Top Ratiune Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Ratiune by most favorite authors.

Favorite Ratiune Quotes

1. "Dar acum, in loc de ratiune, multa lume se foloseste de dorinte, vise, mantre si incantatii. Incearca sa se vindece folosind cristale, magneti si ierburi cu proprietati necunoscute. Ti se ofera o pastila facuta din frunza unei plante necunoscute si ti se spune: "Ia-o, n-are cum sa-ti faca rau, e naturala." Dar naturala e si matraguna."
Author: Alan Alda
2. "Iubirea nascuta din frumusetea adevarata nu era pentru mine - n-aveam nimic in comun cu asa ceva. [...] insa o astfel de iubire, trezita cu sfiala la viata dupa o atat de indelungata cunoastere, calita in flacara suferintei, pecetluita de consecventa, consolidata de focul pur si dainuitor al afectiunii, supusa de ratiune la toate incercarile intelectului si, in cele din urma, forjata prin insasi viata ei la aceasta desavarsire fara pata, aceasta iubire care dispretuieste pasiunea, frenezia si delirul ei si stingerea ei atat de grabnica, in iubirea aceasta crezusem cu toata fiinta mea."
Author: Charlotte Brontë
3. "Daca este sa admitem ca viata omeneasca poate fi condusa dupa ratiune, atunci se nimiceste insasi posibilitatea vietii."
Author: Leo Tolstoy

Ratiune Quotes Pictures

Quotes About Ratiune
Quotes About Ratiune
Quotes About Ratiune

Today's Quote

The way to catch a knuckleball is to wait until it stops rolling and then pick it up."
Author: Bob Uecker

Famous Authors

Popular Topics