Top Vanna Quotes

Browse top 74 famous quotes and sayings about Vanna by most favorite authors.

Favorite Vanna Quotes

1. "We used to think God made us in His image, and that meant we were special, until science told us we just evolved that way because it suited a landscape of trees and savannas. That's what science does: it says, look again and you'll see you're not special. But economics? Economics is also a science. And what does it say? ... It says: there is energy, and there are raw materials, and that's the cosmos. But without us the energy is random and the raw material is inert. It's only labour that makes the cosmos come alive. It's only us that make economics happen at all. And that makes us special."
Author: Adam Roberts
2. "Girl Scouts is such an iconic organization that it's easy to overlook how daring an idea it was for founder Juliette Gordon Low to gather those first 18 girls in that troop in Savannah, Georgia. It was 1912, after all, and women wouldn't earn the right to vote for another eight years."
Author: Anna Maria Chavez
3. "As the sunlight raced across the brilliant Savannah sky, the day unfolded like a beautiful yet painfully wrapped gift. Momma had left this world and set herself free, and in doing so, she had set me free too. As much as I missed her and wished I could hear her laughter one more time, I believed she was out there in the big bright somewhere, watching me, cheering for me. Loving me."
Author: Beth Hoffman
4. "Do you think I would look good in leather?"His lips lifted in a half smile, "I'm sure they make a bikini top and thong that would be perfect."Her laugh deepened, "But the hard part will be convincing me to wear it." Savannah weighed her hands in the air up and down like a scale, "Sexy couture in public, absolutely. Trashy, revealing ho--not so much."
Author: Beth Mikell
5. "Nagy Sándor érzékeny volt az országok illatára. Orra megérezte a rendkívüli lehetoségeket. Azok közé tartozott, akiknek arcán álmukban Isten tenyere simított végig, így hát tudják, hogy mit nem tudnak, tele vannak feltevéssel és kétellyel, zárt szemhéjukon pedig távoli világok visszfénye szurodik be. Mindazonáltal túlságosan is szó szerint vette az isteni allúziót. Lévén a tettek embere, vagyis lelkiekben szegény, úgy értelmezte misszióját, mint világhódító küldetést. Szívét ugyanaz a telhetetlen érzés töltötte el, mint az enyémet, keblét ugyanazok a sóhajok feszítették, látóhatárról látóhatárra, tájról tájra érve. Senki sem akadt, aki figyelmeztette volna tévedésére. Maga Arisztotelész sem értette meg ot. Noha meghódította a világot, Nagy Sándor csalódottan halt meg, kételkedve az elole örökösen eltuno Istenben és csodáiban. Minden ország érméin és bélyegein az o arcképe díszelgett. Büntetésül saját korának Ferenc Józsefévé vált."
Author: Bruno Schulz
6. "Mert a feminizmus célja nem egy bizonyos notípus létrehozása. Az a gondolat cseszi el olyan régóta a feminizmust, hogy vannak inherens módon „jó" és „rossz" notípusok – az a tévhit, hogy „mi" nem fogadhatjuk el a kurvás csajokat, a sötét csajokat, a rosszmájú csajokat, a takarítónot alkalmazó csajokat, az olyan csajokat, akik otthon maradnak a gyerekekkel, az olyan csajokat, akik „tündérporral üzemel" lökhárítómatricával ellátott, rózsaszín Mini Metrót vezetnek, a burkás csajokat, valamint az olyan csajokat, akik azt képzelik, hogy feleségül mennek Zach Braffhoz a Dokikból, és idonként a mentoben szexelnek, miközben a stáb többi tagja nézi és tapsikol. Tudjátok, mit? A feminizmus mindnyájatokat befogad. Mi a feminizmus? Egyszeruen az a nézet, amely szerint a noknek ugyanolyan szabadoknak kell lenniük, mint a férfiaknak, akármilyen dilisek, ostobák, hiszékenyek, rosszul öltözöttek, kövérek, lusták vagy önteltek is. Te feminista vagy? Hahaha! Hát persze!"
Author: Caitlin Moran
7. "And after we returned to the savannahs and abandoned the trees, did we long for those great graceful leaps and ecstatic moments of weightlessness in the shafts of sunlight of the forest roof?"
Author: Carl Sagan
8. "A gyermekkor egyik buktatója, hogy vannak dolgok, amelyeket nem értünk, csak érzünk. Mire az agyunk képessé válik ezek megértésére, a szívünkön ejtett sebek már túl mélyek."
Author: Carlos Ruiz Zafón
9. "Hanya kisahlah... yang bisa menghindarkan keturunan kita dari membuat kesalahan besar seperti pengemis-pengemis buta yang menabrak duri-duri pagar kaktus."(Anthills of The Savannah)"
Author: Chinua Achebe
10. "I have had my mother's wing of my genetic ancestry analyzed by the National Geographic tracing service and there it all is: the arrow moving northward from the African savannah, skirting the Mediterranean by way of the Levant, and passing through Eastern and Central Europe before crossing to the British Isles. And all of this knowable by an analysis of the cells on the inside of my mouth.I almost prefer the more rambling and indirect and journalistic investigation, which seems somehow less… deterministic."
Author: Christopher Hitchens
11. "Fairfield," she said in cutting tones, ‘if you had been a hunter on the plains of old, the lions would have killed you while you were wandering around the savannah saying, ‘Where is everyone, and what have they done with my spears?"
Author: Courtney Milan
12. "Savannah is amazing with the town squares and the hanging moss and the French Colonial houses. It's brutally romantic."
Author: David Morrissey
13. "I turned my attention for a while to gamma ray astronomy and soon began the first in a continous series of experiments at the Savannah River site to study the properties of the neutrino."
Author: Frederick Reines
14. "És Brahmá, a Teremto, felso ruháját fél vállán átvetve, összetett kézzel meghajolt a Magasztos felé, és így szólította meg a Magasztost:- Uraim, a Magasztosnak hirdetnie kell a Tant! A Megvilágosultnak hirdetnie kell a Tant! Vannak lények, akiknek lelki szemeit alig fedi por, de ha nem hallják a Tant, akkor nem érik el a megváltást. Ezek meg fogják érteni a Tant.Így beszélt Brahmá, a Teremto, majd így folytatta:Magadha földjén ezelott a tiszta Tantgyarló személyek tanították tévesen.Halhatatlanság kapuját te tárd ki most!Hallják világosan a tiszta, szent igét!Ki hegytetore, fel a sziklabércre jut,fentrol körülnéz az alanti tájakon.Te mindent-látó, te is így tekints aláaz igazság várfokáról a szenvedo,szakadatlanul születo-kiszenvedolényekre, mert te legyozted a szenvedést.Kelj fel, te nagy csata vitézi gyoztese!Járd a világot, seregek vezére!Tanítsd a Tant, magasztos Szent!Lesznek, akik megértenek."
Author: Gautama Buddha
15. "Szerzetesek, vannak tanulatlan, közönséges emberek, akik nem gondolnak a nemes dolgokkal, nem hallottak a nemes tanról, járatlanok a nemes tanban; nem gondolnak az igaz emberekkel, nem hallottak az igaz emberek viselkedésérol, járatlanok az igaz ember viselkedésében. Az ilyenek nem ismerik fel a fontos tanokat, nem ismerik fel a fölösleges tanokat. Mivel nem ismerik fel a fontos tanokat, és nem ismerik fel a fölösleges tanokat, a fölösleges tanokkal foglalkoznak, és a fontos tanokkal nem foglalkoznak.Melyek azok a fölösleges tanok, szerzetesek, amelyekkel foglalkoznak? Ha egy tannal való foglalkozás következtében feltámad a még fel nem támadt örömvágy indulata, a már feltámadt örömvágy indulata pedig erosödik, feltámad a még fel nem támadt létezni vágyás indulata, a már feltámadt létezni vágyás indulata pedig erosödik, feltámad a még fel nem támadt balgaság indulata, a már feltámadt balgaság indulata pedig erosödik, az ilyen tan fölösleges, és ok ezzel foglalkoznak."
Author: Gautama Buddha
16. "Vannak titkok, amelyeket sohasem szabad kimondani, szégyenteljes dolgok, amelyeket jobb, ha az ember magával visz a sírba."
Author: George R.R. Martin
17. "– Mindenhol vannak szellemek – mondta Ser Jorah halkan. – Magunkkal hurcoljuk oket, bárhová megyünk."
Author: George R.R. Martin
18. "Nagyon szomorú napok következtek; komor az élet az olyan házban, mely üresnek látszik, mert örökre eltunt belole valaki, akit annyira megszoktunk, és ha kezünkbe akad a halott valamilyen kedves holmija, mindig friss fájdalommal telnek meg a napjaink. Egy-egy emlék érinti minduntalan szívünket s megsebzi. Itt a karosszéke, a napernyoje ott maradt az elocsarnokban, ez az o pohara, amelyhez a lány még hozzá sem nyúlt. És minden szobában hányódik valamilyen apróság: az ollója, egy kesztyu, az a könyv, melynek lapjait elnehezedett ujjai meggyurték; ezer semmiség fájóan jelentos lesz, mert ezer apró részletre emlékeztet. És üldöz a hangja! Azt hisszük, hogy ot halljuk. Menekülni szeretnénk, bármerre, bárhová, kiszökni ennek a háznak kísérteti közül. De maradni kell, mert mások is vannak, akik maradnak, s ok is szenvednek."
Author: Guy De Maupassant
19. "Vannacht heb ik een zoen begraven. Hij lag dertien maanden tussen ons in en jij had al een paar keer gevraagd: wat ligt daar nou toch steeds.Toen je eindelijk sliep, drukte ik de zoen met mijn lippen in een doosje vol watten en liep naar de tuin. Daar groef ik een graf van twee monden dieponder de beuk. De duizend zoenen die volgend jaar rood en zoet uit de takken komen waaien, zijn allemaal voor jou."
Author: Ingmar Heytze
20. "Todo tiene su valor —le respondió Yavanna— y cada cosa contribuye al valor de las otras."
Author: J.R.R. Tolkien
21. "Come here, Savannah."
Author: Jaci Burton
22. "You're mine, Savannah."
Author: Jaci Burton
23. "Savannah is so beautiful that the dead never truly depart."
Author: James Caskey
24. "Celestia laughed wickedly. "Danny is your BBB, silly. I'd never ask you to marry him.""BBB?" Now she had to learn abbreviations? She didn't have the patience to deal with this tonight."Bodyguard, Blood Bag, and cover Boyfriend." Celestia counted the items off one by one on her beautifully manicured fingers."Convenient." Sarcasm laced Savannah's words, but internally her mind processed the logic behind the BBB.From Vampire Princess Rising (book two in the Winters Saga)"
Author: Jami Brumfield
25. "It gave Jane a wicked sense of satisfaction that he'd noticed that aspect of her sister's personality, but she tried not to sound too arrogant. "Savannah doesn't worry about homework. Apparently they don't care about your GPA when you apply for beauty school.""Beauty school, huh? I would have thought she'd already graduated valedictorian from there."Jane blinked at him in frustration.Fairy's side note: Adults are constantly telling teen- agers that it's what's on the inside that matters. It's al- ways painful to find out that adults have lied to you.Hunter shrugged. "I guess I shouldn't have assumed you'd be like Savannah where math is concerned."Meaning: After all, you aren't pretty like she is."
Author: Janette Rallison
26. "Nem áhítozhatunk arra, hogy mi legyünk az elsok vagy a legjobbak, el kell fogadnunk azt, ami van: mi vagyunk a maradék, a felesleg, a túlélok, akik még kéznél vannak, a kiárusítás utolsó darabjai; és ebbol a nem túl hízelgo helyzetbol fakadnak a legnagyobb szerelmek és a legszebb családok, ebbol származik mindenki, a véletlenszeruségbol és a konformizmusból, az eldobott kártyalapokból, a félelmekbol és a távoli kudarcokból, és néha még így is mindent megtennénk, hogy amellett maradjunk, akit a padlásról szedtünk össze vagy egy árverésen csaptunk le rá, kártyán nyertük vagy o húzott ki bennünket a kukából. Hihetetlen, hogyan lehetünk képesek meggyozni magunkat végzetes szerelmeinkrol, és sokan a sors kezét látják abban, ami nem más, mint egy nyárvégi, falusi tombola…"
Author: Javier Marías
27. "Dee kuncogott, és egy nyalókát dugott a szájába. – Na jó, mielott nemet mondasz, Ashsel már megbeszéltem. – Mit beszéltél meg? – néztem rá értetlenül. – Holnap bulit rendeznek náluk. Csak mi megyünk, egypáran. Daemon is ott lesz. – Izé, nem hiszem, hogy Ash szeretne engem ott látni. – De, minden oké. – Dee úgy repdesett a nappaliban faltól falig, mint egy csapdába esett pillangó. – Megígérte, hogy nem lesz tuskó. Szerintem kezd megkedvelni téged. – Mint a benott lábkörmöt – morogtam. Már attól elszédültem, ha Dee-re néztem. – Nem is tudom.– Jaj, Katy, ne már. Ha akarod, még Blake-et is meghívhatod. – Na, ot aztán nem – fintorogtam. Dee megtorpant, a kezében lekonyult a nyalóka. – Gondjaitok vannak? – kérdezte reménykedve."
Author: Jennifer L. Armentrout
28. "Last year in the U.S. alone more than nine hundred thousand people were reported missing and not found...That's out of three hundred million, total population. That breaks down to about one person in three hundred and twenty-five vanishing. Every year....Maybe it's a coincidence, but it's almost the same loss ratio experienced by herd animals on the African savannah to large predators."
Author: Jim Butcher
29. "- Már az elöljárók között is túl sokan vannak, akikben nem lehet megbízni. Manapság nem a király vagy az állam érdekeit tartják szem elott, csakis a saját boldogulásukat. - Az elöljárók? Hogy nem lehet bennük megbízni? Elájulok a döbbenettol."
Author: Joe Abercrombie
30. "He took her chin in his hand and turned her to face him. "I'm a Dom, Savannah. I try to be in control of myself at all times, sometimes to the extreme. That control allows me to be in a place where I am responsible enough to accept the submission of someone who wants me to control her. The only control I will ever have over you is what you grant me."
Author: Kallypso Masters
31. "This church picnic ain't no picnic./You're my fried chicken./ Holy finger-lickin'..."Savannah yelled at him over the music. "Are you callin' me a piece a fried chicken?""Nah. Not you, Slush Queen. Never." He closed his eyes and pounded out the drums on the dashboard of the Beater. As I got out of the car, I felt sorrier for Link than ever."
Author: Kami Garcia
32. "Look, Laszlo. I'll have the dentist with me, and I don't want to alarm her any more than necessary. So take Vanna out of the backseat and stick her in the trunk."Shanna halted. Her mouth dropped open. Her throat seized up, making it hard to breathe.I don't care how much crap you have in the trunk. We're not driving around with a naked body in the car."Oh no! She gasped for air. He was a hit man."
Author: Kerrelyn Sparks
33. "Hi, my name is Ashley, and I'll be your Harbinger today. I will be acting as an interim instructor for all your necromancy needs." She flashed her best stewardess smile and gave a little Vanna wave."Ashley, as delighted as I am to meet you, don't you think it might be hard to teach me? I'm in a cage that you can't get into. Oh, and—" I grabbed the bars with both hands, "I'm a little distracted right now by the fact that I'm being held by a psychotic killer."Ashley cocked a single eyebrow, a look of mild amusement on her face. "Geez," she said, looking at Brid. "Is he always this big of a drama queen?"
Author: Lish McBride
34. "For when Philippe, with his snapping eyes and his wild ways, left Savannah forever, he took with him the glow that was in Ellen's heart and left for the bandy-legged little Irishman who married her only a gentle shell."
Author: Margaret Mitchell
35. "Vannak például vastag boru emberek, akik sok úgynevezett bunt tudnak megengedni maguknak. Képesek boldogan átgázolni mások vetésén anélkül, hogy ez rájuk a legcsekélyebb hatást tenné. Mások azonban a legkisebb bunre sem tudják elszánni magukat, hiszen amint csak egy kicsit is eltérnek belso törvényüktol, a legszörnyubb álmok és belso reakciók gyötrik oket."
Author: Marie Louise Von Franz
36. "Frequently I go to conferences and listen to speakers decry the absent father as somehow a new phenomenon. Though their recriminations against absent or emotionally distant fathers are generally meant to help society, at the same time they are built on a lie that evolution disproves generation after generation. Fathers have often gone to war, or the long hunt on the savannah, or to work in another village or city. But only in the last decade or so have manhood and fathering been trashed completely."
Author: Michael Gurian
37. "How was Savannah supposed to pretend this glamorous life was what she'd always known? She was from a slummy neighborhood in a town outside San Francisco. These people were going to see right through her."
Author: Michelle Madow
38. "But there is no easy way to mourn a child.p 269Savannah mourning her daughter Esther"
Author: Nancy E. Turner
39. "I told Mama and Savannah about Ruben's proposal. That got us to talking about marriage and we laughed and cried some, and missed Papa, and it felt good to belong to each other. I don't feel as lonely today as I have in months. At least I know there are other women around me."
Author: Nancy E. Turner
40. "Well, there is rough old Albert, as ornery as any big brother a girl could have, putting his arm around Savannah and cooing to her like a repenting hound dog, and promising her she is not common nor shameful. I watched all this and thought you just never know sometimes what's in a man's heart. When you think he is all tough nails and boards he can be different on the inside. It makes me wonder about other men I know, too."
Author: Nancy E. Turner
41. "I think my Mama and Savannah must be special people in the Lord's eyes, as they have gone about doing generous and loving things without even a second thought. For me, it seems like the only thing that comes natural is aggravation and hard word"
Author: Nancy E. Turner
42. "Az emberek azt hiszik, az álmok nem valóságosak, mert nem anyagból, nem részecskékbol vannak. Pedig azok. Nézopontok, képek, emlékek, szójátékok és elveszett remények alkotják oket…"
Author: Neil Gaiman
43. "She squeezed my hand, and I drew a shaky breath, marveling at the fact that while on an ordinary leave in an ordinary place, I'd somehow fallen in love with an extraordinary girl named Savannaah Lynn Curtis."
Author: Nicholas Sparks
44. "I laughed as I thought of what Savannah would have told me had she been here. "You're capable of anything Jer. You're much stronger than you give yourself credit for. Keep pushing; it'll all be okay in the end." Then I'd turn and smile at her, nudging her in her side as she looked up towards the sky. Whenever she thought of dad, she shifted her attention towards the sky, as if she were looking for him in the clouds. It was the same thing I found myself doing now. Except I wasn't looking for dad, I was searching for her. But there was nothing. The night sky, usually lit up by the moon and the surrounding stars, was empty."
Author: Nicole Sobon
45. "I am proud to be a Southerner. I think Southern hospitality is very... I don't think it's just a term. I think it really exists. You can come to Savannah, and the people are so sweet and so nice."
Author: Paula Deen
46. "I had never planned to become a savanna baboon when I grew up; instead, I had always assumed I would become a mountain gorilla."
Author: Robert M. Sapolsky
47. "Palaeontology is the Aladdin's lamp of the most deserted and lifeless regions of the earth; it touches the rocks and there spring forth in orderly succession the monarchs of the past and the ancient river streams and savannahs wherein they flourished. The rocks usually hide their story in the most difficult and inaccessible places."
Author: Roy Chapman Andrews
48. "I was beautiful; after all, my skin was as rich and dark as wet, brown mud, a complexion that any and every pale white girl would pray for - that is, if she believed in God. My butt sat high in the air and my hips obviously gave birth to Creation. Titties like mangoes, firm, sweet, and ready. My thighs and legs were big and powerful, kicking Vanna White and Cindy Crawford to the curb."
Author: Sister Souljah
49. "Ami azt illeti, Vannak kezdtek nagyon tetszeni a fák is, a csodák is meg az Adák is."
Author: Vladimir Nabokov
50. "I beg to present you as a Christmas gift the city of Savannah."
Author: William Tecumseh Sherman

Vanna Quotes Pictures

Quotes About Vanna
Quotes About Vanna
Quotes About Vanna

Today's Quote

Growing up, in church we had the homily; at home it's what I call the 'momily' - the inspirational and instructive mom-isms that every family has."
Author: Christine Pelosi

Famous Authors

Popular Topics