Top Oboseala Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Oboseala by most favorite authors.

Favorite Oboseala Quotes

1. "Trezire, tramvai, patru ore de birou sau de uzina, masa, tramvai, patru ore de munca, masa, somn; si luni, marti, miercuri, joi, vineri, sâmbata, în acelasi ritm — iata un drum pe care îl urmam cu usurinta aproape tot timpul. Dar într-o zi ne pomenim întrebându-ne «pentru ce?» si totul începe o data cu aceasta oboseala uimita; «începe», iata lucrul important. Oboseala se afla la capatul faptelor unei vieti masinale, dar ea inaugureaza în acelasi timp miscarea constiintei. Ea o trezeste si provoaca urmarea. Urmarea, adica întoarcerea inconstienta în lant sau trezirea definitiva. Dupa trezire vine, cu timpul, consecinta ei: sinuciderea sau vindecarea."
Author: Albert Camus
2. "Ne ajunsese din urma oboseala fericirii?"
Author: Mihail Drumeş
3. "(...) era vorba despre o carte care ti se lipea de mana, iar ochii refuzau sa se lase invinsi de oboseala numai pentru a continua sa citeasca."
Author: Sepúlveda Luis

Oboseala Quotes Pictures

Quotes About Oboseala
Quotes About Oboseala
Quotes About Oboseala

Today's Quote

All i have to offer is this: i hold a valid driver's license and I know the way to the hospital. I can hang curtains, flip a mattress, load a dishwasher. I can deliver a pizza, lend a steadying arm, laugh at a morbid joke and compliment a bad wig and I know the metric system. I doubt that's gonna be enough."
Author: Brian Fies

Famous Authors

Popular Topics