Top Nye Quotes

Browse top 400 famous quotes and sayings about Nye by most favorite authors.

Favorite Nye Quotes

1. "Apakah cintaselalu menyediakan airmata?"
Author: Abdurahman Faiz
2. "Bukan kesulitan yang membuat kita takut, tapi ketakutan yang membuat kita sulit. Karena itu jangan pernah mencoba untuk menyerah dan jangan pernah menyerah untuk mencoba dalam amanah, keikhlasan dan kejujuran. Maka jangan katakan pada Allah aku punya masalah, tetapi katakan pada masalah AKU PUNYA ALLAH Yang Maha Segalanya"
Author: Ali Bin Abi Thalib Ra
3. "Namun, bukankah adakalanya, menyerahkan diri pada godaan dan memelihara rahasia, menjadi bagian dari indahnya menjalani hidup ini?"
Author: Andrea Hirata
4. "Kepasrahan - penyerahan secara ikhlas - adalah sesuatu yang wajar.Bukan kalah.Bukan mengalah."
Author: Arswendo Atmowiloto
5. "A megértés különbözteti meg a kurtizánt a szajhától. Minden egyes férfinak, aki belép az ajtómon, a borébe bújok. Ha ismerem a férfit, tudom, hogyan tegyek a kedvére. Tudom, hogyan irányítsam úgy, hogy megpróbálja megvásárolni a szerelmemet, és versenyezzen a többiekkel, akik ugyanezt szeretnék, de ne legyen rájuk féltékeny."
Author: Brent Weeks
6. "Ha egyszeruen oszintén vállaljuk azt, hogy kik vagyunk, a csatát félig megnyertük. Ha szarul érzed magad mindattól, amit a magazinokban és a lapokban olvasol – ne vedd meg oket! Ha felháborít, hogy a céges bulikat csöcsibárokban tartják – szégyelljék magukat a kollégáid! Ha nyomaszt a költséges lakodalom gondolata – ne is törodj az anyósoddal, és szaladjatok el az anyakönyvvezetohöz! És ha úgy gondolod, obszcén dolog egy 600 fontos retikül, ahelyett hogy nagy merészen kijelentenéd: „Csak le kell merítened a hitelkeretemet", szép csendben ismerd be: „Nem engedhetem meg magamnak."
Author: Caitlin Moran
7. "Nem volt erom újra átérezni azt a megmagyarázhatatlan rettenetet, amelyet a hiánya és a tudat idézett elo bennem, hogy végérvényesen elveszítettem. Tudtam, hogy egyszer, hónapokkal, évekkel késobb még visszatér hozzám, s hogy örökre emlékezni fogok az érintésére, a mozdulataira, a szavaira, amelyek nem hozzám tartoztak, és amelyekre valószínuleg nem is voltam méltó."
Author: Carlos Ruiz Zafón
8. "Minden csak mese. Amiben hiszünk, amit ismerünk, amire emlékszünk, sot amirol álmodunk, az is. Minden csak mese, történet, amelyben események és szereplok vonulnak fel, és érzelmi tartalmakat közölnek egymással."
Author: Carlos Ruiz Zafón
9. "Az irigység a középszeruek vallása. Megnyugtatja oket, csillapítja mardosó nyugtalanságukat, és végso soron szétrohasztja a lelküket, mert addig igazolják vele a kapzsiságukat és fukarságukat, amíg már maguk is elhiszik, hogy az jó, és hogy a mennyország kapui csak a magukfajta korcsok elott nyílnak meg; akik úgy élik le az életüket, hogy semmi nyomot nem hagynak a szánalmas igyekezeten kívül, hogy másokat lehúzzanak, hogy kizárják, sot ha lehet, tönkretegyék oket; akik puszta létükkel, önmagukkal bizonyítják, milyen szegények lélekben, szellemben és testben. Boldog az, akit a hülyék megugatnak, mert a lelke nem lesz a martalékuk."
Author: Carlos Ruiz Zafón
10. "Jika agama kalian merupakan rahmat bagi alam semesta, kalian bisa menggunakannya sebagai senjata untuk menyejahterakan orang lain. Jika orang lain selamat, selamatlah alam semesta."
Author: Danarto
11. "Kemal menarik lengan&badanku. Aku menyorongkan tubuh agar menyentuh dinding Kabah,menciuminya&melelehlah air mataku di sana bersama doa-doa"
Author: Dian Nafi
12. "Keberanian sejati mengenal rasa takutDia tahu bagaimana takut kepada apa yang harus ditakutiOrang-orang yang tulus menghargai hidup dengan penuh kecintaanMereka mendekapnya sebagai permata yang berhargaDan mereka memilih waktu serta tempat yang tepat untuk menyerahkannyaMati dengan penuh kemuliaan"
Author: Eiji Yoshikawa
13. "Sema hapana kwa ndiyo nyingi kwa sababu hawaoni unachokiona. Ndoto yako waijua mwenyewe."
Author: Enock Maregesi
14. "Az elso pergotuz rámutatott a tévedésünkre, s rommá lotte azt a világnézetet, amelyre bennünket tanítottak. Amikor ok még mindig csak írtak és beszéltek, mi már tábori kórházakat és haldoklókat láttunk – amikor ok még állam szolgálatát a legnagyobb dolognak nevezték, mi már tudtuk, hogy erosebb annál a halálfélelemnél. Nem lett azért belolünk se zendülo, se szökevény, se gyáva fickó – ezek a kifejezések mind olyan könnyen álltak náluk! –, éppen úgy szerettük a hazánkat, mint ok, és minden támadás alkalmával bátran mentünk elore; de most már tudtunk különbséget tenni, egyszerre megtanultunk látni. És láttuk, hogy az o világukból nem maradt meg semmi. Egyszerre irtózatosan egyedül maradtunk – egyedül kellett boldogulnunk."
Author: Erich Maria Remarque
15. "Óránkon át dumáltunk. Hosszú és csapongó beszélgetéseket folytattunk mindenfélérol. Teljesen elkábított, amikor idot tölthettem vele. Mintha drog lett volna, amibol sosem elég. Úgy éreztem, tökéletes az összhang. Ugyanazok a dolgok érdekeltek minket. Ugyanaz volt a célunk. Minden poénomat értette. Megnevettetett. Elgondolkodtatott. Neki köszönhetoen máshogy láttam a világot. Soha korábban nem volt más emberi lénnyel ilyen bensoséges kapcsolatom."
Author: Ernest Cline
16. "Cinta mengungkapkan kualitaskualitas besar dan tersembunyi dari pencintanya--apa yang langka dan merupakan perkecualian dari dirinya: dalam artian bahwa cinta menyembunyikan apa yang biasabiasa saja"
Author: Friedrich Nietzsche
17. "A szerelem! Két év óta növekvo szorongással töltötte el a közeledése. Most már szabad volt szeretnie; már csak találkoznia kellett vele! Milyen lesz? Pontosan nem is tudta, és nem is kérdezte magától. O lesz, a többi nem fontos. Csak annyit tudott: imádni fogja, és mindent megtesz érte. Együtt sétálnak ilyen esténként, mint a mai – kettesben a csillagoktól porzó ragyogásban. Egymás kezét fogják, s összesimulva mennek majd, és hallgatják egymás szívének dobogását, érzik válluk melegét, és szerelmük elvegyül a nyári éjszakák lágy tisztaságával. Annyira eggyé válnak, hogy könnyedén, gyöngédségük erejével megértik egymás legrejtettebb gondolatát is. És ez örökké így lesz; az elmondhatatlan szeretet nyugalmában."
Author: Guy De Maupassant
18. "...Aku tak percaya kata-kata ‘biarkan waktu menyembuhkan luka', omong kosong kalau kau tak berbuat apa pun untuk memperbaikinya."-Cerita 3: Angela, hal.38-"
Author: Ida R. Yulia
19. "Kadang perpisahan bisa membuat mata kita menjadi segar lewat air mata, hati menjadi peka lewat gelombang besar yang menerpa, dan menumbuhkan cinta yang lebih besar lewat orang-orang yang menyentuh hidup kita. Hidup semakin luas."
Author: Iwan Setyawan
20. "Bau bayi itu menyembuhkan, kata Ibuk."
Author: Iwan Setyawan
21. "Ketika kesederhanaan dan cinta keluarga menyelamatkannya."
Author: Iwan Setyawan
22. "Sebuah momen sederhana, momen masa kecil yang menggetarkan. Sebuah percik kehidupan yang akan menjadi kenangan. Kenangan yang bisa menyelamatkan Bayek dan saudara-saudaranya kelak dalam hidup selanjutnya. Sebuah kebersamaan yang akan mengikat mereka, ke mana pun mereka pergi. Hangat matahari pagi itu akan menemani hidup mereka. Selamanya."
Author: Iwan Setyawan
23. "– Igen, általában ezt szokták gondolni. Hogy ami elmúlt, az kevésbé terhes, mint ami most történik, s hogy az elmúlás gondolatától majd megkönnyebbülünk. Hogy ami a múltban történt, az nem fáj annyira, mint ami most van, vagy hogy a dolgokat könnyebb elviselni, ha már elmúltak, akármilyen rémesek is voltak. Ez azonban azt jelenti, hogy ha valaki már meghalt, az kevésbé szörnyu, mintha most haldoklik, márpedig ez így elég értelmetlen, nem gondolod? Ha valaki meghalt, az jóvátehetetlen és sokkal fájdalmasabb, mert attól, hogy az o haláltusája véget ért, mi még tovább szenvedünk. Hogy is ne lebegne elottünk a haláltusája, ha egyszer ez volt az utolsó dolog, amit megosztott velünk, életben maradottakkal? Ami utána következik, számunkra már megközelíthetetlen, elotte azonban még együtt voltunk vele, egy dimenzióban, o is meg mi is, és ugyanazt a levegot szívtuk."
Author: Javier Marías
24. "Ez a hátulütoje annak, hogy a régi kódexek érvényüket veszítették: hogy fogalmunk sincs, minek mikor jön el az ideje, meg hogy mihez tartsuk magunkat, hogy mikor van túl korán és mikor van túl késon, s közben szép lassan lejár az idonk. Magunkra vagyunk utalva, így könnyen megüthetjük a bokánkat."
Author: Javier Marías
25. "Nem kell úgy rohanni folektor. Ez a baj a jó lábakkal, az ember túl sokat futkos velük. Ha viszont nem megy olyan könnyen a mozgás, hát maradsz a seggeden, amíg nem vagy benne biztos, hogy ideje indulni."
Author: Joe Abercrombie
26. "We don't sign an artist to fill a void, ever. I'll never find a Taylor Swift. You can't find a new Madonna, you cannot find a Prince, a Bob Marley, a John Lennon. You won't find another Kanye West. We simply deal with people as they walk in, and we say we either love them or we don't."
Author: L.A. Reid
27. "Kau tak boleh menyeret-nyeret nasib dan perasaan orang hingga hati orang itu tercecer ke mana-mana. Kau harus berani memilih dengan segala risikonya."
Author: Leila S. Chudori
28. "Nagyon fájdalmas dolog a szerettünk halála. Tudjuk mindannyian, hogy földi életünk véges, és elobb-utóbb mi is a temetoben, egy sírhant alatt végezzük, ahonnan már sohasem kelünk fel, mégis… Az embert olyan váratlanul éri ez, ha a környezetében élokkel történik. Hasonló ahhoz az érzéshez, mint amikor valaki siet föl a lépcson a sötétben és számít arra, hogy van még egy lépcsofok, de a lába csak a levegot tapossa – ez olyan kellemetlen meglepetés, mert az elképzelés nem egyezik a valósággal."
Author: Lemony Snicket
29. "Tidak banyak tahu, tentang aku dan hujandi setiap tetesnya luruh jatuh menunuju bumidi setiap bulirnya menyentuh tanahdi setiap rinainya menerepa wajah kutitip segenggam rindukulirih sejuta pintakupanjat doa dalam harapkusemoga senyummu selalu merekah walau berselimut lelap"
Author: Majdy
30. "…aki a test kényelmének és igényeinek túlságosan enged, lélekben is meglazul, szellemileg is elkövéredik."
Author: Márai Sándor
31. "Terimalah kemungkinan akan adanya kesulitan, masalah, dan kesalahan. Karena, dia yang bersungguh-sungguh bekerja keras, sebetulnya juga sedang bersungguh-sungguh menyediakan kesempatan bagi timbulnya kesalahan.Karena kesalahan kita butuhkan untuk mencapai hasil yang lebih baik, karena timbulnya kesalahan adalah tanda diperlukannya cara-cara yang lebih baik. (Mario Teguh - Mistakes are OK-able)"
Author: Mario Teguh
32. "Pilihlah untuk mencintai...bukan membenciPilihlah untuk tertawa...bukan menangisPilihlah untuk mencipta...bukan merusakPilihlah untuk gigih bertahan...bukan menyerahPilihlah untuk memuji...bukan bergosipPilihlah untuk menyembuhkan...bukan melukaiPilihlah untuk memberi...bukan mencuriPilihlah untuk bertindak...bukan menunda-nundaPilihlah untuk tumbuh...bukan membusukPilihlah untuk berdoa...bukan menyumpahiPilihlah untuk hidup...bukan meninggal"
Author: Og Mandino
33. "Jangan terlalu dalam segalanya. Jangan terlalu cinta, jangan terlalu benci. Jangan terlalu suka, jangan terlalu duka. Sederhana itulah yang selalu menyelamatkan ‘hati' kita."
Author: Pahrol Mohamad Juoi
34. "Nilai yang diwariskan oleh kemanusiaan hanya untuk mereka yang mengerti dan membutuhkan. Humaniora memang indah bila diucapkan para mahaguru—indah pula didengar oleh mahasiswa berbakat dan toh menyebalkan bagi mahasiswa-mahasiswa bebal. Berbahagialah kalian, mahasiswa bebal, karena kalian dibenarkan berbuat segala-galanya(Rumah Kaca, h. 39)"
Author: Pramoedya Ananta Toer
35. "Tentang CempakaIzinkan aku menjadi cempakadi laman rumahmumoga setiap pagiketika kau bukakan jendelamenghirup aroma kopiengkau akan terhiduwangi cempakaItulah dirikuyang cuba menyelinap masukke dalam riuh canda harimuwalau pernah ada waktunyakita selalu dijarakkan kataTapi seperti cempaka yang selalu harumbegitulah aku ingin selalu ada di hatimu"
Author: Ridzuan Harun
36. "Pekerja keraslah yang akan memenangkan hari ini.Jadi, jangan kikir mengeluarkan daya!Kerahkanlah ketabahan, karena begitu mudah untuk menyerah,Begitu sulit untuk mempertahankan kegigihan."
Author: Robert W. Service
37. "Penyesalan selalu datang belakangan. Dan terkadang ia hanya titip absen."
Author: Roy Saputra
38. "Obama's health care plan will be written by a committee whose head, John Conyers, says he doesn't understand it. It'll be passed by Congress that has not read it, signed by a president who smokes, funded by a Treasury chief who didn't pay his taxes, overseen by a Surgeon General who is obese, and financed by a country that's nearly broke. What could possibly go wrong?"
Author: Rush Limbaugh
39. "Teruskan niat baik yg sdh dimulai. Bersyukurlah meski gagal, krn Allah SWT telah tunjukkan yg terbaik. Pantang menyerah."
Author: SBYudhoyono
40. "Mendengar itu menyempurnakan kepribadian."
Author: SBYudhoyono
41. "Menulis adalah suatu cara untuk bicara, suatu cara untuk berkata, suatu cara untuk menyapa—suatu cara untuk menyentuh seseorang yang lain entah di mana. Cara itulah yang bermacam-macam dan di sanalah harga kreativitas ditimbang-timbang."
Author: Seno Gumira Ajidarma
42. "Takjil... bagiku ia tak hanya sebungkus penganan penunda rasa dahaga. Ada sebungkus kebersamaan di sana yang menyertainya. Takjil... bagiku ia tak hanya penganan yang diberikan secara cuma-cuma kepada orang yang sedang berpuasa. Ada Toleransi dan kerukunan hidup beragama yang juga terselib di dalamnya."
Author: Stebby Julionatan
43. "[…] az emberek nem viselkednek valami példamutatóan, amikor egyedül vannak. Általában félreteszik az udvariasság, a megfelelo viselkedés és a jólneveltség maszkját. És hogy mi rejtozik a maszk alatt? Talán egy ragyás szörnyeteg? Valami undorítóság, amelynek láttán mindenki sikítva rohanna el? Néha igen, de általában semmi szörnyu. Mások csak nevetnének, ha meglátnának minket a maszkjaink nélkül – nevetnének, fintorognának, esetleg mindkettot egyszerre."
Author: Stephen King
44. "Para pemeluk agama pasti marah jika tahu aku mengatakan hal itu, karena mereka hanya memeluk agama, cuma meluk jadi cenggur. beda dengan penyetubuh/pengencuk agama yang paham dengan agamanya hingga bisa klimaks dengan Tuhan. Met pacaran ma Tuhan Cuuk!!"
Author: Sujiwo Tejo
45. "Sesuatu yang membuat Anda menyerah. Bahkan, intelektualitas Anda tidak bisa berbuat apa-apa. Saya biasa menyebutnya … cinta."
Author: Tasaro G.K.
46. "Pecinta sejati tidak akan pernah menyerah sebelum kematian itu sendiri datang menjemput dirinya."
Author: Tere Liye
47. "Kanye is the weirdest... He is the weirdest person I know other than me. I've told him that before."
Author: T Pain
48. "PANDARUSWell, well! Why, have you any discretion? Have you anyeyes? Do you know what a man is? Is not birth, beauty, goodshape, discourse, manhood, learning, gentleness, virtue, youth,liberality, and such like, the spice and salt that season a man?CRESSIDAAy, a minc'd man; and then to be bak'd with no date inthe pie, for then the man's date is out."
Author: William Shakespeare
49. "Berhatila-hatilah dengan pertanyaan. Jawaban yang didapat tak selamanya menyenangkan"
Author: Windy Ariestanty
50. "Mesir telah menjadi poros sejarah dunia dan peradaban manusia ribuan tahun lamanya semenjak era Firaun, Yunani, Romawi, Qibti dan Byzantium. Mesir telah memberikan pemikiran yang cemerlang kepada dunia dan juga menjadi pusat dunia Islam serta pelopor bangsa Arab. Sekiranya tidak ada kontribusi Mesir maka dunia dan peradaban Islam telah lama lenyap. Mesirlah yang berhasil mengalahkan bangsa Tartar di Ain Jalut dan menyelamatkan kebudayaan Islam dari kehancuran total. Mesir pula yang menyelamatkan dunia Islam dalam Perang Salib di Hittin dan wilayah-wilayah lainnya. Eksistensi al-Azhar as-Syarif telah menyelamatkan identitas kebudayaan Arab dari proses ‘Turkinisasi' yang dilancarkan oleh Dinasti Uthmaniyah. Jadi, dalam keadaan apa pun Mesir akan tetap menjadi jantung dunia Arab."
Author: Yusri Abdul Ghani Abdullah

Nye Quotes Pictures

Quotes About Nye
Quotes About Nye
Quotes About Nye

Today's Quote

Er zijn ergere gevangenissen dan woorden."
Author: Carlos Ruiz Zafón

Famous Authors

Popular Topics