Top Padova Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Padova by most favorite authors.

Favorite Padova Quotes

1. "La capatul a toate, se afla moartea. Noi stim asta. Stim si ca o data cu ea se termina totul. Iata de ce acele cimitire raspîndite în întreaga Europa si care-i obsedeaza pe unii dintre noi sînt atît de urîte. Nu înfrumusetezi decît ceea ce iubesti, iar moartea ne face sila si ne oboseste. Ea trebuie, de asemenea, cucerita. Ultimul Carrara, prizonier în Padova pustiita de ciuma, asediata de venetieni, strabatea urlînd salile palatului sau desert, chemînd diavolul si cerîndu-i moartea. Era un mod de a o depasi. Si tot un semn de curaj propriu Occidentului este acela de a fi dat un chip atît de înspaimîntator locurilor unde moartea se crede cinstita. În universul revoltatului, moartea glorifica injustitia. Ea este supremul abuz."
Author: Albert Camus
2. "Znala je, klice svojih uspona i padova nosimo u sebi. Prekrivamo ih odjecom i pokretima, ali katkad, kada se zaustavi vr?eme, trenutak odaje ono kakvi jesmo i kakvi cemo biti."
Author: Jasna Horvat

Padova Quotes Pictures

Quotes About Padova
Quotes About Padova

Today's Quote

Once the wounded child awakens to its human self, a primal scream emerges from the depths of denial like the Kraken released from its underwater prison."
Author: Christopher Loren

Famous Authors

Popular Topics