastolla. Tämän herkän kielen rumin ilmaus on naisen sukuelintä tarkoittava diabolinen manaus."
Author: Wolfram Eilenberger

Koi Quotes Pictures

Quotes About Koi
Quotes About Koi
Quotes About Koi

Today's Quote

The minutes dragged by as they only did when you had no choice but to wait for something."
Author: Charles De Lint

Famous Authors

Popular Topics