Top Teroare Quotes

Browse top 5 famous quotes and sayings about Teroare by most favorite authors.

Favorite Teroare Quotes

1. "In numele si sub teroarea ei (plictiselii, n.m.) parasesc oamenii caminul si moartea agreabila legata de el si se avanta in lume, spre a muri undeva fara acoperis si fara lacrimi; adolescentii se gandesc la sinucideri in zile infinite de primavara, iar servitoarele fara amanti se lamenteaza duminicile, de parca inima lor e un cimitir in care mortii nu pot dormi."
Author: Emil Cioran
2. "Pozitia mea este simpla: mai bine coruptie decat teroare."
Author: Emil Cioran
3. "Deriva clasica a oricarei utopii: o ordine utopica n-are cum fi decât impusa, ceea ce înseamna violen?a ?i teroare."
Author: Lucian Boia
4. "Nu ne putem împotrivi acestui destin. Dar avem macar datoria sa protestam împotriva lui. Si, eu cel putin, nu am alt mijloc de a protesta decât refuzând sa fiu confiscat, macerat si terorizat de acest destin. Daca va fi sa mor azi, mâine sau într-o luna - am sa mor. Dar am sa mor, cel putin, mândru ca n-am renuntat la demnitatea mea umana, la libertatea mea. Istoria ma va omorî, dar nu va omorî un sclav - ci un om liber, care a stiut sa-si smulga macar o frântura din viata lui teroarei istoriei."
Author: Mircea Eliade
5. "Îi umpluse viata cu amintiri zgomotoase, si acum traia sub teroarea lor."
Author: Radu Tudoran

Teroare Quotes Pictures

Quotes About Teroare
Quotes About Teroare
Quotes About Teroare

Today's Quote

Never confuse lust for anything other than what it is. There isn't a man alive that wouldn't gladly take what you are so willing to offer.""Any but you, apparently." -Eric to Camile, Pawn of Innocence"
Author: Chameleon

Famous Authors

Popular Topics