Top Nuoruus Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Nuoruus by most favorite authors.

Favorite Nuoruus Quotes

1. "Mutta onko mitään niin itsepäistä kuin nuoruus? Onko mitään niin sokeata kuin kokemattomuus? Molemmat vakuuttivat, että oli jo tarpeeksi suuri ilo saada katsoa herra Rochesteria, katselipa hän minua tai ei ja ne lisäsivät: "Kiiruhda! Kiiruhda! Ole hänen kanssaan silloin kuin voit, sillä jo muutaman päivän tai korkeintaan muutaman viikon kuluttua olet erotettu hänestä ainiaaksi!" Sitten tukahdutin mielessäni heräävän kauhun tunteen, jota en halunnut omaksua enkä vaalia, ja riensin eteenpäin."
Author: Charlotte Brontë
2. "Hän näki kaiken edessään uusin silmin. Hän oli jättänyt tyttövuotensa taakseen jonnekin sen pitkän matkan varteen, jonka hän oli taivaltanut Taraan. Hän ei ollut enää taipuisaa savea, johon jokainen uusi kokemus painoi jälkensä. Savi oli kovettunut jonakin tuon mittaamattoman päivän hetkenä, jota oli kestänyt tuhannen vuotta. Tänä iltana häntä viimeisen kerran hoivattiin kuin lasta. Nyt hän oli nainen, ja nuoruus oli jäänyt hänen taakseen.Ei, hän ei voinut eikä tahtonut etsiä turvaa Ellenin eikä Geraldin sukulaisten luota. O'Harat eivät voineet elää armopaloista. O'Harat pitivät itse huolen omistaan. Hänen taakkansa oli hänen omansa ja hänen hartiansa olivat kyllin voimakkaat kantamaan sen. Hämmästymättä hän totesi, katsellen alas korkeuksistaan, että hänen hartiansa jaksaisivat nyt kantaa mitä tahansa, kun ne kerran olivat kantaneet pahimman, mitä hänelle saattoi tapahtua."
Author: Margaret Mitchell
3. "Ei ole olemassakaan puhdistunutta suhdetta, sielujen ylivertaista liittoa tai mitään, joka muistuttaisi sitä, edes etäisesti. Fyysisen rakkauden loppuessa kaikki loppuu, päivät täyttää pinnallinen ja synkkä ärtymys. Eikä minulla ollut harhakuvitelmia fyysisestä rakkaudesta. Nuoruus, kauneus, voima: ruumiillisen rakkauden kriteerit ovat samat kuin natsismin. Olin lyhyesti sanottuna iskenyt käteni paskaan."
Author: Michel Houellebecq

Nuoruus Quotes Pictures

Quotes About Nuoruus
Quotes About Nuoruus
Quotes About Nuoruus

Today's Quote

The objects that are of moderate energy, like our sun or most of the stars that we see in the night sky with the naked eye, are objects in which relatively moderate energy processes are taking place."
Author: Claude Nicollier

Famous Authors

Popular Topics