Top Normalno Quotes

Browse top 5 famous quotes and sayings about Normalno by most favorite authors.

Favorite Normalno Quotes

1. "Neka pironska ravnodušnost, ublažena postojanom blagošcu i dobrotom te povremenim proplamsajima snažne tjelesne srasti, bila je njegovo normalno stanje, koje su mu bile odredile njegova urodena i navikom stecena narav."
Author: Aldous Huxley
2. "Život nije otporan na veliku temperaturu. Zbog toga sam došao do zakljucka da najuznemireniji ljudi, sa unutrašnjim dinamizmom dovedeni do paroksizma, koji ne mogu prihvatiti uobicajenu temperaturu, moraju propasti. To je aspekt životnog demonizma, ali i aspekt njegovog nedostatka; on objašnjava zašto je život privilegija mediokriteta. Samo mediokriteti žive na normalnoj temperaturi života; ostali se troše na temperaturama koje život ne podnosi, gde ne mogu da dišu, osim ako se nalaze jednom nogom s one strane života. Ne mogu doneti ništa na ovaj svijet, jer imam samo jedan metod: metod agonije..."
Author: Emil Cioran
3. "?Ja sam izgubljen, ali to nitko ne primjecuje jer ja složim facu kao da je sve u najboljem redu. Jedino što mi ostaje- moja sposobnost cudenja. Pisac nije zanimanje nego vjecna potraga. Treba biti sposoban gledati normalnost s cudenjem, a ludilo cuvajuci svoj mir."
Author: Frédéric Beigbeder
4. "Trebaju nam mnogo veci džepovi,razmišljao sam ležeci u krevetu i brojeci tih sedam minuta potrebnih normalnom covjeku da utone u san.Trebaju nam divovski džepovi,džepovi dovoljno veliki za našu obitelj i prijatelje,cak i ljude koji nam nisu na popisu,ljude koje nikada nismo upoznali,ali ih ipak želimo zaštiti.Trebaju nam džepovi za gradske opcine i za cijele gradove,džep u koji bi stao citav svemir.Ali znao sam da džepovi ne mogu biti toliko veliki.Na koncu svi ostanu bez sviju.To se ne može izbjeci nikakvim izumom,pa sam se,te noci,osjecao poput kornjace koja na ledima nosi sve ostalo što postoji u svemiru."
Author: Jonathan Safran Foer
5. "Ti si osoba do te mere navikla da da trpi da misliš da je to normalno. Otkud to u tebi? -Ne znam. Idi pitaj psihologe."
Author: Marko Šelić

Normalno Quotes Pictures

Quotes About Normalno
Quotes About Normalno
Quotes About Normalno

Today's Quote

There may be a hundred thousand men in an army, who are all equally free; but they only are naturally most fit to be commanders or leaders, who most excel in the virtues required for the right performance of those offices."
Author: Algernon Sidney

Famous Authors

Popular Topics