Top Pompon Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Pompon by most favorite authors.

Favorite Pompon Quotes

1. "Az alsónemuk – elsosorban a bugyi és a melltartó, de az alsószoknya, a harisnyafélék és az „alakformáló" ruhadarabok is – a noi lét speciális darabjai. A tuzoltók overalljának és sisakjának noi megfeleloi. Vagy a bohócok túlméretezett cipojének. A noiség „munkájához" kell. Technikai szempontból szükséges. Úgy értem, minden no más, de legtöbbször szükségünk van a melltartóra, hogy átvészeljünk egy-egy napot – foleg, ha futni kell a busz után, vagy kivágott ruha van rajtunk. Különben elo kell adni azt a musorszámot, amikor az ember a keblébe markolva üget – nehogy a melle olyan hevesen ugráljon, hogy a végén mintha körbe-körbe pörögne, mint egy sztriptíztáncosno pomponja, és akaratlanul is hipnotizálja az arra járókat. Velem már megesett. Elég rossz volt."
Author: Caitlin Moran
2. "Intr-adevar, peste doua minute, nasul iesi. Era într-o uniforma cusuta în fir de aur, cu guler tare si înalt, cu pantaloni din piele de caprioara si cu sabie la sold. Dupa palaria cu pompon de pene, se putea vedea ca avea gradul de consilier de stat."
Author: Nikolai Gogol

Pompon Quotes Pictures

Quotes About Pompon
Quotes About Pompon

Today's Quote

I think understanding is the way to gain perspective - and therefore can live among those hideous realities. You can live with them."
Author: Alice Sebold

Famous Authors

Popular Topics