Top Muddy Shoes Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Muddy Shoes by most favorite authors.

Favorite Muddy Shoes Quotes

1. "To have regret is to be disappointed with yourself and your choices. Those who are wise, see their life like stepping stones across a great river. Everyone misses a stone from time to time. No one can cross the river without getting wet. Success is measured by your arrival on the other side, not on how muddy your shoes are. Regrets are only felt by those who do not understand life's purpose. They become so disillusioned that they stand still in the river and do not take the next leap."
Author: Colleen Houck
2. "My shoes were all muddy, so before I walked in my friend's house I sprinkled grass clippings all over my feet and said, "Excuse the mess—I just stepped in real estate." While the value of my words wasn't like 2007 prices, it was still worth enough for him to let me in without making me take off my shoes."
Author: Jarod Kintz

Muddy Shoes Quotes Pictures

Quotes About Muddy Shoes
Quotes About Muddy Shoes

Today's Quote

Kissa ja nainen esiintyvät samassa merkityskentässä. Kissalla on "emäntä" ja koiralla "isäntä". Koiran ja miehen suhde perustuu valtaan, kissan ja naisen suhde kumppanuuteen. Kun kissa yhdistetään naimattomaan naiseen, syntyy pelottava liitto, jossa yhdistyvät mykkä animaalinen kauneus ja kahlitsematon feminiininen seksuaalisuus. Saduissa nainen muuttuu tällaisessa liitossa noidaksi.Nykyajan noitia ovat "kissatantat" eli yksin elävät naiset, joilla on kissa tai mielellään monta. Kissatantta on sosiaalisista karikatyyreista halveksituimpia. Hän on ärsyttävämpi kuin esimerkiksi pultsari tai nörtti (tai sukulaishahmonsa moraalitantta), sillä kissatantta investoi tunteensa eläimiin. Kissatantta jos kuka on "eläinrakas", siis eräänlainen sodomiitti, eläimiinsekaantuja. Mitä hänen ihmisyydelleen ja seksuaalisuudelleen on tapahtunut?"
Author: Antti Nylén

Famous Authors

Popular Topics