Top Napredak Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Napredak by most favorite authors.

Favorite Napredak Quotes

1. "Kada me konacno pustio, prišao mi je jedan od pomocnih trenera pokušavajuci me utješiti. - Graham te je prilicno izgnjavio, je li? — rekao je.Jedva sam izustio »da«.— To je dobar znak — naglasio je on. — Kad nešto zezneš, a nitko ti ništa ne kaže, to znaci da su od tebe odustali.Tu lekciju sam zapamtio za citav život. Kada si svjestan da ciniš nešto loše, a nitko se više ne trudi da te opomene, stvari ne stoje kako valja. Ako ih i ne želiš slušati, tvoji kriticari su najcešce oni koji ti žele reci da te još uvijek vole, da se brinu za tebe i da žele tvoj napredak."
Author: Randy Pausch
2. "Zar sve danas nije samo imitacija? Zar u današnjem vremenu nije sve samo imitacija stvarnosti, sve oko nas je u stvari "pravimo-se-da-je-tako". I mir je samo "pravi-se-da-je-mir", i ekonomska kriza je virtuelna, nije prava, pa i rat je samo imitacija, a imitacija je i ekonomski napredak. Ali, i pored toga, milioni ljudi živi i umire u ovom prividnom svetu. Samo se po sebi razume da moraju da žive i umire; i oni su samo ljudi. To je samo po sebi posve razumljivo. Samo što u svemu tome "pravimo-se-da-je-tako" ne možeš da nadeš za šta bi dao svoj život. Ja sam covek koji mora da da sve od sebe, inace ništa ne može da postigne."
Author: Yukio Mishima

Napredak Quotes Pictures

Quotes About Napredak
Quotes About Napredak

Today's Quote

Just as a mother finds pleasure in taking her little child on her lap, there to feed and caress him, in like manner our loving God shows His fondness for His beloved souls who have given themselves entirely to Him and have placed all their hope in His goodness."
Author: Alphonsus Liguori

Famous Authors

Popular Topics