Top Minune Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Minune by most favorite authors.

Favorite Minune Quotes

1. "Nu, spune cuceritorul, sa nu credeti ca, iubind actiunea, a trebuit sa ma dezvat sa gîndesc. Dimpotriva, pot de minune sa definesc lucrul în care cred. Caci cred în el cu tarie si îl vad în mod sigur si limpede. Sa va îndoiti de cei ce spun: «Stiu lucrul asta atît de bine, încît mi-e cu neputinta sa-l exprim»; caci daca nu pot s-o faca, înseamna ca nu-l stiu sau ca, din lene, s-au oprit la învelisul lui."
Author: Albert Camus
2. "Hegel, marele mag din Suabia, a implinit minunea pe care nici un Merlin n-o încercase vreodata,a facut sa devina reala marea aspiratie a romanticilor. Novalis visa o poezie care sa nu spuna nimic;- Hegel a construit o întreaga filozofie care nu semnifica nimic."
Author: Giovanni Papini
3. "Femeile pot iubi fara a fi fericite si pot fi fericite fara a iubi. A iubi si a fi fericita, a intruni aceste doua mari bucurii omenesti - asta seamana a Minune."
Author: Honoré De Balzac
4. "Si te-ai dus, dulce minune,S-a murit iubirea noastraFloare-albastra! floare-albastra!...Totusi este trist în lume!"
Author: Mihai Eminescu

Minune Quotes Pictures

Quotes About Minune
Quotes About Minune
Quotes About Minune

Today's Quote

What we don't talk about enough is Ohio's unique and remarkable quality of life. We are a state of cities, small towns and growing suburbs where life is affordable and destinations within reach. There is no better place to raise a family."
Author: Bob Taft

Famous Authors

Popular Topics