Top Progressing Forward Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Progressing Forward by most favorite authors.

Favorite Progressing Forward Quotes

1. "My writing is progressing slowly, but at least it's moving forward. I'm sure that's the case. The only problem is that I'm never absolutely certain that what I've written is any good."
Author: Mikhail Bulgakov
2. "Now, there is always a tremendous fear of science and progressing forward into areas of the unknown and it is a valid fear. Some of the genetic alterations of food are a little edgy."
Author: Nick Nolte

Progressing Forward Quotes Pictures

Quotes About Progressing Forward
Quotes About Progressing Forward

Today's Quote

Ez az üres és kihalt lakás nem ismerte el ot, ezek a bútorok meg falak néma kritikával fürkészték.Csendjükbe hatolva úgy érezte magát, mint hivatlan vendég a víz alatti, elsüllyedt birodalomban, ahol más, külön idoszámítás van.Saját fiókjait nyitogatva betöronek érezte magát, és önkéntelenül lábujjhegyen járt, attól tartva, hogy felveri a zajos és szertelen visszhangot, mely ingerülten leste az alkalmat, hogy kitörhessen.És midon végre-valahára, nesztelenül surranva szekrénytol szekrényig, darabonként mindent megtalált, és befejezte öltözködését a bútorok közt, amelyek némán, idegenül turték meg ot, midon végre elkészült, és ott állt indulásra készen, kezében a kalappal, zavar fogta el, hogy az utolsó pillanatban sem talál rá a szóra, mely feloldotta volna ezt az ellenséges hallgatást, és lemondóan, lassan, lehorgasztott fejjel elindult az ajtóhoz — miközben az ellenkezo irányba — a tükör mélyébe — a nemlétezo szobák kihalt során — örökre hátat fordítva ráérosen távolodott valaki."
Author: Bruno Schulz

Famous Authors

Popular Topics