Top Pompon Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Pompon by most favorite authors.

Favorite Pompon Quotes

1. "Az alsónemuk – elsosorban a bugyi és a melltartó, de az alsószoknya, a harisnyafélék és az „alakformáló" ruhadarabok is – a noi lét speciális darabjai. A tuzoltók overalljának és sisakjának noi megfeleloi. Vagy a bohócok túlméretezett cipojének. A noiség „munkájához" kell. Technikai szempontból szükséges. Úgy értem, minden no más, de legtöbbször szükségünk van a melltartóra, hogy átvészeljünk egy-egy napot – foleg, ha futni kell a busz után, vagy kivágott ruha van rajtunk. Különben elo kell adni azt a musorszámot, amikor az ember a keblébe markolva üget – nehogy a melle olyan hevesen ugráljon, hogy a végén mintha körbe-körbe pörögne, mint egy sztriptíztáncosno pomponja, és akaratlanul is hipnotizálja az arra járókat. Velem már megesett. Elég rossz volt."
Author: Caitlin Moran
2. "Intr-adevar, peste doua minute, nasul iesi. Era într-o uniforma cusuta în fir de aur, cu guler tare si înalt, cu pantaloni din piele de caprioara si cu sabie la sold. Dupa palaria cu pompon de pene, se putea vedea ca avea gradul de consilier de stat."
Author: Nikolai Gogol

Pompon Quotes Pictures

Quotes About Pompon
Quotes About Pompon

Today's Quote

Al estar rodeado de tanta gente, de estar tan expuesto, de no tener tiempo para aquellos placeres autistas que te alimentan, uno termina por echarse de menos."
Author: Alberto Fuguet

Famous Authors

Popular Topics