Top Roer Quotes

Browse top 8 famous quotes and sayings about Roer by most favorite authors.

Favorite Roer Quotes

1. "Die Lucia is volmaakt!""Dat zou je denken," Giacomo klinkt plotseling bedrukt. "Ze heeft alleen één ernstige tekortkoming.""Welke dan?""Zij is te jong."Hij meende het, maar zijn broer moest lachen: "Wat een schitterend gebrek!"
Author: Arthur Japin
2. "Ich fürchtete das Schlimmste, nicht, weil ich den Plan der Griechen Zug um Zug durchschaute, sondern weil ich den haltlosen Übermut der Troer sah. Ich schrie, bat, beschwor und redete in Zungen."
Author: Christa Wolf
3. "Mientras cubría la distancia entre Sant Berger y mi casa, sentí que la negrura de la noche iba tiñendo mi alma. Sin que pudiera explicármelo, un malestar había empezado a roerme desde dentro como una fiera oculta. Me sentía huérfano de la vida."
Author: Francesc Miralles
4. "Ik vind het doodzonde van mijn tijd om me te verdiepen in de organische geesteswoekeringen van een dichter die me niets beters te melden heeft dan het niets, de leegte, het onverstaanbare. Het onverstaanbare heb ik thuis ook, als ik door de WC-deur heen probeer te praten met mijn vriendin. Het onzegbare, dat roeren wij thuis door de muesli. Ik wil poëzie die me meeneemt naar een wereld die ik nog niet ken, naar een inzicht dat ik nog niet had, naar een uitzicht dat ik nergens anders had kunnen vinden. Ik wil een gedicht dat zo goed is, dat ik bijna vergeet dat het, zoals elk gedicht, een taalbouwsel is – een volmaakt bedrieglijke travestie waar het grote niets doorheen schijnt, een van zijn eigen leugenachtigheid getuigende leugen van inkt. Ik wil een gedicht als een huis, dat me op één steen na laat geloven dat ik er werkelijk in zou kunnen wonen."
Author: Ingmar Heytze
5. "Allan onderbrak de broers op dat punt met de opmerking dat hij de wereld had gezien en als hij daar iets van had geleerd, dan was het dat de allergrootste en ogenschijnlijk onmogelijkste conflicten op aarde gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden: 'Jij bent dom, nee, jij bent dom, nee, jij bent dom."
Author: Jonas Jonasson
6. "Mensen zijn dom. Op een trommel slaan om een beer aan het dansen te krijgen, terwijl we de sterren zouden willen ontroeren."
Author: Michael Cunningham
7. "Jij neukt me vanachter terwijl ik de pennette ai quattro formaggi doorroer."
Author: Niccolò Ammaniti
8. "Op een gegeven moment vielen me midden in een groen veld een paar kippen op die zich, hoewel de regen nog helemaal niet zo lang geleden was opgehouden, een naar mijn idee voor die kleine witte beestjes enorm stuk hadden verwijderd van de boerderij waar ze thuishoorden. Om een reden die ik nog steeds niet helemaal kan begrijpen heeft de aanblik van dat groepje kippen dat zich zo ver het vrije veld in had gewaagd, mij toen zeer geraakt. Ik weet hoe dan ook niet wat het aan bepaalde dingen of wezens is dat mij soms zo ontroert."
Author: W.G. Sebald

Roer Quotes Pictures

Quotes About Roer
Quotes About Roer
Quotes About Roer

Today's Quote

Doing a play, you have a little bit more time, obviously. You rehearse for a month before you get up in front of people. It's a totally different energy. With film, TV, you want to try to capture lightning-in-a-bottle moments. I don't try to rehearse as much with that stuff, because you want those sparks of something to come out, if they do."
Author: Christopher Abbott

Famous Authors

Popular Topics