Top Neliniste Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Neliniste by most favorite authors.

Favorite Neliniste Quotes

1. "Tristetea, ca si suferinta, ne revela existenta, deoarece în ele avem în constiinta separatia noastra de lumea obiectiva si nelinistea care da un caracter tragic vietuirii în existenta.Daca ar exista un zeu al tristetii, lui nu i-ar putea creste decât aripi negre si grele, pentru a zbura nu înspre ceruri, ci în infern."
Author: Emil Cioran
2. "Dupa cum se pare, demnitatea vietii omului nu a fost prevazuta in planul globalizarii. Nelinistea e singurul lucru care a ajuns pe culmi niciodata banuite. Este o lume care traieste in perversitate, unde unii, putini, isi contabilizeaza castigurile pe seama amputarii vietii imensei majoritati. S-a ajuns la aparitia unui biet om care apartine lumii dezvoltate si care are acces la nenumarate produse dintr-un supermarket. Si in timp ce acel sarman nefericit doarme linistit, inchis in fortareata lui de aparate si ciurucuri, mii de familii trebuie sa reziste cu doar un dolar pe zi. Marginalizatii de la marele banchet al economistilor se numara cu milioanele."
Author: Ernesto Sabato
3. "Statea pe loc nemiscata, la oarecare departare de el.- Ti-am promis ca o sa rezist cat sa aud si vestea buna.Chipul lui Daniel se relaxa intr-un zambet, dar se citea nelinistea pe chipul lui.- Vestea buna este ca - se opri, alegandu-si cuvintele - te-am sarutat, iar tu esti in continuare aici."
Author: Lauren Kate

Neliniste Quotes Pictures

Quotes About Neliniste
Quotes About Neliniste
Quotes About Neliniste

Today's Quote

You have made me ashamed of the wasted years. You have made me acknowledge that no darkness has ever been deep enough to extinguish my personal knowledge of love. And all around me in this world I see evidence of love. I see love. I see it in the human struggle. I see its undeniable penetration in all that humans have accomplished in their poetry, their painting, their music, their love of one another and refusal to accept suffering as their lot."
Author: Anne Rice

Famous Authors

Popular Topics