Top Puu Quotes

Browse top 15 famous quotes and sayings about Puu by most favorite authors.

Favorite Puu Quotes

1. "Hyvästi Puut! Huhuu! Hyvästi kaiku!"
Author: Anton Chekhov
2. "Eräs tuttu mies kysyi joskus, luinko sen lopulta loppuun asti. Hän arveli, ettei itse voisi lukea, koska "kokemus olisi niin masentava". Niin, luin kirjan ja menetin viikon yöunet. Mutta olen silti yhä tässä, voin hyvin. Juuri siksi juuri sellaiset kirjat on luettava. Tietäminen on vähintä, mitä voimme tehdä. Olemme sen velkaa."
Author: Anu Silfverberg
3. "Inimene vajab igas vanuses vankumatuid pidepunkte. Kui miski on üks kord aset leidnud, peab see kestma igavesti, muidu hakkab selle puudumine häirima."
Author: Bernard Werber
4. "Kevät niin onnen omiaantekemään meistä rakkaitakun puut joita halata&Makaan ruohollakaskaat sirittävätrakentavat pesää korviini"
Author: J. K. Ihalainen
5. "Hietzingin eläintarhassa on vain yksi ruokkiperheen edustaja. Se on pienin ruokkilaji, jota kuvataan pienikokoiseksi ja nuivanaamaiseksi ja aika tyhmäksi; sen tiedetään vaeltaneen pitkin polkuja, missä sen päälle saatettiin heposti astua. Itse asiassa kuningasruokki oli niin typerä lintu, että se kuoli sukupuuttoon. Viimeinen isoruokki nähtiin elävänä vuonna 1844 ja viimeinen kuollut isoruokki huuhtoutui rantaan Trinity Bayssa Irlannissa vuonna 1853. Isoruokki oli tarinan mukaan sekä utelias että herttainen. Jos sitä lähestyi varovasti, se saattoi pysyä liikkumatta paikoillaan. Sitä pyydystettiin muonaksi kalastusaluksille: kalastajat vaanivat rannalla, lähestyivät äänettömästi ja nuijivat isoruokit hengiltä.Olipa mahtava juttu! Tarkoittaako se, että isoruokki kuoli sukupuuttoon omaa tyhmyyttään - vai että tyhmät ihmiset tappoivat sen sukupuuttoon?"
Author: John Irving
6. "Kummallista, miten naisilta puuttuu kosketus totuuteen. He elävät omassa maailmassaan, jonka kaltaista ei ole koskaan ollut eikä voi koskaan tulla. Se on kerta kaikkiaan liian kaunis, ja jos he sellaisen saisivat pannuksi pystyyn, se menisi pirstaleiksi ennen ensimmäistä päivänlaskua. Jokin kirottu tosiasia, jonka kanssa me miehet olemme luomisen päivästä asti eläneet kaikessa sovussa, ponkaisisi pystyyn ja kaataisi koko kapistuksen."
Author: Joseph Conrad
7. "Notkolle painunut sohva, jolla he istuivat, suuri, korkea kirjoituspöytä ja äidin hauras, leikkauksilla koristettu tuoli sen edessä, hylly, jonka lokerot olivat vielä täynnä hänen hienolla käsialallaan kirjoitettuja papereita, kulunut matto - kaikki, kaikki oli samanlaista kuin ennen, vain Ellen puuttui, Ellen ja hänen vieno sitruunan ja rautayrtin tuoksunsa ja vinojen silmiensä hellä katse. Scarlett tunsi tuskan vihlaisevan sydäntään, niinkuin syvän haavan turruttamat hermot olisivat alkaneet jälleen elää. Hän ei saanut antaa niiden herätä nyt. Hänellä oli edessään koko loput elämäänsä, jolloin niitä saisi kivistää, mutta ei nyt!"
Author: Margaret Mitchell
8. "Tallustelin eteenpäin enkä noudattanut mitään erityistä suunnitelmaa, vaan luotin siihen, että Kaitselmus panisi oikeat sanat suuhuni, kun sellainen hetki koittaisi; sillä mä olin pannut merkille, että Kaitselmus pani mulle aina oikeat sanat suuhun, kunhan annoin sen puuhailla omin päin."
Author: Mark Twain
9. "Ei ole olemassakaan puhdistunutta suhdetta, sielujen ylivertaista liittoa tai mitään, joka muistuttaisi sitä, edes etäisesti. Fyysisen rakkauden loppuessa kaikki loppuu, päivät täyttää pinnallinen ja synkkä ärtymys. Eikä minulla ollut harhakuvitelmia fyysisestä rakkaudesta. Nuoruus, kauneus, voima: ruumiillisen rakkauden kriteerit ovat samat kuin natsismin. Olin lyhyesti sanottuna iskenyt käteni paskaan."
Author: Michel Houellebecq
10. "En terwijl de trein me wegbracht, kwam ik terecht op planeten waar het altijd nacht is, op roltrappen waar geen einde aan komt en tussen echtgenotes die hun mannen doodslaan met bevroren lamsbouten. Dat was puur genot."
Author: Niccolò Ammaniti
11. "Ei ole hauskuutta enää. Hauskuus loppuu ja palaa vasta myöhemminkun lapsuus on palannut, koirat ja kasvot."
Author: Pauliina Haasjoki
12. "Ihminen vailla puutteita on vuori vailla rotkoja."
Author: René Char
13. "Kas me kunagi mõtleme sellele, et maailma rikus on mäletamatutest aegadest olnud prjade loodud? Alates Mesopotaamia niisutussüsteemidest, Hiina müürist, Egiptuse püramiididest, Ateena akropolist kuni Kuuba suhkrurooistandusteni, Louisiana ja Arkansase puuvillaistandusteni, kuni Kolõma söekaevadnusteni ja saksa automagistraalideni välja. Aga sõjad? Sõdu on igivanast ajast peetud selleks, et orje saada"
Author: Ryszard Kapuściński
14. "Tilanteessa jossa henkilö on jo kiivennyt katolleja heiluttelee nyt räystään yli jalkojaan kuin krokettimailoja(puuttuu vain punainen pallo ja kalahdus, aimo annos aurinkoista mieltä)tyyneys on valttia. Haasteellisinta on hillitä vastustamaton halu kiivetähänen viereensä, levittää kädet siiviksi ja mäiskähtää katuun yhdessähänen kanssaan."
Author: Silene Lehto
15. "Revi irti kaulukset, vetoketjut ja hihansuut.Painonapit, kaarituet. Puuvillat,nailonit ja lycrat. Avaa luita myöden:niin alasti en voi olla,ettet minua vielä riisuisi. Vaali tätä salaisuutta:rakkaus on puolitotuus.Mikään ei ole rehellisempääkuin miehen kädetnaisen alastomalla iholla."
Author: Tuija Välipakka

Puu Quotes Pictures

Quotes About Puu
Quotes About Puu
Quotes About Puu

Today's Quote

God can do what He says He can do precisely because He is who He says He is. His many titles describe His ability. As Savior, He saves; as Deliverer, He delivers; as Redeemer, He redeems; as Master, He assumes authority; as Bread of Life, He provides; and as Almighty, He exerts divine strength."
Author: Beth Moore

Famous Authors

Popular Topics