Top Traumatic Childhood Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Traumatic Childhood by most favorite authors.

Favorite Traumatic Childhood Quotes

1. "In therapy, to meet the needs of traumatized survivors of war and torture, the patient is requested to repeatedly talk about the worst traumatic event in detail while re-experiencing all emotions associated with the event. Traumatic memory, they say, is cleared by narration of whole life; from early childhood up to the present date ... this book is my therapy. I am awash with living memories."
Author: Alfred Nestor
2. "Our lives are determined less by our childhood than by the traumatic way we have learned to remember our childhoods."
Author: James Hillman

Traumatic Childhood Quotes Pictures

Quotes About Traumatic Childhood
Quotes About Traumatic Childhood

Today's Quote

Ez az üres és kihalt lakás nem ismerte el ot, ezek a bútorok meg falak néma kritikával fürkészték.Csendjükbe hatolva úgy érezte magát, mint hivatlan vendég a víz alatti, elsüllyedt birodalomban, ahol más, külön idoszámítás van.Saját fiókjait nyitogatva betöronek érezte magát, és önkéntelenül lábujjhegyen járt, attól tartva, hogy felveri a zajos és szertelen visszhangot, mely ingerülten leste az alkalmat, hogy kitörhessen.És midon végre-valahára, nesztelenül surranva szekrénytol szekrényig, darabonként mindent megtalált, és befejezte öltözködését a bútorok közt, amelyek némán, idegenül turték meg ot, midon végre elkészült, és ott állt indulásra készen, kezében a kalappal, zavar fogta el, hogy az utolsó pillanatban sem talál rá a szóra, mely feloldotta volna ezt az ellenséges hallgatást, és lemondóan, lassan, lehorgasztott fejjel elindult az ajtóhoz — miközben az ellenkezo irányba — a tükör mélyébe — a nemlétezo szobák kihalt során — örökre hátat fordítva ráérosen távolodott valaki."
Author: Bruno Schulz

Famous Authors

Popular Topics