Top Ljepota Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Ljepota by most favorite authors.

Favorite Ljepota Quotes

1. "Brzo ga je poljubila nekoliko puta u usta. Nikad prije nije vidio ništa tako sjajno kao što je kakvoca njene kože i, buduci da ljepota katkada vraca odraz covjekovih najboljih misli, pomislio je na svoju odgovornost prema Nicole i na to da se ona sada nalazi samo dvoja vrata dalje, preko hodnika."
Author: F. Scott Fitzgerald
2. "Vaša ljepota ostavlja me hladnim. Ne mislite da se pretvaram. Moja je duša puna boli i bio bih sretan da je kod vas mogu nacas zaboraviti. Ali, vidite, mene se vaša ljepota ne doima. Ja nisam tu, kod vas, moja je svaka misao drugdje, moj svaki kucaj srca vapi drugamo" Siniša"
Author: Marija Jurić Zagorka
3. "Ljepota je, bona, u davanju, u osjecaju da si nekome potreban."
Author: Nura Bazdulj Hubijar
4. "Ne smijemo biti neodgovorni i egoisticni, nikako, a posebno ne u prezentaciji Islama. Islam nije samo naš! On je univerzalna ljepota, poslata svakom covjeku na zemlji."
Author: Sulejman Bugari

Ljepota Quotes Pictures

Quotes About Ljepota
Quotes About Ljepota
Quotes About Ljepota

Today's Quote

I have a fondness for writing about precocious, troubled teenagers, who are alienating, but kind of endearing. It's from remembering so clearly that time in my own life. I experienced myself as more dramatically troubled than I was, but I just remember how it felt."
Author: Ann Hood

Famous Authors

Popular Topics