Top Spending Wisely Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Spending Wisely by most favorite authors.

Favorite Spending Wisely Quotes

1. "[Fiscal prudence] means spending wisely, reducing waste, collecting sufficient taxes to pay for the public goods and services we want, keeping budgets in relative balance over time, and keeping debt coming down, at least during reasonably good times."
Author: Alex Himelfarb
2. "We need earmark reform, and when I'm President, I will go line by line to make sure that we are not spending money unwisely."
Author: Barack Obama
3. "Economy does not lie in sparing money, but in spending it wisely."
Author: Thomas Huxley

Spending Wisely Quotes Pictures

Quotes About Spending Wisely
Quotes About Spending Wisely
Quotes About Spending Wisely

Today's Quote

A szexizmus legnagyobbrészt onnan ered, hogy a férfiak megszokták, hogy mi vagyunk a vesztesek. Ez a probléma. Rossz a pozíciónk. Megszokták, hogy mi csak másodikak lehetünk, vagy diszkvalifikálnak a versenybol. A feminizmus elott született férfiak ezen nevelkedtek: másodosztályú állampolgár anyák; férjhez adandó novérek; osztálytársnok, akik titkárnoképzobe járnak, majd háziasszonyok lesznek. Nok, akik leszakadnak. Akik eltuntek. Ezek a férfiak a nagyvállalatok vezérigazgatói, a nagy tozsdecápák, a kormánytanácsadók. Ok határozzák meg a munkaidot és a szülési szabadságot, a gazdasági prioritásokat és a társadalmi normákat. És természetesen szemernyit sem érzik az egyenloséget – a szexizmus beleivódott nemzedékükbe a pudinggal, a nádpálcával és a golffal együtt. Automatikus reakciójuk a nok felé az, hogy ok „mások". A szabad, dolgozó novel szemben bevésodött eloítélet csak velük együtt fog kihalni."
Author: Caitlin Moran

Famous Authors

Popular Topics