Top Sanjari Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Sanjari by most favorite authors.

Favorite Sanjari Quotes

1. "Svaka knjiga, svaki svezak koji vidiš, ima dušu. Dušu onoga koji ju je napisao i onih koji su je citali, proživjeli i uz nju sanjarili. Svaki put kada knjiga prijede iz ruke u ruku, svaki put kad netko pogledom preleti njezine stranice, njezin duh raste i snaži se."
Author: Carlos Ruiz Zafón
2. "Usamljenost rada misao, misao nezadovoljstvo, nezadovoljstvo pobunu. Ja sam bio daleko od misli na pobunu: samo sam lijeno sanjario."
Author: Meša Selimović
3. "Ne uzvisuj se prenisko. Skitaj u sopstvenom ritmu i u sopstvenom smeru kroz naprsle blizine. Stvarnost je kao odeca. Nije važno šta nosiš, nego kako ti stoji. Prekini sa oblacenjem, moda je sezonska umetnost. I budi dovoljno oprezan kad nešto glasno izgovaraš, sanjaru nad sanjarima. Govor je umetnost budnih."
Author: Miroslav Antić
4. "Treba se cuvati sanjarije koja se namece. Sanjarija nosi u sebi tajanstvenost i opojnost mirisa.Ona je katkada kao otrovna ideja koja se siri i prodire kao dim. Covek moze da otruje snovima isto onako kao i sa cvecem. Opojno divno i kobno samoubistvo.Rdjave misli su samoubistvo duse.U tome se i sastoji trovanje. Masta privlaci, pridobija lepim,mami,veze,a potom postajete njen saucesnik. Ona vas uortaci da zajednicki obmanjujete svest. Opcini vas,a potom vas pokvari. O mastanju se moze reci ono isto sto i o igri. Najpre bivas prevaren,a zatim i sam postajes varalica."
Author: Victor Hugo

Sanjari Quotes Pictures

Quotes About Sanjari
Quotes About Sanjari
Quotes About Sanjari

Today's Quote

My mother left us when I was twelve. She found a man who was not as parsimonious as my father and moved to Las Vegas, Nevada which is two thousand five hundred miles away. She doesn't visit. She doesn't call. She sends me a card on my birthday with fifty dollars in it, which my father nags me about until I finally go to the bank and deposit it. And so, for all six years she's been gone, I have $337 to show for having a mother.Dad says that thirty-seven bucks is good interest. He doesn't see the irony in that. He doesn't see the word interest as anything not connected to money because he's an accountant and to him, everything is a number.I think $37 and no other and no visits or phone calls is shitty interest."
Author: A.S. King

Famous Authors

Popular Topics