Top Skulde Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Skulde by most favorite authors.

Favorite Skulde Quotes

1. "Jo, tænker jeg ved mig selv, du er dog en ren brand til å reise i Rusland. Traf jeg nogen hjemmefra nu og de vilde drikke kaffe så skulde jeg tilby å vise dem hvorledes de skulde gå frem i den sak og jeg skulde lære dem å spørre Hvormeget? og i det hele tat være dem behjælpelig."
Author: Knut Hamsun
2. "Edevart var alene mand om alt om bord og på land... han skulde nok ha hat nogen til å koke mat for sig; men også det fik gå som det kunde, han levet på tørmat og kaffe og klaget ikke over kostholdet."
Author: Knut Hamsun
3. "Ved kvældsmaten skulde familjen ha en dram, det var gammel takst, og Rinaldus var den som skulde skjænke i glassene. Det var ham et høitidelig øieblik han skulde holde karaflen med de store malte roser i sine små hænder. Alles øine vogtet på ham... Maten var den reneste fremmedmat, det var både lefse og sirup og et ægg til hver. Man kunde se at det var jul, for det var atpå kjøpet smør til lefserne. (Jul i Åsen, Stridende liv)"
Author: Knut Hamsun
4. "Husket han i sommer da han var skipper og hun skulde koke middag til ham? Han var så fin at han måtte drikke vand av et glas."
Author: Knut Hamsun

Skulde Quotes Pictures

Quotes About Skulde
Quotes About Skulde
Quotes About Skulde

Today's Quote

Amazing things happen when you pull individual pieces of information together into larger linked datasets: meaning emerges, as you produce facts from figures."
Author: Ben Goldacre

Famous Authors

Popular Topics