Top Mpaa Quotes

Browse top 9 famous quotes and sayings about Mpaa by most favorite authors.

Favorite Mpaa Quotes

1. "Silloin susi, jonka kanssa Aalo oli juossut, yhtäkkiä muutti muotoansa.Metsän halki kulki elävä ja väkevä henkäys, niinkuin jättikeuhkot olisivat henkäisseet, ja koko korpi vavahti näkymättäin askelten astunnasta, ja suuret siivet, joitten leveyttä ei kenkään kuolevainen vielä ole mitannut, kätkivät korven salatumpaan pimentoon kuin on aarnikuusien katve.Sillä tämä susi oli Diabolus sylvarum elikkä Metsän Henki, vaikka hän nyt vasta oikian hahmonsa edestoi."
Author: Aino Kallas
2. "Mikä etu, mikä verraton taivaan lahja onkaan mielihyvän ilmaisemisen taito äänin ja elein. - Ensin hyräilin, sitten sain tuon jäljittelemättömän kyvyn heilautella häntääni mitä siroimmissa kiekuroissa, sitten ihmeellisen lahjan ilmaista yhdellä pikku sanalla iloa, surua, riemua ja ihastusta, kauhua ja epätoivoa, sanalla sanoen kaikkia tunteita ja intohimoja mitä moninaisimpine vivahteineen. Tämä pikku sana on miau. Mitä on ihmisen kieli verrattuna tähän kaikkein yksinkertaisimpaan ajatuksen ilmaisukeinoon!"
Author: E.T.A. Hoffmann
3. "Tyhjän paperin painokirjoitusharteilla.Sanojen hampaatmurenivat säryksi.Kun kävelet, kynsipainuu syvälle lihaan.Kaikesta mitä olet sanonutkasvaa torni.Sen alta näetvain oman rohinasimustaa valkoisella."
Author: Hannu Kankaanpää
4. "Jatkuvasti monimutkaistuvassa, järjettömiä yhteensattumia täynnä olevassa maailmassa ei monissa tilanteissa tarvita yhtään enempää tosiasioita – olemme nytkin jo hukkumassa niihin – vaan tunnettujen tosiasioiden parempaa ymmärtämistä..."
Author: John Allen Paulos
5. "Maa kuohuu syreenien sinipunaisia terttuja,pihlajain valkeata kukkahärmää,tervakkojen punaisia tähtisikermiä. Sinisiä, keltaisia, valkeita kukkialainehtivat niityt mielettöminä merinä.Ja tuoksua!Ihanampaa kuin pyhä suitsutus! Kuumaa ja värisevää ja hulluksijuovuttavaa,pakanallista maan ihon tuoksua!"
Author: Katri Vala
6. "Ei ajattelu ole yhtään sen arvokkaampaa kuin mielikuvitus tai tunne, vaan niihin rinnastettavaa. Ajattelun ylivalta johtaa harhaan."
Author: Søren Kierkegaard
7. "Kekasihku jangan bersedih tidurlah dan bermimpi, kenegeri kehamparan, kehampaan.. Kasih, Kenegeri Kehamparan, Kehampaan.. Tawa canda. Dan Biar kelak anak-anak mu kan percaya bualan Mu, jangan kau bersedih.....Pada Sebuah Ranjang"
Author: Sujiwo Tejo
8. "Orang-orang yang memiliki tujuan hidup, tahu persis apa yg hendak dicapainya, maka baginya semua kesedihan yang dialaminya adalah tempaan, harga tujuan tersebut. Dan sebaliknya."
Author: Tere Liye
9. "Typerien edelläkävijoiden seuraaminen ja molempien silmien ummistaminen on helpompaa kuin ajatteleminen."
Author: William Cowper

Mpaa Quotes Pictures

Quotes About Mpaa
Quotes About Mpaa
Quotes About Mpaa

Today's Quote

So I think you have to marry for the right reasons, and marry the right person."
Author: Anne Bancroft

Famous Authors

Popular Topics