Top Odabir Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Odabir by most favorite authors.

Favorite Odabir Quotes

1. "Omnivore, omnifume, omniboit, omnivoit. Ne znaš odabrati, to je uvijek nedostatak izvrsnosti. Zato si ti svaštar. To je netko kome je sve lijepo. Život je za takve prekratak. Condition humaine to ne dopušta. Doista lijepim možeš smatrati samo ono u što se stvarno razumiješ. Onaj koji ne odabire, zaglavit ce. Nemar, nedostatak pažnje, bez pravog razumijevanja icega, prljava strana dilentatizma. Druga polovina dvadesetog stoljeca. Više šansi za sve. Više ljudi zna manje o više stvari. Širenje znanja na što široj razini. Tko se želi klizati, propada kroz led."
Author: Cees Nooteboom
2. "Osvojila mi je srce poput nemilosrdnoga vojskovode i sad sam rob misli i osjecaja kojima ne mogu vladati.Misli mi lutaju u pravcima koje ne odabirem sam i obuzimaju me napadi tjeskobe kojima ne znam izvor.Umirem od želje da je vidim,da razgovaram s njom,da je pogledam u oci..."
Author: Mahbod Seraji

Odabir Quotes Pictures

Quotes About Odabir
Quotes About Odabir

Today's Quote

Hell no," his voice came out much deeper than usual, and his head was scrambled, making him say what was really on his mind. "It's taking everything I've got not to brace you against a tree and have my wicked way with you."
Author: Aurelia B. Rowl

Famous Authors

Popular Topics