Top Resources And Opportunities Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Resources And Opportunities by most favorite authors.

Favorite Resources And Opportunities Quotes

1. "Conflicts like competitive races are zero sum games, meaning that there is one winner and one loser. This also means that the winner will win at theexpense of the loser. If there is no engagement because one party to the conflict has retreated, the remaining party will only consume resources andcreate opportunities for inner discord among its own members by not also retreating."
Author: Kambiz Mostofizadeh
2. "Paul's face grew serious. 'I think whenever a people has enormous resources, it is easy for them to call themselves democratic. I think of myself more as a physician than an American. We belong to the nation of those who care for the sick. Americans are lazy democrats, and it is my belief, as someone who shares the same nationality as [a Russian doctor], I think the rich can always call themselves democratic, but the sick people are not among the rich [...] I'm very proud to be an American. I have many opportunities because I'm American. I can travel freely through the world, I can start projects, but that's called privilege, not democracy."
Author: Tracy Kidder

Resources And Opportunities Quotes Pictures

Quotes About Resources And Opportunities
Quotes About Resources And Opportunities

Today's Quote

Úgy döntöttem, hogy ha noi cipokrol van szó, lényegében sztrájkolok. Kiszállok az egész cipello-világból, amíg nem képesek valami olyat tervezni, amiben több mint egy órán át lehet járni a táncra perdülo Gene Kelly könnyed lépteivel, és utána nem fáj a lábad egy napig. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a lábbeliekkel szembeni igényeim jelen pillanatban csupán kisebbségi érdeknek minosülnek – ki tudja, meddig dübörögnek még a Szex és New York Blahnik-ajnározásának utóhatásai –, de akkor is eltökélt vagyok. Végso soron én is láttam azokat a képeket Victoria Beckham csupasz, bütykös lábairól. Nem akarok úgy kinézni, mint azok a Contergan-hurkák. Ha egyszer elverek 500 fontot egy márkás cipore, az olyan legyen, amiben a) tudok táncolni a „Bad Romance"-ra, és b) el tudok futni egy gyilkos elol, ha netán egyszer hirtelen üldözobe venne. Ez a minimum, amit elvárok egy cipotol. Hogy lehessen benne szaladni, és ne gyilkoljanak le miatta."
Author: Caitlin Moran

Famous Authors

Popular Topics