Top Oglinda Quotes

Browse top 5 famous quotes and sayings about Oglinda by most favorite authors.

Favorite Oglinda Quotes

1. "Lumea ingerilor - mundus imaginalis - sta ca o oglinda intre lumea lui Dumnezeu si lumea oamenilor, aducindu-le pe amindoua intr-o nesperata contiguitate. Lumea ingerilor aduce in acelasi plan 'vazutele si nevazutele' (visibilia et invisibilia) distantele ireconciliabile, dihotomiile,"
Author: Andrei Ple?u
2. "Dar oglinda mi-a spus asta:nu poti sti totul,doar privindu-ma.Nu poti sti niciodata totul doar uitandu-te la cineva"
Author: Cecelia Ahern
3. "… eram prea tanara atunci sa-mi dau seama cum simple considerente geografice sau temporale puteau sa separe oamenii. Acestea sunt motivele pentru care n-ar fi trebuit sa ma intreb ce m-am intrebat mai apoi, in timp ce ma uitam la reflexiile noastre sparte in oglinda – daca exista oare ceva, chiar si ghinionul, care san e tina legate una de cealalta in toti anii care aveau sa urmeze."
Author: Curtis Sittenfeld
4. "Cica in fiecare grasan se afla cate-un slabanog care se lupta sa iasa la lumina, iar eu unul ii aud strigatele inabusite ori de cate ori ma uit in oglinda."
Author: David Lodge
5. "Da, domnule, un roman e ca o oglinda purtata de-a lungul unui drum batut de multa lume. El va rasfrange in ochi cand seninul cerului albastru, cand noroiul mocirlelor din cale. Iar pe cel ce poarta povara oglinzii in spate il veti invinovati ca e imoral! Oglinda lui arata noroiul, iar voi invinuiti oglinda! Mai bine ati invinui drumul pe care se afla mocirla si, mai mult inca, pe inspectorul drumurilor, care ingaduie sa zaca apa si sa se formeze mocirla."
Author: Stendhal

Oglinda Quotes Pictures

Quotes About Oglinda
Quotes About Oglinda
Quotes About Oglinda

Today's Quote

When you tame someone they become unique to you in all the world"
Author: Antoine De Saint Exupéry

Famous Authors

Popular Topics